Astrologie

#karma #lectii karmice #astrolog #astrolog amphora #amphora #karma sentimentala

Perechea ideala, in lumea de dincolo

Loca Lala, 17.09.1988, 16:30, Suceava: Ce karma am in aceasta viata?

Astrolog Amphora : In primul rand, ai un Neptun retrograd in casa karmei, care spune ca perechea ta ideala nu se afla in aceasta lume, ci de dincolo te ajuta prin intuitii de care poate ca nu asculti indeajuns. Ar trebui sa fii mai atenta la ceea ce simti decat la ceea ce ti se pare logic.

Marte retrograd in Leu releva datorii dintr-o alta viata in care ai avut renume si ai fost o persoana de vaza, poate chiar un comandant militar. Astazi karma aceasta se manifesta printr-un exces de energie pe care nu intotdeauna stii cum sa-l utilizezi. Dar de cele mai multe ori folosesti vointa si energia in scopuri financiare, ori prin a cheltui cu multa placere tot ce ai, si uneori mai mult decat poti castiga, ori prin a sti sa muncesti mult pentru a avea toate cele necesare unui trai decent.

Sensul vietii catre Pesti indica un destin de purificare in aceasta viata, dar in mod paradoxal este vorba in acelasi timp si de o karma legata de resursele tale financiare, de a sti sa manuiesti banii si de a sti sa-i aduni si sa-i folosesti.

Rammynykol, 15.09.1989, dupa miezul noptii, Slatina, masculin: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Esti predispus la doua casatorii, pentru ca ai descendentul in semn dublu, Sagetatorul, dar in acelasi timp doresti stabilitatea si durabilitatea legaturilor sentimentale din viata ta. Insa Venus in Scorpion, casa 5, a relatiilor, te orienteaza mai mult catre relatii karmice, adica intalnesti iubiri din alte vieti, bazate pe sexualitate intensa si pe o anume detasare.

Poti fi superficial in relatii, dar la fel de bine te poti si implica, insa atunci cand te implici, esti posesiv si asta poate sa-ti aduca neplaceri. Dar poti si sa impletesti afectiunea cu interesul material si vei intalni partenere care vor profita financiar de tine, sau de care tu vei profita. Saturn in casa casatoriei spune ca te casatoresti dupa 30 de ani ori cu cineva mai mare decat tine, cu o buna pozitie sociala, poate chiar cu o femeie divortata ori vaduva, dar s-ar putea si sa nu-ti doresti niciodata casatorie.

Dar este foarte posibil ca destinul tau, la modul general, nu neaparat legat de viata sentimentala , sa aiba legatura cu strainatatea (sensul vietii in Varsator, casa 9, a calatoriilor lungi).

Adriana Mondoc 11.04.1972, ora 13.00: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Presupunand ca esti nascuta in Bucuresti, inseamna ca Lilith se afla in tema ta natala in Scorpion, casa 4. Aceasta indica vieti anterioare in care ai corelat in mod gresit sexul si spiritualitatea. Ti-ai folosit forta mentala pentru a-i manipula le cei din jur si pentru a servi scopurilor tale erotice. In prezent, ai o senzualitate peste medie, instincte erotice puternice, tendinte spre exces de sex, insa aceastea din fericire se pot corecta.

Ai tendinta de a fi autoritara si chiar agresiva in relatiile sentimentale si mai ales in cele de familie, ai o viata erotica puternic marcata de educatia primita. Sensul vietii in casa serviciului si a sanatatii denota complexe, psihic fragil, fiind capabila sa traiesti foarte intens starile emotionale. Poti avea parte de cateva crize si deceptii, in special la nivel sentimental.

Esti predispusa la boli stranii, sau foarte rare, sanatatea fiind punctul tau nevralgic. Iti este dificil sa gasesti un loc de munca sau relatiile cu colegii sunt ingreunate. Ai un loc de munca retras, ferit de contactul cu publicul. Este posibil sa-ti platesti multe din datoriile karmice printr-o boala sau un anumit regim alimentar pe care sa trebuiasca sa-l urmezi multa vreme. O perceptie corecta asupra realitatii si o gandire pozitiva ajuta mult in indulcirea acestui tip karmic .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului