Astrologie

#horoscop #horoscop dragoste #stil zodie # horoscop femei #zodii casnicie

Personalitatea nativelor in casnicie

Descopera personalitatea ei in raport cu relatia de cuplu si casnicia. Afla cat de mult isi doreste o relatie, cand se casatoreste si cat este de fidela.

Personalitatea femeii Berbec

Femeia Berbec are o personalitate puternica, iar aceasta se manifesta inclusiv in viata de familie. Nativa face treaba multa in casa si se ingrijeste de familie, dar este vulcanica si exigenta. Nu va tolera niciodata indiscretiile sau aventurile unui sot, preferand sa puna capat casniciei intr-un mod cat se poate de dur.

Personalitatea femeii Taur

Femeia Taur este o partenera buna de viata deoarece se pricepe de minune sa puna in aplicare orice proiect familial. Nativa pune mare pret pe bani, asa ca prefera sa-si aleaga ca sot un barbat cu o cariera de succes. Daca impreuna pot pune pe picioare o afacere, sotia Taur se va dovedi o partenera foarte buna.

Personalitatea femeii Gemeni

Femeia Gemeni se marita pur si simplu pentru ca este in toane bune in acea zi. Nativa nu are deloc o viziune traditionalista asupra casatoriei, dimpotriva. Se asteapta la dinamism si imbratiseaza schimbarile. Daca sotul nu stie cum sa o distreze mereu si sa alunge monotonia, se poate ca in timp sa-si piarda nevasta.

Personalitatea femeii Rac

Femeia Rac isi doreste sa se casatoreasca. De fapt, nici nu concepe viata altfel. Nativa vrea sot si copii. De obicei, femeia Rac este cea care face regulile in casa. Aceasta are idei foarte clare despre cum trebuie sa se desfasoare viata de familie. Uneori, nativa poate deveni cicalitoare si atunci are nevoie de aprobari si complimente.

Personalitatea femeii Leu

Femeia Leu nu are nicio sansa sa ramana necasatorita deoarece este o femeie puternica, senzuala, care stie ce vrea. In general, ea ajunge capul familiei, de care se ingrijeste cu constiinciozitate. O face, insa, adesea, din simtul datoriei. Nativa este generoasa cu oamenii pe care ii iubeste din familie, egoista si sarcastica cu restul.

Personalitatea femeii Fecioara

Femeia Fecioara este serioasa si responsabila, gata sa faca tot ce este nevoie pentru familie. Nativa stie cum sa planifice activitatile familiei astfel incat toata lumea sa fie multumita. In schimb, nu se pricepe sa arate cat de mult isi iubeste sotul sau copiii, parand mai degraba critica si rece.

Personalitatea femeii Balanta

Femeia Balanta cauta sa fie mereu intr-o relatie si isi doreste sa se casatoreasca. Cu toate acestea, ii place mai mult ideea de iubire decat sa iubeasca pe cineva anume. Nativa poate avea o fire dificila, greu de inteles, care ii poate crea probleme in casatorie. Pentru a face un mariaj bun, trebuie sa fie mai atenta pe cine alege si cand alege.

Personalitatea femeii Scorpion

Femeia Scorpion este geloasa, orgolioasa, sarcastica sau dimpotriva, foarte corecta si iubitoare. Firea ei linistita poate fi naturala sau numai de suprafata. In casa, nativa Scorpion este cea care comanda. Desi are grija de bunastarea familiei, multe gesturi pe care le face sunt facute dintr-un simt al responsabilitatii si mai putin din pura devotiune.

Personalitatea femeii Sagetator

Femeia Sagetator are nevoie de libertate de miscare, chiar si fiind casatorita, altfel rabufneste. Nativa isi doreste un sot cu o gandire moderna, alaturi de care sa evolueze si sa nu se plictiseasca. Daca lucrurile nu merg dupa placul ei, nativa nu ezita sa se certe si chiar sa se desparta.

Personalitatea femeii Capricorn

Femeia Capricorn este partenera ideala pentru barbatii care isi doresc stabilitate, siguranta si sprijin neconditionat. Capricoarnele se casatoresc numai dupa ce au testat, analizat si verificat ca persoana in cauza merita efortul. Nativele sunt adesea ajutorul din umbra al barbatilor.

Personalitatea femeii Varsator

Femeia Varsator are grija de familie cat poate de bine. Nativa nu se omoara dupa ideea de casatorie, dar nici nu o respinge. Este o sotie sincera si fidela, dar acest lucru nu inseamna ca nu se poate indragosti de altcineva. Intr-un astfel de caz, nativa ii spune totul sotului si se desparte de el, deoarece nu suporta secretele si stresul unei relatii extraconjugale.

Personalitatea femeii Pesti

Femeia Pesti este o fire foarte sensibila si capricioasa, ceea ce duce la multe discutii si lacrimi chiar si in casnicie. Nativa prefera sa se lase purtata de starea de spirit, obisnuieste sa se planga mult cand da de greu. Femeia Pesti poate sa se implice usor in relatii extraconjugale mai ales atunci cand este plictisita.

Foto: seriously-maybe.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare