Astrologie

#casa #plante #feng shui

Plante pe care nu ar trebui sa le ai in casa pentru ca atrag probleme, potrivit tehnicii Feng Shui

Fengu Shui este un sistem filosofic puternic de origine taoista, care incearca sa optimizeze energia locuintei si a spatiilor de birou, astfel incat armonia sa domneasca in toate locurile. Acesta este un motiv foarte important sa mentio o ordine si, mai ales, sa stii ce poti pastra in casa sau de ce trebuie sa scapi pentru ca energia pozitiva sa curga.

Aceasta tehnica indica, de asemenea, ca nu toate plantele sunt bune, cu atat mai putin daca sunt tinute in casa. Unele dintre ele, chiar daca sunt foarte frumoase, tin umbra si in loc sa-ti ofere energie, doar o fura si aduc probleme in viata ta.

Plantele reprezinta viata, abundenta si cresterea, din acest motiv este bine sa nu le pastrezi intr-un loc inchis, ci sa le lasi libere pentru a aduce abundenta si stabilitatea in viata ta.

Exista, insa, cateva plante care iti afecteaza negativ mediul si, de aceea , este recomandat sa le muti intr-un alt loc sau sa le lasi in afara casei tale.

Plantele pe care nu ar trebui sa la tii in casa, potrivit tehnicii Feng Shui

Bonsai

Este o planta foarte draguta si decoreaza un loc in cel mai bun mod, totusi, nu este bine sa o tii in interiorul casei. Bonsaiul are legatura cu limitarile si ceea ce iti doresti este sa nu stagnezi, iar prosperitatea si progresul sa abunde intotdeauna in viata ta.

Cactus

Poate ca stii ca nu este bine sa tii cactusul in casa, deoarece atrage vibratii rele si negativitatea va fi prezenta in casa ta. Cel mai convenabil ar fi sa-l pui afara. In acest fel vei avea succes si recunoastere la locul de munca. Aceasta planta este buna atat timp cat o ai in birou, deoarece un cactus atrage radiatiile emise de dispozitivele electronice, care sunt daunatoare.

Plante cu funze ascutite

Plantele cu frunze alungite sau ascutite genereaza energie ostila sau asa-numitul Sha Qi, astfel incat vor aparea mereu conflicte in familie. Daca ai in casa dracena sau yucas, cel mai bine este sa le scoti afara pentru a imprastia energia negativa.

Hortensia

Aceasta planta are o relatie minunata cu singuratatea, iar daca doresti sa atragi dragostea in viata ta, cel mai bine este sa nu tii hortensia in casa. De asemenea, nu este recomandat sa folosesti aceasta planta in buchetul de mireasa deoarece are legatura cu vaduvia. Asa ca, este bine sa o eviti.

Garoafa

In tehnica Feng Shui, aceasta planta este considerata daunatoare, deoarece absoarbe energiile pozitive si le elibereaza pe cele negative, motiv pentru care este mai bine sa nu o ai in casa. Asa, problemele nu se vor termina niciodata.

Plante curgatoare

Desi plantele curgatoare arata eleganta si ofera o alta vedere locuintei tale, ar trebui sa le eviti. Printre acestea se afla muscata, petuniile sau iedera. Fiecare planta care atarna este daunatoare pentru ca radiaza negativitate, de accea este bine sa le gasesti cel mai bun loc afara.

Liana

Liana este foarte colorata si este podoaba perfecta pentru gradini. Trebuie doar sa te asiguri ca nu acopera complet intregul perete si, de preferinta, pentru a atrage abundenta si energia buna in viata ta, alege liana care face flori.

Pothos

Este o planta care are capacitatea de a absorbi energia in general, si pe cea pozitiva si pe cea negativa. Dar daca iti place incearca sa o asezi afara, undeva langa usa sau fereastra, dar sa ai intotdeauna doua pentru a mentine un echilibrul energetic. Daca ai doar una este daunatoare, trebuie sa aiba mereu pereche.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului