Preferintele culinare ale partenerului tau, in functie de zodie

Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #preferinte culinare

Preferintele culinare ale partenerului tau, in functie de zodie

Dragostea trece prin stomac, iar tu te poti folosi de acest lucru pentru a-l impresiona pe iubitul tau. Insa mancarea este o problema delicata, mai ales daca esti la inceputul relatiei si nu cunosti cu exactitate care sunt preferintele culinare ale partenerului tau.

Ai putea sa-l intrebi, desigur, dar vei pierde cu desavarsire elementul surpriza al cinei romantice pe care vrei sa i-o pregatesti. Ce este de facut in aceasta situatie? Nimic mai simplu, este suficient sa stii ce zodie este, iar noi iti vom dezvalui care sunt retetele care ii plac cel mai mult.

Berbec

Berbecul este adeptul mancarurilor condimentate si aromate. Foloseste cu incredere piper, curry, sos de soia, ierburi aromate si ghimbir atunci cand ii gatesti. Cu cat este mai aromata mancarea, cu atat ii va placea mai mult. Cat despre desert, Berbecii prefera fructele rosii in locul oricarei prajituri cremoase.

Taur

Taurii sunt foarte gurmanzi si le place sa incerce mereu preparate noi. Apreciaza alimentele scumpe, asa ca axeaza-te mai de graba pe carnuri si branzeturi selecte, nu ii oferi mancaruri comune. De altfel, prezentarea si servirea sunt foarte importante pentru acesti nativi, asa ca ai grija la garniturile si la bauturile pe care le alegi.

Gemeni

Gemenii nu sunt foarte pretentiosi la mancare, dar apreciaza varietatea. Le place sa aiba un meniu diversificat si sa guste cat mai multe preparate la o masa. Le plac mesele bogate, asa ca nu ezita sa-i oferi totul, de la aperitiv pana la desert.

Rac

Racului ii plac mancarurile traditionale si merge pe principiul "Nicio masa fara lactate". Nu trebuie sa ii gatesti chiar ciorba, insa va aprecia intotdeauna o friptura sau o tocanita specifica zonei din care provine.

Leu

Leul este extrem de pretentios si adora luxul, chiar si pe cel gastronomic. Este atent la aspectul mancarii si nu il poti duce de nas cu preparate obisnuite si simple, trebuie sa ii iei ochii cu specialitati scumpe, cum ar fi fructele de mare. Nici in privinta bauturilor nu trebuie sa fii zgarcita, pentru ca le adora pe cele fine, la care nu are oricine acces.

Fecioara

Fecioara are o alimentatie sanatoasa si echilibrata, din care nu lipsesc legumele si fructele. Prefera preparatele simple si slab calorice, gatite la aburi sau pe plita, fara ulei si doar putin sarate. Nu mananca mult, asa ca nu te obosi sa gatesti in cantitati industriale sau sa-i pui pe masa multe feluri de mancare.

Balanta

Ca si Berbecul, Balanta este un fan al condimentelor, insa nu tine neaparat cont de modul in care sunt folosite. Nu e pretentioasa decat in privinta desertului, care nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma si trebuie sa fie cat mai dulce si mai creativ.

Scorpion

Scorpionii nu sunt nici ei foarte pretentiosi si, asemenea Fecioarelor, mananca preponderent legume si fructe. Poti opta chiar pentru preparate vegetariene atunci cand ii gatesti sau poti apela la beneficiile nutritionale ale produselor lactate si ale semintelor, daca vrei neaparat sa ii oferi si proteine.

Sagetator

Sagetatorul este foarte gurmand si poti fi sigura ca a trecut prin multe restaurante inainte sa ajunga la masa ta. Indiferent ce i-ai gati, trebuie sa te asiguri ca o faci corect si ca ai folosit toate ingredientele de cea mai buna calitate, altfel te va demasca imediat.

Capricorn

Capricornul nu este atat de pretentios, cat este de mancacios. Indiferent pentru ce optezi sa-i gatesti, asigura-te ca o faci in cantitati mari si ca il poti satura. Se pricepe foarte bine la alegerea bauturilor care se potrivesc cu mancarea, asa ca il poti lasa pe el sa le aleaga.

Varsator

Varsatorii sunt originali si in bucatarie, asa ca le plac foarte mult improvizatiile de orice fel, cu conditia sa fie variate si corect asezonate. Daca nu te simti creativa, cauta mancaruri sofisticate care contin sosuri. De asemenea, nu uita de desert, pentru ca adora dulciurile.

Pesti

Pestelui ii plac... preparatele marine. Asa ca poti opta pentru un meniu mediteranean cu fructe de mare sau chiar peste, va aprecia. Nu mananca mult, dar ii place ca mancarea sa arate bine in farfurie, asa ca tine cont de aspectul estetic.

Sursa foto: aspoonfulofgoodliving.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro