Astrologie

#preteni #luna nasterii #tradatori #predictii #horoscop #astrologie

Prieteni sau dusmani? Persoanele care te injunghie pe la spate cu prima ocazie, in functie de luna nasterii

Cata incredere ai in persoanele de langa tine? Iti sunt cu adevarat prieteni sau doar incearca sa aobtina ceva la schimb? Afla daca prietenii tai sunt cine crezi tu sau daca vor sa te injunghie pe la spate, in functie de luna in care s-au nascut.

 

Ianuarie

Persoanele nascute in luna ianuarie sunt sensibile si devotate. Ofera foarte multe dovezi de afectiune, dar daca au un interes stiu sa scoata artileria grea. Aceste persoane pot fi prieteni devotati doar atata timp cat ai un scop in viata lor. Cand nu vor mai avea nevoie de tine nu vor ezita sa te tradeze.

Februarie

Loiali, stabili, entuziasti si pozitivi! Asa pot fi descrisi oamenii nascuti in luna februarie. Sunt prieteni de incredere care iti vor fi alaturi indiferent de circumstante si te vor sustine in orice situatie fara sa astepte ceva in schimb. Sunt genul de prieteni pe care oricine ar vrea sa-i aiba.

Martie

Persoanele nascute in luna martie au o inima de aur, insa in perioada adolescentei nu prea stiu ce vor si nici cum sa mentina relatiile de pretenie. Pot parea egoisti, fara suflet, insa, in realitate sunt doar debusolati. Nu stiu in cine sa aiba incredere si fac alegeri gresite tot timpul, din dorinta de a face doar ce e bine pentru ei.

Aprilie

Persoanele nascute in luna aprilie dau dovada de foarte multa falsitate. Sunt genul de persoane cu doua fete si stiu foarte bine cand sa-si scoata armele pentru a obtine ceea ce vor. Nu sunt persoane de incredere, chiar daca se atunci cand se ataseaza emotional de o persoana sunt prieteni buni. La un momentdat vor avea cu siguranta nevoie de ceva si adevarata lor fata va iesi la iveala.

Mai

Lun mai este luna priereniei. Nu degeaba persoanele nascute in aceasta luna dau dovada de foarte multa loialitate si dragoste pentru cei din jur. Isi fac foarte usor prieteni si si-ar da viata pentru ei daca ar fi nevoie. Insa acest lucru are si un punct negativ pentru ei. Din cauza loialitatii fata de prieteni aceste persoane au mari probleme in dragoste.

Iunie

Persoanele nascute in luna iunie sunt extrem de egoiste si vor totul doar pentru ele. Desi sunt parteneri ideali de cuplu, nu sunt prieteni buni. Vor sa fie mereu in competitie cu persoanele de acelasi gen, sa arate cel mai bine, sa fie doar ei in centrul atentiei si sa primeasca laudele celor din jur. Nu este de mirare ca acesti oameni nu au prieteni si nici nu stiu sa isi faca unii noi.

Iulie

Cei mai petrecareti oamenii sunt cei nascuti in luna iulie. Adora petreceri, iesitul in art liber cu prietenii, aventurile, calatoriile si orice poate fi facut impreuna cu alti oameni. Cu toate acestea nu sunt foarte loiali prietenilor si nici partenerilor de viata. Spun liber tot ceea ce gandesc despre cei din jur si nu accepta sa faca niciun compromis, dorind sa faca doar ceea ce isi doresc ei, fara sa tina cont de parerile altor persoane.

August

Persoanele nascute in luna august sunt cele mai invidioase din tot zodiacul. Vor sa aiba tot ceea ce au altii si critica adesea toate persoanele care reusesc sa obtina mai mult decat ei. Isi transforma viata intr-o drama de fiecare data cand lucrurile nu sunt asa cum vor ei si nu accepta alte puncte de vedere. Cand ceva nu le convine pleaca, fara se uite in urma si fara sa dea explicatii.

Septembrie

Cei nascuti in luna septembrie nu stiu exact ce inseamna prietenia. Aceste persoane vor sa iasa in evidenta si sa aiba succes pe toate planurile, iar pentru a obtine ceea ce-si doresc nu ezita sa-si tradeze prietenii. Din cauza egoismului de care dau dovada sunt adesea persoane singuratice.

Octombrie

Oamenii nascuti in luna octombrie sunt foarte echilibrati in toate aspectele vietii lor. Sunt prieteni loiali si mereu gata sa le sara celorlalti in ajutor. Atunci cand se simt folositi sau inselati se retrag usor, insa nu vor face niciodata acest lucru altor persoane.

Noiembrie

Persoanele nascute in luna noiembrie nu stiu ce inseamna prietenia. Cu toate acestea, deoarece sunt foarte sociabile, au multi preteni care le sunt alaturi indiferent de cat egoism dau dovada. Sunt genul de persoane care barfesc foarte mult si nu exita sa-si tradeze prietenii daca interesul le-o cere. Si nu au niciun regret cand fac asta.

Decembrie

Persoanele nascute in luna decembrie sunt pozitive, sociabile si vesele. Au foarte multi prieteni si oameni pe care se pot baza oricand. Tocmai din acest caz ajung sa profite de cei din jur atunci cand vor sa obtina ceva si ii folosesc pentur a-si atinge scopurile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro