Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop dragoste #probleme in dragoste zodii # probleme in dragoste horoscop

Problemele in dragoste in functie de zodie

Problemele in dragoste pot fi determinate in cupluri de zodia in care se afla partenerii. De cele mai multe ori, profilul astral al nativilor este cel care dicteaza anumite obsesii si preferinte, apucaturi bizare sau greseli capitale, amenintatoare pentru orice legatura sentimentala. Gelozia, grandomania sau agresivitatea sunt puternic stimulate de influentele planetelor asupra destinului fiecarui individ in parte.

Berbec

Cele mai frecvente probleme in dragoste ale Berbecului vin din faptul ca nativii sunt iuti la maine, total lipsiti de tact si orgoliosi peste masura. Vor sa controleze toate aspectele care tin de viata partenerului, sunt sceptici in privinta sinceritatii celuilalt si nu isi manifesta afectiunea prea des, mai ales in public. Impulsivitatea ii aduce mereu in pragul certurilor, de aici si conflictele dese in viata personala.

Taur

Cele mai mari defecte ale Taurului sunt comoditatea si incapatanarea. Nu ii plac schimbarile si se complace in situatii nefericite deoarece se gandeste ca ar putea fi mai rau daca ramane singur. Nativii din Taur sunt nepasatori, superficiali si nu stiu sa isi aleaga prietenii. Gelozia unui Taur poate atinge cote alarmante daca este calcat pe bataturi, iar uneori este imoral.

Gemeni

Cel mai mare defect al nativilor din Gemeni este instabilitatea, iar din aceasta cauza sunt vazuti ca niste fiinte superficiale. Nativii sunt manati de incertitudini si ezitari. Se apuca de mai multe lucruri in acelasi timp, fara a reusi sa le duca pe toate la bun sfarsit, ceea ce atrage nemultumirea partenerului de viata.

Rac

Desi le place sa fie in centrul atentiei, nativii din Rac sunt firi timide, nehotarate, care devin foarte suspicioase daca increderea le este tradata. Neincrezatori in fortele proprii, adeseori fac un pas inainte si doi inapoi, exact ca racul. Mofturosi, manipulatori si uneori prefacuti, pot parea greu de inteles pentru partener.

Leu

Nativii din Leu se considera buricul pamantului, sunt mandri, egoisti si orgoliosi. Le place sa isi domine partenerul, sa se afle in centrul atentiei si sa fie admirati. Firi puternice, nativilor din Leu le place sa se razbune pe cei care le-au nesocotit cuvantul, iar acest obicei nu dispare in cuplu.

Fecioara

Nativii din Fecioara sunt firi serioase, calculate si lipsite de spontaneitate. Putini nativi ai acestei zodii adora sa duca o viata plina de distractii si evenimente. Reusesc sa scoata din sarite si cea mai calma persoana din cauza firii lor cicalitoare si a fricii de a actiona fara verificarea situatiei.

Balanta

Nativii din Balanta sunt escroci sentimentali, superficiali si nehotarati. Nu sunt sinceri, iar daca sunt prinsi pe picior gresit, au pregatita o scuza care sa ii scoata din incurcatura. Daca dau de bani, se pot transforma in sclavii acestora, devenind zgarciti si lasi. Partenerii de cuplu reactioneaza vehement in aceste situatii extrem de raspandite.

Scorpion

Scorpionul este brutal si violent atunci cand este calcat pe bataturi. Mandru, vanitos si foarte gelos daca nu i se acorda atentia care considera ca i se cuvine, devine rapid razbunator si imposibil de multumit. Problemele in dragoste ale Scorpionului apar atunci cand acesta simte ca ofera mai mult decat primeste.

Sagetator

Nativii din Sagetator s-au nascut cu o doza de nesabunita, deoarece le place sa raspunda provocarilor fara a analiza riscurile actiunilor. Nu au rabdare sa astepte, sunt curiosi si pot deveni brutali daca se enerveaza. Cu o tendinta ascutita catre adulter, Sagetatorii au probleme din cauza infidelitatii in dragoste.

Capricorn

Incapatanarea si pesimismul sunt cele mai mari defecte ale Capricornilor. In familie, nativii vor face tot posibilul ca ei sa domine, deoarece considera ca pot lua cele mai bune decizii. Sunt firi razbunatoare, care nu uita si nu ii iarta pe cei care le-au gresit, in special pe parteneri.

Varsator

Firi independente, Varsatorilor le este greu sa isi lase partenerul sa ii invadeze spatiul intim. Nu le place sa dea socoteala, de aceea se pot retrage dintr-o legatura sentimentala brusc, fara explicatii. Incapatanati si egoisti, rareori isi marturisesc sentimentele.

Pesti

Pestii mint cu o usurinta de invidiat si nu isi asuma niciodata nesinceritatea, ceea ce ii face pe partenerii acestora sa isi piarda increderea in ei. Nu sunt in stare sa preia initiativa, iar acest lucru naste frustrari in cuplu. Se adapteaza greu situatiilor si pot deveni nerealisti si cheltuitori, defecte majore intr-o relatie de cursa lunga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare