Astrologie

#karma #viata #astrolog #horoscop

Relatia cu familia si sotul, dupa karma

Maria Mirabela, Oradea, la data de 18.02.1966, ora 17:23. Sotul meu este nascut in 13.01.1957 in Curatele - Bihor: Care sunt lectiile carmice pe care le am de depasit in aceasta viata.

Astrolog Amphora: Mirabela, tema ta natala releva ca ai de depasit in primul rand ceea ce se numeste karma de ignoranta, indicata prin careul in T dublu format din Jupiter, Pluto+Uranus, Saturn+Marte, toate aflate in semne duble.
Acesta releva vieti in care ai folosit defectuos cunostintele pe care le aveai, manipuland oamenii si cautand sa obtii numai avantaje, fara sa tii cont de ceilalti,  inseland si mintind pentru a-ti atinge scopurile.

In prezent ea se poate manifesta prin dificultatea de a te face inteleasa de anturaj, prin unele accidente sau necazuri in calatorii, pierderi de bani sau bunuri. Acest tip de karma se rezolva prin propria vointa si prin deschidere spirituala, altruism, puterea de a face un bine cuiva fara a astepta recompensa. Nu este o karma dificila, dimpotriva.

Referitor la relatia ta matrimoniala, cel putin astrologic vorbind, compatibilitatea de personalitate este mica intre tine si sot, Capricornul are putine in comun cu Varsatorul, dar superpozitia Luna-tu, Lilith+Iunona-el, indica multa atractie fizica si o mare posibilitate de uniune legala, ceea ce de altfel s-a si intamplat.

Pe de alta parte, o astfel de conjunctie avertizeaza ca o relatie intre voi doi este susceptibila sa-ti aduca necazuri sufletesti, pentru ca sotul tau, desi iti datoreaza supunere si servitute din alte vieti, la fel ca si atunci iti poate cauza destul de multa suferinta prin felul in care intelege el sa se comporte in relatia de cuplu.

Dana- sunt nascuta pe 11 septembrie 1982 oras Cugir Jud. Alba la ora 12.30 ziua: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata ?

Astrolog Amphora: Dana, ai sensul vietii in Rac, casa karmica 8, ceea ce indica o karma fata de familia ta, fata de parinti dar rezolvata prin mosteniri, bani, interes pentru spiritualitate , sau poate chiar printr-o durere sufleteasca legata de un deces in familie.

Cum Lilith este conjuncta cu nodul lunar sud al axei destinului, rezulta ca refuzul tau de a-ti recunoaste originile este mare, ca ai de luptat pentru a ajunge la un echilibru privind inclinatia catre valorile materiale, care poate fi si ea foarte accentuata in cazul tau, si valorile spirituale catre care tinzi.

Luna, unul din regentii karmici ai horoscopului, se afla in opozitie cu Neptun si cu Iunona, ceea ce indica faptul ca in lectiile tale karmice ai de invatat cum sa-ti ajustezi idealurile, mai ales in relatiile sentimentale, la realitate. Jupiter in casa karmica 12 in trigon cu sensul vietii arata ca vei fi ajutata de divinitate in drumul tau, ca prietenii si protectorii vor fi langa tine la greu, ca prin mentalul tau superior iti vei atinge scopul karmic al acestei incarnari, prin ceea ce vei face pe plan material pentru familia ta de origine, prin felul in care iti vei ajuta parintii sa depaseasca, acum sau la batranete, unele probleme materiale.

Mirella, 25 ianuarie 1977, ora 06:30, Mangalia: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora In primul rand in tema ta, Mirella, se distinge un Saturn retrograd in Leu, casa casatoriei , ceea ce indica vieti in care ai fost prea orgolioasa, dominatoare, importanta prin pozitie si avere. Nu ai stiut sa fii toleranta si nu ai colaborat cu ceilalti de pe pozitii de egalitate, atat pe plan social cat mai ales in relatiile sentimentale. Nu ai acceptat colaborarea decat verbal, de fapt, ai facut mereu cum ai vrut, fara sa tii cont si de nevoile celorlalti.

Este posibil sa fi avut meseria de gardian de inchisoare, sau pur si simplu sa te fi comportat extrem de dictatorial cu sotul in alta viata. Ai fost un om care si-a batut joc de parteneri, la modul intentionat, care i-a exploatat si a fost total indiferent la nevoile celuilalt. In prezent, se poate ca aceste trasaturi de personalitate sa fie mai accentuate sau mai difuze, dar ele se regasesc in comportamentul tau.

Ar fi bine sa-ti manifesti vointa si poate talentul intr-un domeniu de creatie sau in activitati care depind mai mult de tine decat de altii, si sa respecti mai mult personalitatea celor din jur.

Ai nevoie de o echipa cu care sa lucrezi, iar nu de niste sclavi carora sa le comanzi. Problema ar fi mai mare daca iti manifesti aceste accese de superioritate in relatia de cuplu. In masura in care relatiile tale afective sunt mai frustrante, inseamna ca lectia de viata propusa de Saturn este mai grea in aceasta viata.

Insa dupa aspectele planetare rezulta ca ai multe sanse de a invata sa repari greselile trecutului tau, chiar daca asta inseamna o casatorie in a doua parte a vietii sau o casatorie lipsita de pasiune si de stralucire. Insa vei invata sa-ti tocesti din orgoliu si sa primesti iubirea care ti se ofera fara sa ingradesti libertatea celuilalt. Saturn face parte si dintr-o mare piramida de foc, ceea ce spune ca vointa ta de a depasi problemele si lectiile de viata este indeajuns de mare pentru a reusi sa te transformi si sa evoluezi.

 


 

 

 

Sursa foto : countryliving.com

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare