Astrologie

#relatie #casnicie #astrolog #astrolog astredamus #iubire #compatibilitate

Relatia de cuplu si datoria intre parteneri

Alieana, 24. 05. 1966 ora 00:20 Tecuci jud. Galati, barbat, nascut 25. 09. 1958 Tecuci jud. Galati: Ce datorii exista intre mine si sotul meu?

Astrolog Astredamus:
Principalul impediment al casniciei Dvs  tine de sfera finantelor. Nu in sens clasic ci pe segmentul comunicarii. Concret fiecare dintre dvs are o viziune usor diferita de a celuilalt. Dvs trebuie sa invatati sa administrati bunurile materiale, motiv pentru care majoritatea gandurilor Dvs duc spre bani si pot fi evaluate financiar. Asa si trebuie, sa faceti eforturi pentru acumulare .

In schimb, sotul Dvs nu este mereu de acord cu anumite modalitati de obtinere a lor. Chiar in situatii legale, el mereu va gasi de comentat pe aspectul moral sau al constiintei. Sotul Dvs, vede clar, ambele fete ale problemei, atat avantajele cat si dezavantajele, si de multe ori sta in cumpana , in a fi de acord cu una din ele.

De aceea Dvs trebuie sa actionati fara a cere sfatul lui privind finantele, deoarece orice discutie pe tema se transforma intr-o discutie in contradictoriu. Amandoi aveti dreptate. Insa Dvs trebuie sa actionati, iar el sa nu analizeze decizia Dvs, ca fiind sau nu corecta.

melissa carry, nascuta 4.11.1989 ora 15:30, partener, 18.10.1989 ora 02:05: Suntem compatibili ?
 
Astrolog Astredamus:
Nicio clipa nu se pune problema iubirii si atractiei dintre voi. Insa destinul vostru este extrem de provocator. Pentru a fi fericiti impreuna trebuie sa intelegeti si mai ales sa acceptati cateva aspecte ale vietii voastre in doi.

Pe cine veti crede ca va ajuta, si ma refer la cei iubiti de voi, va vor ajuta mai mult declarativ, faptic, nesemnificativ. Credeti in voi si in puterea voastra de a trece peste orice. Greutatile intampinate in viata, atatea cate vor fi, vor crea in mintea lui idei cum ca Dvs ati avea o mare vina in cauzarea lor. Nu va fi adevarat, ele vor fi doar provocari pentru durabilitatea relatiei. In momentul in care se vor fixa in mintea lui astfel de idei, relatia va intra intr-un impas dificil.

Aura, nascuta 08.01.1988, Constanta, partener, 06.09.1986: Exista posibilitatea de a forma un cuplu?

Astrolog Astredamus:
Nu ati specificat ora de nastere a niciunuia. In principiu, exista sanse de a forma un cuplu. Ceea ce este sigur, e faptul ca decizia va fi si va porni de la el. Credeti ca sunteti calculata, si aveti vointa. Eu va spun sa actionati mai mult tinand cont de inima si suflet. Deciziile logice, si foarte bine argumentate, va vor aduce neplacere.

Va veti da seama de aceste lucru in timp, in maxim 8 ani. Atunci veti privi altfel viata. Nestiind ora nasterii, nu pot sa intru in detalii, insa cu siguranta, rezolvarea dintre conflictul intern dintre analiza si logica si ceea ce simte inima Dvs va fi un bun inceput al linistii personale.

 


 

 




Sursa foto : lifedynamix.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro