Astrologie

#casatorie #astrolog #karma

Relatii din trecut si karma din prezent

Virginia, feminin, 20 iunie 1957, aprox. ora 8, Buzau: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Virginia, ai descendentul in Varsator, ceea ce de regula sugereaza ca o casatorie legala nu este indicata. Dar sigur ca acest lucru este relativ, pentru ca fiecare om se modifica intr-o relatie si inclinatia ta catre independenta s-a putut modifica in timp.

Partenerul este o persoana originala, inventiva, nonconformista, careia ii place sa aiba prieteni. El poate fi din cercul tau de prieteni dar poate fi si o persoana de la distanta. Varsatorul, prin stapanul sau Uranus, poate presupune o casatorie facuta in graba ori pe neasteptate.

Al doilea stapan al zodiei, Saturn, este insa retrograd si astfel arata ca ai unele lectii de invatat in cel putin o relatie sentimentala, poate chiar casnicia. In aceasta te implici afectiv greu si s-ar putea sa ai deziluzii, dar asta te va invata sa-ti reevaluezi atitudinea fata de copiii tai sau fata de parintii tai.

Daca ai o karma mai dificila, se poate sa doresti copii si sa nu-i ai. Cum sensul vietii este indreptat catre casa familiei, inca o data se accentueaza ca scopul cel mai important pentru tine trebuie sa fie parintii si familia ta si pe plan secund, cariera.

Alina, Videle, judetul Teleorman, 10.12.1988, la ora 12:45: Ce urmari au experientele din vietile anterioare in viata de acum?

Astrolog Amphora: Alina, ai pe Venus in Scorpion, casa karmica 8, ceea ce te predispune la relatii foarte intense, pasionale dar si la relatii multiple, chiar daca nu ti-ai dori o viata libertina.

Pe de alta parte, Luna Neagra situata exact peste descendent vorbeste despre vieti anterioare in care ai neglijat in mod grav partenerul de cuplu. Se spune ca poti avea o relatie ori chiar casnicia alaturi de un om care-si va plati toate datoriile in aceasta viata si de care te vei simti irezistibil atrasa.

Probabil se va ajunge intr-un punct critic, de care daca treci si reusesti sa te transformi, relatia va merge mai departe mult mai sudata, dar cea mai mare probabilitate este a despartirii dureroase sau misterioase. Cum si Junona se afla pe nodul karmic al sensului vietii, rezulta ca intr-adevar ai o karma relationala de rezolvat in aceasta viata. Sunt doua mari modalitati de a face acest lucru: sa te casatoresti si sa ai o casnicie in care in mod evident rolul de sef in relatie revine cand tie cand sotului; sa ajungi la despartire si la o a doua casnicie care te va implini sufleteste. Sau sa-ti fie teama de o legatura legalizata si sa faci prin celibatul tau un fel de sacrificiu, de purificare sentimentala.

Andra, 19.04.1984, ora 06.30, Bucuresti si partener, 02.09.1974, ora 20.30, Craiova: Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: In primul rand, Andra, tu ai in casa relatiilor 3 planete, si toate 3 retrograde, ceea ce inseamna ca ai o importanta parte a karmei din aceasta viata pe plan relational.

Sinastria temelor voastre arata ca tu ai de platit o datorie fata de el dintr-o viata in care ai fost duala fata de el sau l-ai parasit pentru a urma o cale mistica, ceea ce i-a frant inima. Acum il ajuti sa-si corecteze drumul de viata, insa el ar putea sa nu fie de acord cu acest lucru sau sa perceapa atitudinea ta drept incompatibila cu ceea ce-si doreste el de la viata.

Totusi ati avut si vieti foarte frumoase impreuna si sunt in sinastrie anumite aspecte care conduc la posibilitatea casatoriei. Dar, pentru ca mai multe planete ale lui nu fac aspecte cu planetele tale, probabilitatea ca aceasta relatie sa se desfasoare cu intermitente sau sa fiti separati datorita serviciului sau altor factori exteriori este destul de ridicata.

 


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare