Astrologie

#astrolog #karma #viata anterioara

Relatii karmice in vieti anterioare

Ella Va, 14.04.1991, Giurgiu, ora 22:30: Am avut o relatie intr-o viata anterioara cu un barbat nascut pe 12.04.1981 in Bucuresti?
 
Astrolog Amphora: Ella, sper ca este o intrebare propozitia de mai sus si nu o afirmatie. Aveti o sinastrie frumoasa. Da, este o reintalnire sentimentala karmica. Aveti multe afinitati sufletesti si de caracter, fiecare reprezinta pentru celalalt tipul ideal de partener. Relatia este de tip Berbec, adica pasionala, intensa, in care nu va plictisiti niciodata, totusi poate impulsiva si uneori conflictuala.

Datoriile karmice sunt bune, mai ales pe plan sufletesc, din vieti in care ati mai avut legaturi afective unul fata de celalalt. V-ati ajutat pe drumul ales si v-ati ridicat in plan social, ceea ce se poate intampla si astazi. In special tu ii porti noroc lui si il ajuti sa-si implineasca destinul. Au fost si vieti in care v-ati dusmanit, in special el ti-a fost inamic secret intr-o alta viata. predomina insa intre voi acum.

Dupa cum arata sinastria ar exista sanse reale ca legatura voastra sa devina oficializata intr-o zi. Sunt aspecte care indica faptul ca sunteti suflete-pereche.
 

Lucya Cml, Galati, 10 februarie 1982, ora nasterii 00.15: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea ?
 
Astrolog Amphora: Lucya, sensul vietii in tema ta este orientat catre Rac, casa 9 a calatoriilor. Aceasta inseamna ca daca in alte vieti ai trait pentru a atinge un statut social si un renume. Ai fost poate un politician sau mare administrator, o persoana arivista, gata de orice pentru a reusi si a fi remarcata. Nu iti asumai nici un fel de responsabilitate afectiva in familie. Astazi radacinile si originea, implicit familia, sunt foarte importante.

Stabilirea unui echilibru intre domeniul profesional si cel afectiv trebuie sa fie unul din scopurile cele mai importante ale acestei existente. Este de dorit sa ramai fidela unui singur drum ales, fara sa deviezi de la ceea ce ti-ai propus, fara sa abandonezi o actiune in favoarea alteia. Vei avea ocazia sa calatoresti peste hotare si sa cunosti prin studiu sau calatorii, diverse spiritualitati si culturi.

In a doua jumatate a vietii, credinta religioasa va deveni una dintre cele mai importante idealuri ale tale. Exista o legatura karmica intre tine si parintii tai, fie ea armonioasa sau de conflict, si ar fi o greseala sa-ti formezi propria familie prea devreme si sa rupi relatiile cu parintii. Relatiile sentimentale te vor ajuta cel mai mult sa-ti rezolvi karma acestei vieti.

Dodo, 13 noiembrie 1967, ora 22.00, localitatea Piatra, judetul Teleorman: Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Dodo, tu fiind Scorpion, intalnesti persoane cu care ai avut contact si in alte vieti, nu doar pe plan afectiv ci in toate domeniile vietii. Iubitul tau vine cu o datorie din alte vieti in care ati avut legaturi de familie ca soti, parinte-copil sau frati.

Cum Luna lui este in conjunctie cu nodul sud al axei destinului din tema ta, rezulta ca este vorba de un trecut karmic in care el te-a facut sa suferi sufleteste, emotional. Acum ar trebui sa-si plateasca datoria, nu prin a-l face tu sa sufere la fel, ci prin a te vindeca de acea rana, prin a te bucura si a repara ceea ce a gresit atunci.

Aveti in sinastrie aspecte care arata ca el este un partener foarte aproape de ceea ce iti doresti tu ca sot, insa exista si riscul unor deziluzii. Tu ai tendinta de a-l impodobi pe el cu calitati fanteziste. Invata sa-l cunosti asa cum este si nu vei avea de ce sa te temi alaturi de el. Exista un soi de fascinatie intre voi doi, o atractie sufleteasca, spirituala, deosebita. Legatura este importanta si benefica mai ales daca ati avea acelasi drum spiritual, daca ati fi amandoi interesati de filozofie, spiritualitate , poate chiar esoterism.

 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro