Astrologie

#horoscop #predictii #predictii zodii #rezolutii inceput de an

Rezolutii de inceput de an, in functie de zodie

Inceputul de an constituie un moment oportun pentru a stabilii noi decizii si planuri. Rezolutiile de inceput de an pot reprezenta, pe langa obisnuitele planuri de viitor, si schimbari si imbunatatiri ale vietii personale. Afla ce rezolutii de inceput de an li se potrivesc zodiilor, in functie de caracter si de aspectele pe care ar trebui sa le imbunatateasca la propria persoana.

Rezolutii de inceput de an Berbec

Bebecii ar putea trece pe lista de prioritati rabdarea si concentrarea. De obicei, reprezentantii acestui semn zodiacal sunt repeziti, impulsivi, avand permanent nevoie de actiune si de schimbare. Uneori, faptul ca se plictisesc usor si ca nu se pot concentra mult timp la acelasi lucru le poate dauna.

Rezolutii de inceput de an Taur

Taurii sunt gurmanzi si axati pe placerile palpabile si materiale. Este bine ca in noul an sa-si propuna sa fie un pic mai putin materialisti, sa aprecieze si ceea ce li se intampla in plan sufletesc sau spiritual. Apoi, nu ar strica sa-si revizuiasca regimul alimentar, daca vor sa se mentina in forma.

Rezolutii de inceput de an Gemeni

Gemenilor le-ar fi de folos daca ar deveni mai rabdatori si daca ar asculta mai mult in loc sa vorbeasca. Nativii sunt foarte sociabili, insa uneori tind sa astepte ca celalalt sa termine de vorbit pentru ca ei sa-si urmeze ideea, fara sa fi retinut nimic din ceea ce li s-a spus. Mai multa rabdare si atentie fata de ceilalti poate fi o calitate esentiala.

Rezolutii de inceput de an Rac

In noul an, Racii pot lucra cu ei insisi pentru a-si stapani mai bine emotiile. Se poate ca in unele ocazii sa fie necesar ca acestia sa se arate mai sociabili si mai putin sensibili. In caz contrar, Racii pot rata ocazia de a-si face noi relatii, utile pentru viitor.

Rezolutii de inceput de an Leu

Leii s-ar putea apropia mai mult de partener in noul an si de persoanele dragi. Uneori, din orgoliu , Leii uita ca trebuie sa-si manifeste si verbal afectiunea, nu doar prin fapte. Generozitatea lor ar trebui sa inlocuiasca egoismul. Satisfactiile pot fi neasteptat de multe.

Rezolutii de inceput de an Fecioara

Fecioara poate sa aiba mai multa grija de ea in noul an. De obicei, Fecioarele se implica in proiectele altora si tin cont de nevoile celor din jur chiar si atunci cand nu li se cere acest lucru. Este mai bine pentru ele sa fie atente cu propriile nevoi si numai apoi sa daruiasca si celorlalti.

Rezolutii de inceput de an Balanta

Balantele care sunt singure isi pot propune sa petreaca o perioada mai lunga astfel. Nativele au tendinta sa accepte pe cineva numai pentru a avea o relatie. Cele in cuplu ar trebui sa devina mai flexibile. Adesea, din spirit justitiar sau din incapatanare, Balantele sunt prea vehemente si pot distruge o prietenie.

Rezolutii de inceput de an Scorpion

Scorpionii isi pot propune ca in noul an sa fie mai putin sceptici, mai sinceri si mai prietenosi. Nativii se fac uneori temuti. Acest lucru se intampla adesea din cauza inteligentei, dar si a "intepaturilor" nativului, care nu prea are incredere in nimeni.

Rezolutii de inceput de an Sagetator

Sagetatorii isi pot stabili ca rezolutie pentru noul an sa petreaca mai mult timp cu prietenii si familia. Prinsi mereu de numeroasele lor preocupari, Sagetatorii ii neglijeaza adesea pe cei dragi, ceea ce creeaza tensiuni. Cu putin mai mult efort din partea lor, relatiile cu cei din jur se pot imbunatati.

Rezolutii de inceput de an Capricorn

Capricornului i-ar fi de folos daca ar avea mai multa incredere in el si in cei din jur. Nativul acestei zodii este o persoana suspicioasa, care vorbeste putin sau deloc despre sine. Este bine ca nativii sa fie mai sociabili si sa petreaca mai mult timp in afara serviciului si a casei.

Rezolutii de inceput de an Varsator

Varsatorii sunt interesati de multe lucruri, dar pasionati cu adevarat de foarte putine. Adesea, nativii zodiei nu acorda atentei detaliilor si nu termina ceea ce au inceput. In noul an, provocarea lor ar trebui sa fie cea de a-si stabili proiecte pe care sa le duca la capat.

Rezolutii de inceput de an Pesti

Pestii au multe preocupari, insa uneori tind sa se vaite prea mult sau sa exagereze cu distractia. Daca exista un domeniu in care sunt mai putin seriosi decat ar trebui, nativii zodiei trebuie sa lucreze in acest sens si sa-si imbunatateasca comportamentul.

Foto: sualize.us

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului