Astrologie

#astrolog #casatorie #relatie #compatibilitate

Sanse de casatorie dupa horoscopul astrologic

joey, feminin, 30.05.1987 ora: 22:45 Bucuresti, partener, masculin, 22.07.1987 ora: 9:05-9:10 Galati: Exista sanse sa fim din nou impreuna si sa concretizam relatia prin casatorie?

Astrolog Astredamus
Despartirea de prietenul Dvs este certa astral. A fost o lectie pentru amandoi. Dvs ati fost atrasa de el fizic si sexual, in schimb, el a avut un interes privitor la ceva acte. 

Aveti si veti avea o viata conjugala , in care va veti balansa dintr-o extrema in alta. Mai concret, tumultuoasa. In masura in care altii vor decide pentru dvs va va fi greu. "Decizia" este cuvantul cheie al fericirii dvs. Nu va eschivati in a o lua. In timp veti invata acest lucru.

Aveti si un mare atuu pe acest aspect al vietii conjugale, si nu numai. Veti crede ca aveti dusmani ascunsi. Nu va vor putea face nimic, vor disparea in diverse moduri. Inclusiv ( in decursul timpului) veti auzi de moartea lor.

RANYA, nascuta la 25 septembrie 1970 ora 23.30, partener, nascut la 12 aprilie 1975 ora 23.30: Doresc sa stiu ce sanse avem in viitor ,si compatibilitatea dintre noi.

Astrolog Astredamus
Dna RANYA, el v-a exasperat in ultimii ani. Pentru linistea lui sufleteasca, trebuie sa plece in strainatate. Si va pleca cat de curand. Este obligat de astre , pentru a se regasi si renaste. Tot ce e posibil, dupa divort.

In ce priveste compatibilitatea, v-a ajutat foarte mult sa va descoperiti si aprofundati talentul Dvs vizavi de profesie. Aici este marea problema dintre voi. A inceput sa va reproseze (mai mult ca pana acum) lucruri pe care in mod normal ar trebui sa le aprecieze.

In masura in care Dvs veti reusi social, el va va critica tot mai mult. Toate astea se datoreaza pentru ca el, mai repede sau mai tarziu, sa isi dea seama de drumul lui spiritual. Dupa cum am spus, timpul a sosit si va pleca in strainatate.

Lore74, femeie, data nasterii 13 decembrie 1974 ora 14:05, Brasov, barbat , 20 ianuarie 1975 ora 19: 20, Bucuresti: Cum se va imbunatati relatia intre cele 2 persoane?

Astrolog Astredamus
Relatia dintre voi este extrem de instabila. Casatoria dintre voi va duce la divort cert. Cu toate astea, trebuie sa invatati sa formati o familie. Altfel veti fi nefericiti. Avand in vedere aceasta instabilitate vizavi de mariaj, cel mai indicat este sa traiti intr-un anume fel de concubinaj. Insa un concubinaj ce are toate aspectele unei familii, mai putin acte legale. O uniune familiala in care libertatea sa nu fie ingradita sub nicio forma .

Ambii veti calatori in strainatate. Aceste calatorii va vor apropia. Deplasarile in strainatate vor fi facute in mod separat. Ambii aveti atuul de a primi o multime de bunuri in mod gratuit, ca de exemplu cadouri, mosteniri, diverse dote si donatii. Aproximativ, anul 2016 va fi un an de cumpana a relatiei.
 

 

 


 

Sursa foto : mountcope.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului