Astrologie

#casatorie #destin #relatie #astrolog #astrolog astredamus

Sanse de casatorie, in functie de astrograma

Fluturas multicolor, feminin, 5 iunie 1985, orele 22:30, Constanta, el, masculin, 30 iulie 1984 ora 5 dimineata, Constanta: Am putea depasi dificultatile si sa avem un viitor frumos impreuna?

Astrolog Astredamus: Nu veti reusi sa treceti peste dificultatile intampinate. Indiferent cat ati dori dvs, rezolvarea fericita a disputelor existente tin de el.

Mijlocul lunii mai va fi extrem de tensionant pentru relatia pe care o aveti. De altfel, Dvs aveti ceva foarte important de invatat din relatia cu el. Este un mic exemplu a ceea ce va asteapta in casnicie , in cazul in care veti adopta acelasi comportament vizavi de partenerul de cuplu.

Ar fi foarte benefic pentru Dvs daca ati reusi sa il intrebati ce anume a reusit sa il faca sa se departeze de Dvs. Ce anume a vazut la inceputul relatiei si acum si-a dat seama ca s-a inselat. In pofida faptului ca nu o sa va placa ceea ce veti auzi, tutusi ar fi bine sa va ganditi si sa reflectati la spusele lui. Aspectele astrale arata ca ati depus mult efort si staruinta pentru aceasta relatie.

Pyrahna, 28.02.1983, ora 15:30,Sulina, jud. Tulcea: Care este destinul meu amoros?

Astrolog Astredamus: Aspectele Dvs astrale arata ca aveti o mare inclinatie spre o casatorie din interes. Nu neaparat interes pecuniar , cat mai ales ceva care tine de sfera influentelor.

Aveti toate sansele la doua casnicii. Aici se impune o mica precizare. Despartirea de primul sot va fi obligatorie si se va compensa doar cu plecarea tatalui Dvs intre cei sfinti. La aceasta varsta pe care o aveti, momentul este deja finalizat. Prin urmare, in varianta in care tatal Dvs mai traieste, atunci va trebui sa fiti foarte atenta la casnicie si mai ales in momentul in care sotul va avea 40 de ani, plus/minus cativa ani.

Anul viitor va fi un an de inceput al unei schimbari majore in viata Dvs. In aceasta iarna ati avut doar un mic preambul al schimbarilor ce vor veni.

Aniella, data nasterii 23.07.89, ora 11.00, prietenul meu, 27.07.83, ora 9.30: As vrea sa stiu daca avem sanse sa fim impreuna, eventual casatorie. Multumesc anticipat!

Astrolog Astredamus: Aniella, cearta-te bine, dar "rau" de bine cu el si veti fi unul al altuia. Nu stiu de ce "am impresia" ca tocmai se desfasoara al doilea act din aceasta cearta. Veti trece cu bine si veti avea o casnicie fericita alaturi de el.

Practic, fericitul va fi in primul rand el, deoarece multi si-ar dori sa aiba ca sotie pe cineva ca Dvs. In casnicie, pe primul loc sa fie tot ce inseamna munca  cariera si talente native ale ambilor.

Bucurati-va de fiecare realizare pe aceste domenii, deoarece aveti foarte multe abilitati comune. Va avea loc un mare compromis intre voi inaintea casniciei, insa cu niste consecinte benefice. Straduiti-va sa aveti mereu un respect de sine cat mai ridicat, si sa nu va mai simtiti datoare, deoarece de cele mai multe ori nu e cazul. Veti fi fericiti impreuna.

 


 

 



Sursa foto : hubpages.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului