Astrologie

#astrolog #astrolog amphora #karma casatoriei #karma negativa #karma #amphora #sensul vietii

Sensul vietii si karma casatoriei

Ophidian, 23 Decembrie 1989, ora 17:10, Botosani: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Ai sensul vietii in casa 9, a calatoriilor lungi, si in varsator. Asta inseamna ca destinul tau este legat de alte tari, de relatii cu prietenii dar si cu strainii, poate chiar de emigrare. In alte vieti ai avut o maniera foarte personala si originala de a trai, traind doar pentru sine, condus de un egocentrism puternic, complet dezinteresat fata de ceilalti. Erai atent cu propriile talente, cautand satisfactie personala. Erai orgolios, mandru, sfidator, un aristocrat care profita de pozitia sa in defavoarea altora. Cautai in permanenta sa iesiti in evidenta.

In aceasta viata trebuie sa uiti de sine pentru binele altora. E posibil sa nu poti suporta traiul in compania unor persoane necunoscute. Nu suporti sa iti fie asemuita viata cu a altora, pentru ca ti se pare ca a ta este unica. Ai, dintr-o viata anterioara, foarte dezvoltate complexul de superioritate si orgoliul, lucru care va ingreuna acum acomodarea. Iti este greu sa renunti la pozitii privilegiate pentru a te alatura oamenilor obisnuiti. Chiar si in relatiile sentimentale ai tendinta de a-ti plasa partenera in pozitie de subaltern. Trebuie sa lasi orgoliul la o parte, sa-i accepti pe ceilalti asa cum sunt.

Andreea Andreea  27.11.1989, ora 6:30 a.m., Iasi: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: In primul rand ai acumulat o karma negativa referitoare la casatorie – ai Lilith in conjunctie cu Iunona in casa karmei – ti-ai neglijat datoriile fata de partener. Si astazi se poate sa ai un soi de teama de casnicie ori sa ti se para uneori ca te izolezi si ca te sacrifici in relatia matrimoniala. Dar, din fericire, un Venus bine aspectat predispune la iubire impartasita, la afectiune in cuplu, asa ca impresiile tale negative pot fi mult atenuate de faptul de a te sti iubita si ocrotita.

Apoi, sensul vietii arata ca prietenii din alte vieti iti sunt rude, chiar frati/surori, acum. De altfel, prin regentii karmici, sensul vietii indica o Karma de Gemeni, care este o karma de comunicare ce sugereaza ca este necesar sa inveti sa iti exprimi mai bine dorintele, sentimentele, nemultumirile, in asa fel incat sa nu fii gresit inteleasa. Ar fi foarte benefica o profesie in legatura cu scrisul sau in mas media.

Jupiter retrograd simbolizeaza o karma legata de un ideal, adesea religios, pe care nu l-ai putut exprima pe deplin in vietile anterioare. Evolutia spirituala, calatoriile sunt domenii foarte importante ale existentei actuale. In vietile anterioare ai trait ori in mari lipsuri, ori in risipa.

In viata actuala vei intalni vechile cunostinte din vietile anterioare, vei calatori prin locurile  colindate candva, pentru ca – retraind momente din vietile precedente – trebuie sa constientizezi unde ai gresit. Resimti un puternic simt de moralitate si adevar, cautand sa ai o viata corecta, fara repros, castigand respectul celorlalti.

Kostynella ValenTYna, Craiova la ora 22:30 intr-o zi de joi in data de 12 septembrie 1991. Vreau sa stiu care este karma mea in plan profesional.

Astrolog Amphora: Din punct de vedere profesional intr-adevar, este necesar sa pui accentul pe cariera si onoruri, pe pozitia sociala, si mai putin pe viata particulara. Cu toate acestea urcusul tau va avea si niste mici dificultati, niste datorii de platit din alte vieti catre oameni pe care datorita firii tale impunatoare i-ai ignorat si i-ai condus catre ceea ce ai vrut tu, impiedicandu-i sa-si implineasca destinul.

Probabil ca la un moment dat, cand vei ajunge la apogeul carierei, vei schimba deodata directia si vei face cu totul altceva decat pana atunci. Acest eveniment va fi legat de partenerul legal, de o calatorie, de dorinta ta interioara de a face o schimbare de profunzime. Pe plan sentimental esti predispusa la doua casnicii, ori vei avea sot de la distanta. Intalnesti in mod special iubiri din alte vieti si relatiile tale, desi sunt foarte pasionale si intense, sunt de multe ori in raporturi de putere cu cel iubit, in care unul din voi simte dorinta irezistibila de a-l manipula pe celalalt. Cu cat vei invata sa fii mai putin orgolioasa si capricioasa in iubire, cu atat mai putin vei avea de suferit.


 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro