Astrologie

#astrologie #zodii #astre #treburi casnice

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de harnic esti!

Primavara, curatenia de primavara este pe lista de prioritati a tuturor. Din punct de vedere astrologic, nu toti oamenii sunt egali in privinta bucuriei de a efectua treburi casnice, intrucat astrele ne influenteaza diferit harnicia domestica. Asadar, cum priveste fiecare zodie actul menajului? Care sunt nativii entuziasti in a se ocupa de aspirat si curatat geamuri sau, dimpotriva, oripilati de aceasta idee?


Berbec

Berbecii privesc treburile casnice ca pe o necesitate pe care trebuie sa o satisfaca urgent. Ei nu fac doar curatenie, ci se angajeaza intr-un maraton de menaj, atacand orice zona murdara si oprindu-se abia atunci cand totul straluceste. Cei din jur ar face bine sa stea deoparte, altfel ar putea fi prinsi in valtoarea Berbecilor de a face curatenie pe "repede inainte".


Taur

Taurii privesc menajul exact ca pe un proiect cu obiective clare, impartite pe activitati specifice. Au intotdeauna un plan metodic cu sarcini specifice, muncind cu sarguinta si meticulozitate la fiecare pas. Sigur ca procesul implica si cateva pauze de o gustare, pentru refacerea rezervelor de energie.


Gemeni

Gemenii fac curatenie in casa, apucandu-se de minimum 20 de sarcini in fiecare camera. Imediat ce termina un sfert din ce-au inceput, acesti nativi trec la urmatorul demers, plictisindu-se destul de repede realizand un singur lucru. Din acest motiv, stilul Gemenilor de a se ocupa de gospodarie este destul de haotic, consumandu-le in exces energia si rabdarea.


Rac

Intrucat nu sunt tocmai vrednicii zodiacului, Racii se straduiesc sa mentina cat mai mult aspectul ordonat al camerelor principale, insa tind sa uite de haosul din dulapurile umplute pana la refuz si din sertarele total nefunctionale. Motto-ul Racilor privind menajul este: daca altii nu pot sa vada dezordinea, curatenia nu este necesara.


Leu

Leii sunt surprinzator de eficienti in curatenia casei, insa problema lor este ca rareori aleg sa isi piarda timpul cu treburi casnice. Cand totusi se inhama la aceste sarcini, o fac dupa propriile reguli si pentru stricta satisfacere a gusturilor personale. De asemenea, au pretentia sa fie extrem de apreciati si aplaudati pentru eforturile lor domestice!


Fecioara

Iata o zodie cu adevarat indragostita de o activitate neplacuta pentru foarte multi oameni: curatenia in casa. Acesti nativi curata sistematic fiecare coltisor al casei, eliminand praful si organizand fiecare obiect, pana totul este 100% lipsit de pata. Interesant este ca gusta din plin fiecare etapa, menajul fiind pentru Fecioare o reala terapie psihologica.


Balanta

Balantele nu se dau in vant dupa efectuarea menajului si sunt mereu dispuse sa ii plateasca pe altii pentru aceasta sarcina ingrata. Chiar si asa, poti fi motivate sa faca treburi casnice daca urmeaza sa primeasca musafiri sau daca acest lucru ii face fericiti pe cei dragi.


Scorpion

Asa cum procedeaza in toate aspectele vietii, Scorpionii sunt foarte determinati cand au treburi casnice de onorat. Ei iau menajul in serios, se concentreaza pe fiecare etapa cu ardoare si nu se pot odihni linistiti, pana cand misiunea este completa si indeplinita cu brio.


Sagetator

Sagetatorii sunt firi libere, care detesta sa piarda ore bune din zi facand lucruri neplacute. Acasa, in secret, ascund repede gunoiul sub covor si platesc o vecina sa perieze canapeaua. In societate, pot pretinde ca sunt gospodari ilustri, care curata grupurile sanitare in fiecare zi si adora sa stearga praful. Totul este o strategie de PR, din pacate.


Capricorn

Capricornii au intotdeauna o lista cu lucrurile casnice "de facut", insa o folosesc pentru a delega sarcini tuturor membrilor familiei, pentru ca asa li se pare normal. Distribuirea este intotdeauna facuta dupa criterii egoiste: pastreaza pentru ei sarcinile pe care le prefera si le paseaza intotdeauna pe cele pe care le detesta.


Varsator

Varsatorii nu sunt cei mai entuziasti gospodari, preferand oricand sa mediteze la conditia umana, decat sa curete covorul din sufragerie. Cand n-au incotro, incep sa caute metode inedite de a termina mai usor curatenia, la care nimeni altcineva nu s-ar putea gandi vreodata.


Pesti

Pestii vor amana, pana la finalul vietii, atat cat pot treburile casnice. Ei nu inteleg de ce totul trebuie sa fie in perfecta ordine prin casa si considera menajul o pierdere de timp monumentala. Cand totusi sunt incoltiti si nu au incotro, isi asuma o singura sarcina, cat mai usoara, pe care o termina lent si prost.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro