Astrologie

#karma #astrolog #relatie

Suferinta legata de karma

Teo, 09.04.1968, ora 23:50, Bucuresti: As vrea sa aflu daca am vreo datorie karmica fata de el si cum ma pot achita de ea.

Astrolog Amphora: Teo, cu Luna in casa a noua ai predispozitie nativa pentru vise premonitorii si premonitii in general. Sinastria cu persoana indicata imi arata ca ai, intr-adevar, datorii karmice din trecut fata de el pe care le platesti prin iubire. 

Insa si el are o datorie karmica pe care si-o plateste prin pasiunea si atractia fata de tine si prin a te ajuta sa-ti constientizezi cel putin partial, menirea din aceasta viata, aceea de a fi echilibrata in relatiile cu ceilalti, de a nu accentua duritatea sau timiditatea in atitudinea ta. 

Tu ai de rezolvat o karma relationala si iti este mai dificil sa ai o legatura stabila de foarte lunga durata, tocmai pentru ca prin legaturile sentimentale reusesti sa obtii acel echilibru despre care vorbeam anterior, reusesti sa pui un accent mai mare pe viata ta personala decat pe cariera si sa impletesti beneficiile pozitiei sociale cu cele ale celor foarte apropiati tie din casa. 

Intre tine si partenerul tau exista o atractie deosebit de mare si sinastria indica posibilitati de uniune legala, dar tema compusa dezvaluie o anumita indecizie in acest sens. Amandoi va ajutati reciproc in descoperirea acelei parti umbrite din voi, in constientizarea unei componente erotice care se manifesta total in cuplu. 

Magia despre care vorbesti o simte si el, insa nu-ti pot raspunde la intrebarea referitoare la rudele lui in lipsa datelor de nastere ale mamei si bunicii lui. Doar ca este evident ca probabil prin el s-a stabilit o legatura psihica puternica intre tine si rudele lui de sange. Relatia se poate rupe printr-o tradare din partea unuia din voi. Ai dreptate sa-ti doresti acest lucru, cele mai puternice marcaje din sinastrie contin Luna neagra. Ea poate fi si indiciu ca in alte vieti v-ati ocupat de magia neagra, ceea ce azi se traduce prin acea senzatie ca nu gandesti tu, ci altcineva in locul tau, lucru care nu cred ca poate duce la nimic bun pentru tine daca va continua.

Zmeurica 25.09.1959 (nu stiu ora exacta), in localitatea Sibiu: In ce consta karma pe care o am in aceasta viata, in ceea ce priveste familia, sot copil.

Astrolog Amphora: Karma ta din aceasta viata, Zmeurico, se rezuma la trei aspecte planetare stresante. 

Primul, careul Soare-Luna, iti imprima nehotarare, instabilitate, dar si incapatanare. De aici rezultand adeseori atat dificultati in relatiile tale cu ceilalti cat si semiesecuri cand iti pui dorintele in aplicare. Aspectul spune ca ai o relatie conflictuala cu unul din parinti. 

Al doilea, opozitia Luna-Saturn, te face sensibila sufleteste si te aduce in preajma unor persoane care cer mai mult decat poti tu sa faci. De regula este vorba, iarasi, despre parinti severi si cu pretentii mari de la tine, dar si de sot care te poate deceptiona. 

Al treilea aspect karmic, careul Soare-Saturn, aduce amanari care iti franeaza indeplinirea dorintelor si poate sa prezica vaduvie. Cum sensul vietii se afla exact langa soare si langa Mercur, inseamna ca rostul tau este sa ai grija de sot si copil. 

Pentru a atenua efectul dureros al catorva din experientele tale de viata ar trebui sa incerci sa te bucuri chiar si de lucrurile marunte, sa nu te izolezi de oameni, sa te iubesti pe tine mai mult – sacrificiul pentru familie sa-l faci abia dupa ce ti-ai facut tie o bucurie, dupa ce ti-ai luat tu felia de placere si de satisfactie in fiecare zi. 

O atitudine mai detasata – adica sa nu pui totul la suflet – te va ajuta sa indepartezi de la tine pe cei care te ranesc. Mult noroc si o mare schimbare in viata ta vei avea dupa decesul cuiva apropiat, in jurul varstei de 55 de ani.

Steliana  22.11.1969,  Galati,  in  jurul  orei  21.00: As  dori  sa  aflu  si  eu  karma  mea  in  viata.

Astrolog Amphora: Steliana, Saturn pe tema ta natala este retrograd, situat in Taur, casa carierei. Aceasta inseamna ca ai de parcurs o data sau de doua ori in viata o lectie dura privind siguranta profesionala. 

Poti traversa situatii si perioade in care va trebui sa te descurci cu resurse financiare minime. Dar ai sansa sa urci mult social, si sa fii tentata, la fel ca in alte vieti, sa obtii avantaje exclusiv pe cai ocolite, sa te folosesti de pozitia ta pentru a acumula avere, si la urma sa platesti pentru lacomia sau nepasarea ta. 

Pe de alta parte, pentru greselile trecutului ai putea fi sanctionata si in plan sentimental, printr-o casnicie mai conflictuala sau prin divort (Marte se afla in casa casniciei), prin relatii sentimentale secrete, adulter, sau pur si simplu prin incercari misterioase in viata (Lilith in casa karmica 12). 

Sensul vietii catre casa 9 indica o karma legata de calatorii sau chiar de strainatate, ca si implinirea idealurilor cu ajutorul credintei si a perseverentei pe acelasi drum ales initial.

 


 

 

 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top