Astrologie

#astredamus #astrolog astredamus #astrolog #cuplu #compatibilitate #relatie #compatibilitati

Suntem compatibili astral?

Mercika, femeie 20.10.1991 ora 03:15 si barbat 04.01.1988 ora 12:00 (nu stiu sigur): Ar putea dura o relatie intre noi?

Astrolog Astredamus: Relatia cu el este predestinata, perioada de timp petrecuta impreuna fiind nedefinita. Practic, relatia e menita sa va ajute sa va descoperiti lumina din suflet.

Alaturi de el va veti maturiza si descoperi forta Dvs launtrica. Cand veti invata asta, obligativitatea relatiei va dispare. In continuare veti fi liberi sa aveti doar ceea ce veti construi impreuna. Din acest motiv, orice va spune, simtiti ca are dreptate si chiar daca uneori nu va place ceea ce auziti, in sufletul Dvs ii dati dreptate.

In aceste circumstante, aveti impresia ca el va "sufoca", ca va ingradeste libertatea de exprimare, ceea ce duce la numeroase despartiri de moment. Reimpacarea e doar o chestiune nesemnificativa de timp. E normal sa fie asa, deoarece tuturor ne e dificil sa acceptam ca celalalt are aproape mereu dreptate, iar un "respiro" vine sa te detensioneze. Acordati importanta maxima comunicarii, pentru ca de aici pot porni discutii aprinse.

Kory06, (sex feminin), nascuta la data de 15.09.1981, orele 09:15, loc. Suceava, jud. Suceava, Datele lui sunt: (sex masculin), nascut pe 20.06.1980,in jur de orele 04:00, loc.Radauti, jud. Suceava: As avea rugamintea de a-mi raspunde la intrebarea daca exista perspectiva din punct de vedere astrologic sa ne casatorim!

Astrolog Astredamus:
Da, este posibil sa va casatoriti. Ca sa ajungeti la legalizarea parteneriatului sentimental e nevoie de doua lucruri. De decizia Dvs, sa aveti curajul si hotararea de a lua decizia si a urmari realizarea ei, fara sa va puneti problema corectitudinii sau oportunitatii, ceea ce pentru Dvs nu e un lucru chiar asa de dificil. Al doilea lucru este hotararea lui de a accepta sa legalizeze relatia.

Pare un "non sens" ceea ce am spus. Dificultatea legalizarii situatiei dintre voi se datoreaza in primul rand lui Constantin, ii este deosebit de dificil sa se hotarasca pe acest aspect. Motivele sunt si tin de subconstientul lui, nu le poate explica si mai ales argumenta logic, cu toate ca ar putea sa va spuna ceea ce simte cu sufletul. Dar nu are nici el certitudinea ca ceea ce simte in subconstient sau ceea ce crede ar putea fi real. Mult mai usor e sa se complaca in aceasta stare, asteptand... nici el nu stie ce anume. Un lucru va spun eu, nu este bine sa va casatoriti pana in 2013. Ideal ar fi sa va casatoriti dupa 2016. Dificila problema e un test al timpului si rabdarii.

Pufulet, feminin, data nasterii 12/11/1974,dar nu stiu ora, el, nascut 11/01/1974 si nu stiu ora. As vrea sa stiu va rog daca vom mai fi impreuna si daca vom avea copii.

Astrolog Astredamus:
Nestiindu-va ora de nastere a Dvs nu pot spune aproape nimic despre copiii pe care ii veti avea. Anul acesta, 2010, aveti sansa implinirii multor dorinte care si-au facut aparitia in ultimii 12 ani, domeniul tine tot de ora Dvs de nastere. Sa incercati sa profitati la maxim, deoarece veti avea impresia ca timpul zboara, si la fel si oportunitatea de care ziceam.

Despre partener, sigure sunt 2 aspecte, unul e divortul peste care va trece. Al doilea aspect este acela de a acorda o foarte mare importanta intervalului varstei de 42 pana la 56. Sa nu considerati ca vreau sa il fac sa fie egoist, dimpotriva vreau sa inteleaga ca are multe dificultati peste care trebuie sa treaca in acea perioada. Spun asta, indiferent care este ora lui de nastere. In principiu relatia cu el este favorabila. Lipsesc aspecte care sa duca la motivatia unei legaturi solide si durabile, ceva care sa va faca sa aveti un scop comun, pentru care sa actionati in forta si cu determinare.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului