Astrologie

#astrolog #astrologie #astredamus #astrolog astredamus #compatibilitati #horoscop

Suntem compatibili in relatia de cuplu?

JR, sex feminin, 16 noiembrie 1978, Sighetu Marmatiei , ora 3.10 AM, el, 2 mai 1975 Busteni: Suntem compatibili din punct de vedere amoros?

Astrolog Astredamus: D-voastra tocmai ati depasit o foarte grea perioada din viata. V-ati maturizat, stiti de acum ce doriti si ati inceput sa puneti in aplicare aceste dorinte. Partenerul va cunoaste mereu starea emotionala, chiar si atunci cand incercati sa o ascundeti.

Acest lucru este foarte benefic relatiei, cu singura conditie, ca el sa nu profite de aceasta capacitate astrala in beneficiu propriu, amoros binenteles. Relatia este foarte buna in ansamblu deoarece are avantajul unei atractii fizice deosebite. Ceea ce poate pune capat acestei relatii, sunt banii, si, in special, modul lor de a fi obtinuti.

Orice mica discutie aparuta pe aceasta tema poate degenera cu pasi repezi, iar prina care renunta la relatie sunteti d-voastra. Sa nu va asteptati ca el va sta cu mainile in san, va fi capabil de orice pentru a va intra din nou in suflet.

C. Sex masculin, 23 octombrie 1979, ea, 9 mai 1981 ora 16:00: Cum ne intelegem din punct de vedere profesional?

Astrolog Astredamus: D-voastra sunteti un lider. Actionati fara a sta mult pe ganduri. Atunci cand e nevoie de o analiza riguroasa inainte de actiune, sunteti capabil si de asa ceva.

Colega D-voastra de munca este o persoana care are capacitatea de a fi o maratonista de cursa lunga, capabila de efort sustinut. Deoarece si ea are capacitatea de a actiona si lua decizii rapid, sunteti un cuplu profesional foarte activ. Indiferent cine este seful, aceasta aptitudine a amandurora de actiune este benefica si plina de dinamism.

Contradictiile si divergentele de opinii nu lipsesc, prin urmare ele devin constructive. Avand in vedere ca nu va cunoasteti ora nasterii, este un impediment in a va da mai multe detalii concrete privind desfasurarea acestei relatii profesionale.

Cert e ca in acest an, dar si anul viitor, va fi nevoie sa ii acordati unele circumstante atenuante colegei ( ea isi cunoaste ora nasterii), deoarece abia incepe sa isi revina dintro situatie destul de dificila, iar la anul schimbarea va bate la usa ei.

Costin, 03.03.1981, ora 12.30, Anca 8 septembrie 1983: Suntem compatibili in cuplu?

Astrolog Astredamus: Sunteti angajat intro relatie de cuplu deosebit de frumoasa. Aveti atat o relatie fizica excelenta, dublata de o prietenie platonica, sincera si dezinteresata.Ii daruiti partenerei admiratie si afectiune, fara sa cereti nimic in schimb.

Firea D-voastra intelegatoare v-a facut capabil sa treceti chiar peste dorinte personale, doar pentru a nu strica relatia. Atuuri care fac aceasta relatie de cuplu sa dureze o "vesnicie". Faptul ca uneori partenera va copleseste prin a va explica diverse aspecte care apar in viata de zi cu zi, cu lux de amanunte, nu e de natura sa va afecteze.

Are ea, o mica, dar mare dorinta de a iesi in evidenta in gestionarea micilor neplaceri inerente unei relatii, dar, recunoasteti ca are dreptate si nu mai e nevoie sa puneti la indoiala corectitudinea deciziilor luate. De cate lucruri e capabil omul sa treaca, cand iubirea este prezenta? D-voastra cunoasteti raspunsul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului