Astrologie

#compatibili #compatibilitate #astrolog #astrolog astredamus #astredamus #cuplu #casnicie

Suntem compatibili pentru a putea avea un copil?

Dana P, 05.07.1974, ora 15.10, partener, 27.10.1971, ora 01.30: Suntem compatibili pentru a putea avea un copil?

Astrolog Astredamus:
  Veti avea un copil. Inainte de a merge pe mana medicilor, este crucial sa aveti credinta. O rugaciune spusa cu credinta face cat jumatate de tratamente. Dar tratamentul de specialitate este esential. In ce priveste pe sotul Dvs, contrar compatibilitatii frumoase pe care o aveti cu el, referitor la copil, nu-l puteti avea pe cale naturala cu el. Puteti apela la fertilizare in vitro .

Oricum, spitalizarea va fi certa, deoarece riscul de sarcina va exista. Mai mult, va trebui sa aveti mare grija de copil deoarece la nastere vor fi complicatii, fie privind sistemul osos , fie privind rinichii. Va trece peste ele, dar grija se impune. Alt aspect legat de copil, este acela ar surprizei oferite celorlalti. Fie ca nu cred, dar il vor vedea, fie ca vor apare vorbe...

Pe de alta parte, poate fi vorba si de a-l face cu alt barbat in secret, sau din greseala in spital se pot produce incurcaturi de identitate... Oricum secretul si misterul va plana asupra copilului. Cert e ca il veti face Dvs.
 
Anca R., 6 iunie 1988, in jurul orei 00:00, partener, 13 aprilie 1987: Avem sanse sa fim impreuna?

Astrolog Astredamus:
Anca, ai o dorinta de sacrificiu pe care daca altii ar sti-o, s-ar speria. De altfel neplaceri vei avea destule in ce priveste relatia de cuplu. Vorbesc in general. Trebuie sa va cunoasteti pe Dvs insiva, dupa care veti stii sa alegeti si mai ales ce atitudine sa aveti intr-o relatie.

Vor mai trece cativa ani buni pana atunci, dupa care puteti avea o casnicie frumoasa. In ce priveste persoana ale carei date le mentionati, nu veti face casa cu el. De altfel ar trebui sa observati ca aveti multe discutii in contradictoriu. Insistand pe diverse cai de a va apropia de el va faceti doar rau. Singura cale de apropiere este cea sexuala. El nu va face decat sa profite pe latura erotismului. Insistand in continuare va va lasa si fara bani sau bunuri materiale. In final veti fi sedusa, abandonata si cu banii cheltuiti. Lasati-l, deoarece nu straluceste pentru Dvs.

Karmika, femeie, 30.03.1974 ora 02:45AM, Cosmikus, barbat, 10.01.1969  ora - 07:30AM: Vom reusi in casnicia noastra sa trecem peste toate incercarile?

Astrolog Astredamus:
Karmika detine o mare putere afectiva in aceasta casnicie. Cosmikus, sunteti manipulat sentimental dupa bunul ei plac si dupa propriile ei dorinte. In definitiv o face in sens bun si constructiv pentru relatie.

De altfel sunteti un cuplu pentru care dorinta de afirmare sociala este prioritara. Reusiti deoarece sunteti ambitiosi, perseverenti si responsabili. As spune ca uneori prea prudenti in realizarea viselor voastre. Va organizati si planificati totul cu mare rigurozitate.

Cu aceste calitati pe care le aveti ambii, sanse de a trece cu bine peste incercarile vietii exista. Trebuie totusi sa mentionez ca o mica cheita se gaseste la Karmika. Incercarea majora a a cuplului va fi in momentul prabusirii din functiile pe care le detineti. Ambii veti avea aceasta problema. Nu conteaza cat de mare sau cat de sus este functia. Conteaza caderea, care va fi asemeni unei prabusiri totale. In acele momente veti vedea durabilitatea relatiei. Dar veti trece cu bine peste acele vremuri. Am impresia ca deja unul a patit-o. 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului