Astrologie

#dragoste #astrologie #horoscop #zodii #compatibilitati #relatie de cuplu

Te potrivesti cu un partener din aceeasi zodie cu tine?

Relatia cu un partener nascut in aceeasi zodie cu tine poate fi Raiul pe Pamant sau cea mai dificila provocare. Chiar daca nu sunteti identici, vei observa la perechea atat calitatile tale dominante, cat si defectele. Asemanarea dintre voi poate fi benefica pana la un punct, cand veti fi nevoiti sa faceti compromisuri de dragul armoniei in cuplu. In ce masura te potrivesti cu cineva din aceeasi zodie, afli mai jos!


Berbec

Atunci cand doua semne de foc se intalnesc, izbucnirea unui incendiu devine iminenta. Amandoi sunteti incapatananti, iuti la manie si dominatori, exact ca doi berbeci care isi masoara rezistenta coarnelor intr-o lupta. Totusi, daca permiteti ca impulsurile celuilalt sa va inspire si reusiti amandoi sa va controlati temperamentul vulcanic, puteti forma un cuplu reusit.


Taur

O pereche formata din doi Tauri poate sa functioneze, intrucat sunteti amandoi realisti si familisti. Voi doi, impreuna, sunteti simbolul stabilitatii absolute. Va plac aceleasi lucruri si rareori va contraziceti, insa daca ajungeti sa va certati, disputele vor avea la baza o problema principala: banii.


Gemeni

Doi Gemeni care se iubesc sunt extrem de indragostiti la inceput, pentru ca isi ofera reciproc exact ceea ce isi doresc cel mai mult in dragoste: comunicare si spirit de aventura. Pe termen lung, insa, relatia poate sa aiba de suferit, intrucat amandoi sunt "aerieni" si instabili. Este foarte posibil ca pasiunea sa se stinga, imediat ce unul dintre parteneri se plictiseste.


Rac

Un cuplu format din doi Raci poate sa reziste, doar daca fiecare din cei doi parteneri invata sa menajeze sensibilitatea exagerata a celuilalt. Este posibil sa fie multa drama si pesimism in aceasta relatie, de aceea este necesar ca macar unul dintre parteneri sa fie mai optimist si mai putin condus de sentimente.


Leu

Desi se admira reciproc, Leii nu formeaza in general cupluri solide. Intre acesti nativi se naste constant o lupta apriga pentru suprematie, fiecare dintre ei dorindu-si sa detina controlul. In plus, amandoi asteapta de la celalalt sa fie divinizat, fara sa ofere acelasi tratament din proprie initiativa. Echilibrul este cea mai mare provocare pentru cuplurile cu doi Lei mandri.


Fecioara

Iata un cuplu menit sa ramana impreuna pana la adanci batraneti! Doua Fecioare se admira reciproc, isi ofera stabilitatea dupa care amandoua ravnesc si nu se supara daca sunt criticate de partener. Singura problema care poate sa apara izvoraste din asteptarile exagerate de la celalalt, insa in general, atitudinea este una constructiva.


Balanta

Doua Balante nu sunt incompatibile pe plan sentimental, insa pot avea o mare problema cand apar nemultumirile in cuplu. Niciunul dintre cei doi nativi nu stie sa isi expuna direct nemultumirile, adoptand o atitudine introvertita sau tachinandu-l pe celalalt, pana pricepe ca ceva nu este in regula. Daca amandoi invata sa spuna lucrurilor pe nume, relatia poate merge ca pe roate.


Scorpion

Doi Scorpioni se pot indragosti repede si intens, insa relatia pe termen lung are putine sanse de continuitate. Ambii parteneri sunt conflictuali, orgoliosi si schimbatori din punct de vedere emotional. Scorpionii pot ramane impreuna, insa vor avea deseori probleme de comunicare si certuri violente.


Sagetator

Doi Sagetatori sunt incompatibili din simplul motiv ca amandoi sunt extrem de competitivi si obsedati de ideea ca celalalt le ingradeste libertatea. Amandoi au tendinta de a "calca stramb", ceea ce pericliteaza in plus echilibrul cuplului. Au, totusi, un avantaj: sunt sinceri unul cu celalalt, calitate importanta intr-un cuplu.


Capricon

O relatie intre doi Capricorni poate sa dureze o viata intreaga, de vreme ce isi inteleg reciproc nevoia de a avea o viata personala in afara cuplului. Isi respecta reciproc munca, impartasesc aceleasi valori si asteptari de la viata.


Varsator

Ca amici, doi Varsatori pot fi extrem de fericiti, impartasind aceeasi ambitie si sete de explorare. Daca incep o relatie, insa, Varsatorii vor avea o legatura dominata de egocentrism, ignorandu-si reciproc nevoile emotionale si fiind extrem de posesivi unul cu celalalt.


Pesti

Doi Pesti par compatibili la prima vedere, insa in realitate, ei isi fac planuri si viseaza impreuna la lucruri pe care nu mai ajung sa le realizeze. Ambilor le lipseste un simt practic elementar pentru a construi un camin solid impreuna, de aceea este de preferat sa isi ofere reciproc libertate, pentru a nu ajunge sa se simta tinuti in loc de celalalt.

Sursa foto: destinyadventure.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro