Astrologie

#dragoste #horoscop dragost

Te va face sa suferi? Afla adevarul in functie de zodia ta

Cel mai probabil, un partener incompatibil cu tine te va face sa suferi de-a lungul vietii, daca aveti temperamente si gusturi diferite. Din fericire, zodia ta spune multe lucruri despre tipologia barbatului care te poate face fericita. De pilda, daca iti pretuiesti foarte mult libertatea, vei trai un calvar alaturi de un partener tipicar si posesiv. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta!


Berbec

Tu esti o fire independenta si creativa, de aceea ai nevoie de un barbat expansiv si dinamic, dornic sa se autodepaseasca. Vei suferi cumplit alaturi de cineva ostil fata de schimbare, care nu agreeaza cercurile sociale si isi traieste viata in functie de prejudecati depasite de vreme. Oricine da semne ca iti va ingradi libertatea este total nepotrivit pentru tine.

 

Taur

Intrucat ai nevoie de multa stabilitate si atentie, barbatul ideal pentru tine este cel care iubeste viata in doi si sacrifica totul pentru aceasta. Evita relatiile cu parteneri instabili, care flirteaza cu usurinta si nu prezinta incredere. Tradarea este cel mai puternic motiv de suferinta pentru tine.


Gemeni


Nevoile tale de baza in dragoste vizeaza sfera comunicarii si a afectivitatii, de aceea ai nevoie de un partener deschis, extravertit si foarte tandru. Fereste-te de barbati duri, insensibili, incapabili sa isi exprime emotiile si necomunicativi.


Rac

In mod clar, ai nevoie de un barbat puternic, dar foarte atent sa nu iti raneasca sentimentele. Fereste-te de barbatii ironici, care nu au o putere de empatie mare si detesta romantismul. Acesta iti vor alimenta temerile cele mai ascunse si iti vor produce mai multa suferinta decat bucurie in viata.


Leu

Zodia ta orgolioasa cere un partener pe masura. Nu te vei simti niciodata implinita alaturi de un barbat neglijent cu aspectul sau, lipsit de ambitie in cariera, necultivat si necioplit. De asemenea, evita sa te implici emotional intr-o relatie cu un barbat solitar, caruia nu ii place sa iasa in evidenta.


Fecioara

Fara discutie, relatia de cuplu cu un individ iresponsabil, neglijent cu igiena personala si lipsit de rusine va fi pentru tine un real calvar. Barbatii fara valori morale, neseriosi, dezorganizati si nedemni de incredere te vor dezamagi intotdeauna, cu toate ca poti avea senzatia intr-un anumit moment al vietii ca ii poti schimba. Partenerul tau ideal este opusul acestei descrieri.


Balanta

Foarte important pentru tine este sa ai alaturi un partener cu aspect ingrijit, insa cu multe alte calitati morale si intelectuale. Nu vei fi fericita alaturi de un barbat cu mai putina educatie decat tine, cu un serviciu inferior si ostil in fata evolutiei profesionale. In plus, barbatii necomunicativi si deloc dornici sa isi exprime punctul de vedere ajung sa fie chiar detestati de tine.


Scorpion

In afara de faptul ca ai nevoie de un barbat impunator si atent cu nevoile tale totodata, el trebuie sa fie si eligibil pentru titulatura de "sot" si "tata" pentru a fi pe placul tau. Asadar, evita partenerii care nu s-au maturizat, sunt inca dependenti de parinti si par ca nu vor face niciodata fata responsabilitatilor vietii.


Sagetator

Jucausa si pozitiva, ai nevoie de un partener cu aceleasi calitati. Intrucat libertatea este foarte importanta pentru tine, evita pretendentii care incearca sa te domine si sa te manipuleze, pe cei autoritari si lipsiti de sensibilitate. In cele din urma, conflictele cu aceasta tipologie masculina te vor afecta profund.


Capricorn

Important pentru tine este sa ai langa tine un partener puternic, serios, pe care te poti baza la orice pas si alaturi de care poti construi lucruri frumoase in viata. Iata de ce un barbat ramas captiv in anii adolescentei, total dezinteresat de facturi si alte lucruri "plictisitoare" specifice adultilor, este nepotrivit pentru tine.


Varsator

Vei rezista o viata intreaga alaturi de un partener care stie sa te aprecieze, insa nu putea sa ramai cu un barbat care iti subestimeaza valoarea, te controleaza in permanenta si nu iti ofera libertatea de exprimare de care ai nevoie. Gelozia si posesivitatea sunt doua defecte cu care nu te vei impaca niciodata cu adevarat in relatia de cuplu.


Pesti

Iti plac relatiile bazate pe sentimente reale si promisiuni pe termen lung, asadar barbatii aventurieri si cei care nu isi doresc o viata de cuplu serioasa te pot rani profund. De asemenea, nu vei fi fericita cu cineva care nu iti impartaseste credintele religioase si necesitatea de tandrete si intimitate emotionala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro