Astrologie

#barbati vulcani #predictii #horoscop #astrologie

Top 5 cei mai vulcanici barbati in functie de zodie

Astrele si Planetele au ceva de spus si de aceasta data si ele sunt cele care ne influenteaza in mare parte aceasta latura a personalitatii. Cand vine vorba de barbati, haideti sa vedem, in cele ce urmeaza, care sunt cei mai vulcanici, cum reactioneaza si cum isi pot tempera iesirile.

Scorpion

Un barbat puternic care iubeste cu patos si care are un comportament si caracter extrem de dificil si de incoerent. Cand sunt intr-o relatie stabila si simt ca se afla pe teren minat, incep sa se poarte paranoia si sa se gandeasca la cele mai intunecate moduri de a se razbuna. Exagereaza privind greselile si repercusiunile acestora asupra lor si starii lor emotionale, sunt gelosi si posesivi, iar o relatie cu un asemenea barbat te poate afecta emotional mai tare decat ai putea realiza.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt indiferenti, independenti si de-a dreptul nemilosi in momentul in care o persoana draga le-a gresit. Vor avea diferite iesiri nervoase sau se vor gandi la noi moduri si metode de a le intoarce “favorul”.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Sursa foto: udku.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro