Astrologie

# pland #predictii #zodii #astrologie

Trei zodii care plang din orice. Le poti rani foarte usor

Plang usor si isi arata sentimentele foarte usor, deoarece sunt foarte sensibile. Varsa lacrimi atat de tristete, cat si de fericire. Iata care sunt cele mai plangacioase si sensibile zodii. Se emotioneaza usor si nu isi pot stapani deloc emotiile.

 

Gemeni

Gemenii sunt foarte sensibili in ciuda aparentelor. Ei pot varsa foarte usor o mare de lacrimi. Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt foarte expresivi si nu pastreaza nimic pentru ei si nici nu le este rusine sa planga in fata altor oameni, deoarece considera ca este ceva normal si intr-o anumita masura sanatos. Au o inima mare si vor avea intotdeauna empatie pentru oamenii din jur.

Rac

Racii reprezinta dragostea pura, trandretea, bunatatea si afectiunea. Prin urmare, atunci cand sunt ranit plang foarte usor din frustrare sau tristete. Tin foarte mult la familia lor, iar daca cineva drag are probleme, un nativ Rac va trai intens si el suferinta celui apropiat.

Scorpion

Cei nascuti sub acest semn zodiacal se straduiesc cu adevarat sa fie mai puternici in fata unor situatii complicate, mai ales cand vine vorba de dezamagirile in dragoste. Plang foarte usor, dar nu le place sa fie vazuti de cei din jur atunci cand sufera. Asadar, isi vor interioriza frustrarile si nu vor arata niciodata cat de sensibili sunt de fapt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare