Astrologie

#vacanta zodii #horoscop #zodii #horoscop vacanta #vacanta mare zodii

Vacanta ideala la plaja, in functie de zodie

Berbecul si Scorpionul isi doresc o vacanta la mare in care sa se distreze si sa faca sex. Racul este grijuliu cu familia, iar Gemenii isi fac noi prieteni pe plaja.

Iata cum arata vacanta ideala la plaja, in functie de zodie:

Berbec

Berbecul isi doreste o vacanta la plaja intr-o destinatie faimoasa pentru viata de noapte si distractiile sale, cum ar fi in Ibiza sau Mykonos. Berbecul adora sa se distreze si sa faca cucerire dupa cucerire. Pe plaja, nativul ajunge numai pentru o baie nocturna sau pentru a practica vreun sport, in niciun caz nu va sta sa se bronzeze pentru ca nu are rabdare.

Taur

Taurul alege un hotel bun sau foarte bun, in functie de cum ii permite bugetul, in cea mai luxoasa parte a statiunii de pe litoral. Hotelul trebuie neaparat sa aiba camere romantice si mancare excelenta. Taurul prefera sa leneveasca la piscina in loc sa stea pe plaja. In afara de odihna, Taurul isi petrece timpul in dormitor, in bratele persoanei iubite.

Gemeni

Pentru Gemeni, o vacanta la mare inseamna o vacanta cu prietenii. Pe nativul Geaman nu-l intereseaza unde se va caza, multumindu-se si cu un cort, in camping sau direct pe plaja. Geamanul nu are prea multi bani la el, dar se distreaza de minune in grupul sau de prieteni. Gemenii se converseaza, intra in vorba cu strainii, leaga noi prietenii si gasesc mereu o ocazie de a petrece.

Rac

Cat este singur, Racul merge pe litoral numai cu prietenii foarte apropiati. Imediat ce-si intemeiaza o familie, Racul se duce cu partenerul de viata si copiii intr-o statiune de pe litoral care ii ofera toate avantajele unei vacante in familie. Cea mai mare parte a timpului, Racul si-o petrece ingrijindu-i pe cei dragi. In special copiii se bucura de atentia lui.

Leu

Pentru Lei s-au inventat hotelurile 5 stele de lux si cluburile cu preturi exorbitante de pe litoral. Leii adora sa mearga la mare pentru a fi vazuti si, nu in ultimul rand, pentru a se distra. Un Leu care merge singur pe litoral vrea sa petreaca de dimineata pana seara si sa cucereasca. Leii casatoriti sunt mai linistiti, insa vor alege tot o destinatie de lux.

Fecioara

Fecioara isi doreste o vacanta la mare alaturi de persoanele foarte apropiate. In cazul Fecioarei, poate fi vorba despre o locatie romantica, linistita, unde se odihneste si unde se poate bucura de peisaje spectaculoase. Nativii zodiei se cazeaza intr-un hotel decent, curat, potrivit pentru bugetul lor de vacanta.

Balanta

Balanta prefera o vacanta la mare cu iubitul sau cu grupul de prieteni. Nativii zodiei sunt interesati de destinatiile de pe litoral unde se pot distra. Cei mai tineri nu au prea multe pretentii. Odata cu inaintarea in varsta, Balanta cauta locurile confortabile, cu servicii bune, unde se simte rasfatata.

Scorpion

Oriunde s-ar duce, Scorpionul stie sa se distreze la mare, chiar daca nu-i sunt pe plac intotdeauna conditiile oferite. Seducator si energic, Scorpionul poate face multe "victime" pe litoral, insa le va tine secrete. Nativului nu-i place sa se laude, savurandu-si victoriile in secret. Daca merge cu partenerul de viata, nativul ii ofera acestuia o vacanta de vis la mare.

Sagetator

Sagetatorul se duce la mare cu prietenii, insa nu face caz de acest lucru. Sagetatorul este un tip social, dar caruia ii place sa pastreze aparentele. La plaja, nativul se poate sa caute din priviri potentiale "victime" deoarece este un adevarat Don Juan, insa isi pastreaza aventurile secrete.

Capricorn

Capricornul isi petrece vacanta la mare impreuna cu partenerul de viata. Este putin probabil ca cineva din afara cuplului sa afle detalii despre concediul Capricornului pe litoral. Nativulul se relaxeaza la plaja, insa nu este amator de distractii. Acesta prefera sa-si petreaca timpul in compania persoanei iubite si a copiilor.

Varsator

Varsatorul se duce la mare nu pentru plaja, ci, mai degraba, pentru baie in mare si atractiile turistice de aici. Nativul nu are rabdare sa stea la plaja, insa suporta soarele o vreme numai pentru a se distra in apa cu prietenii. In restul timpului, Varsatorul incearca sa viziteze cat mai mult din destinatia respectiva.

Pesti

Pestii merg la mare mai degraba pentru a fi impreuna cu familia si cei dragi decat pentru a se bucura ei de ceea ce le ofera litoralul. Pestii se simt minunat in compania prietenilor apropiati si, daca se intampla sa mearga impreuna la mare, Pestii nu au nimic impotriva. Apropierea apei le face bine nativilor Pesti.

Foto: australiantraveller.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top