Astrologie

#zodia ei #cum s-o cuceresti #femeia berbec #femeia taur #femeia gemeni #femeia rac #femeia leu #femeia fecioara #femeia balanta #femeia scorpion #femeia sagetator #femeia capricorn #femeia varsator #femeia pesti

Zodia ei iti arata cum s-o cuceresti

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal. Daca incerci s-o cuceresti, afla-i zodia si treci la atac.

Cum sa cuceresti femeia Berbec

Ca sa cuceresti o asemenea femeie, trebuie sa stii exact ce vrei si sa ai puterea de a o domina, lucru deloc usor.  Daca iti amintesti, in « Scorpia neimblanzita » a lui Shakespeare singurul care a reusit sa scoata din ea tot ce avea mai bun era Petruchio. Cu un comportament mai rau si mai nebunesc decat al temutei fiice, Petruchio sfarseste prin a-i castiga inima, dupa folosirea unui intreg arsenal, castigand « razboiul » si transformand-o intr-o sotie iubitoare si dedicata familiei. Cam asa se intampla si cu femeia Berbec. O fiinta slaba, usor influentabila si fricoasa ii repugna. Nimic n-o plictiseste mai tare decat cineva care obisnuieste sa-i raspunda prin « Da, draga » si sa nu-i iasa din cuvant.  

Da senzatia ca vrea sa domine, ca in casa ei canta gaina, insa in realitate are nevoie de un barbat mai puternic si mai incapatanat decat ea, un om cu adevarat superior, care sa stie sa-i impuna niste limite. De fapt nu se deosebeste de restul femeilor prin nevoia de a se simti ocrotita langa un partener de incredere, care sa fie stalpul ei existential, sa-i ofere siguranta si sa o echilibreze. Bineinteles ca la prima vedere lasa impresia ca niciodata nu s-ar lasa condusa. Este doar un mecanism de aparare. Odata indragostita cu adevarat, se transforma intr-un vulcan de emotii, invaluidu-si iubitul cu tandrete nesfarsita, caci are mare nevoie de atingere.  

Pentru a o cuceri, barbatul trebuie sa stie cum s-o tina de mana, cum s-o imbratiseze, cum sa-i indeplineasca cele mai neasteptate fantezii. Iubirea si sexul sunt doua ingrediente pe care ea le accepta numai « la pachet »,  alaturi de cel ales. Altfel, este doar un foc de paie mistuitor, un sir de aventuri care se stinge rapid. Nu face parte dintre femeile care-si cenzureaza emotiile, asadar este usor de ghicit cand iubeste cu adevarat. Este invadata de pasiuni puternice pe care le manifesta pe loc, fara ezitare. Cel de langa ea trebuie sa fie la fel de spontan si de imaginativ, pentru a face fata unui erotism mereu viu.  

Fata de barbatul Berbec, focul ei interior arde mai multa vreme, fiind ceva mai statornica in sentimente. In tinerete se joaca de-a dragostea intr-un mod nu tocmai prudent, ceea ce-i poate aduce neplaceri si chiar isi asuma riscuri inutile cu barbati care ar putea sa-i faca rau. Cand isi intalneste jumatatea, ajunge sa traiasca si sa respire prin intermediul celui ales, contopindu-se cu personalitatea acestuia. Nu-si poate imagina viata de una singura, asa ca ideea de cuplu si de familie joaca un rol primordial. Fara dragoste, se usuca precum o frunza in toiul toamnei.  Este gata sa se dedice trup si suflet partenerului si casei pentru care muncesc amandoi, cot la cot. Nu se va da niciodata inapoi de la muncile dificile, pe care de obicei le fac barbatii. Asa ca are toate sansele sa repare singura clanta sau sa schimbe sigurantele. Dar se va astepta ca si sotul ei sa se priceapa, altfel la ce mai e barbat ?  

Femeia Berbec este si o mama foarte buna, pentru ca stie sa intuiasca nevoile copiilor si-i creste oferindu-le toata dragostea si intelegerea ei. Sexul reprezinta atat placere, cat si nevoia de a procrea. Pentru a o pastra langa el, un barbat trebuie sa stie sa-i condimenteze existenta, propunandu-i mereu ceva nou, ducand-o in locuri care nu au mai fost vizitate pana atunci, petrecandu-si timpul in compania ei chiar si cand fac lucruri mai putin romantice, cum ar fi zugravitul sau alergatul impreuna. Amandoi sunt activi si mari amatori de sport, asa ca o idee buna este sa aleaga cateva activitati placute amandurora si sa-ti mentina forma fizica practicand acelasi sport.  

Femeia Berbec este sincera din fire si total lipsita de cochetarie pe care o considera inutila. Se asteapta ca si cel pe care il iubeste sa dea dovada de sinceritate si naturalete. Odata de are parte de fidelitate si incredere, poate fi cea mai dedicata sotie. 

Cum sa cuceresti femeia Taur

Odata cu atingerea momentului de apogeu al primaverii, in perioada aprilie-mai, intram sub semnul Taurului. Inmugurirea semintelor adanc plantate in pamant isi gaseste corespondent in imaginea mamei. Fecunditatea si feminitatea sunt doua dintre atributele principale ale reprezentantei acestei zodii.

Fiinta imbatatoare si telurica, femeia Taur stie mai bine ca nicio alta sa fie feminina. Nu are de ce sa invete din carti si din reviste cum sa se imbrace, cum sa se poarte si sa cucereasca barbatii, pentru ca are harul feminitatii si maternitatii in sange. Aproape instinctiv alege cele mai potrivite produse, in functie de ocazie, care sa-i puna in valoare trupul voluptuos. Este aproape imposibil sa faca vreo gafa vestimentara, fiind regina rafinamentului. Are un dulap doldora de haine de calitate, accesorii, bijuterii, parfumuri si o sumedenie de produse de intretinere, pe care le alege cu grija.  

Un barbat o va putea recunoaste dintr-o mie de femei, prin tinuta ei invaluitoare, esenta a bunului gust si a placerilor trupesti. Este profund fascinata de orice obiect care-i trezeste simturile. Vazul, auzul, pipaitul, gustul, mirosul se imbina intr-o orgie a simturilor extaziate. Partenerul o poate cuceri cu o esarfa de matase naturala din cea mai pretioasa fibra, pe care sa i-o infasoare in jurul zonei sensibile a gatului, sau o pereche de perne de catifea de un rosu putred, umplute daca se poate cu pene de egreta, care sa se potriveasca perfect cu noul ei fotoliu din lemn de mahon, sau cu o cina cu friptura de pui si struguri, vin alb si mirodenii.  

Va fi impresionata de atentiile lui si se va bucura indelung de o masa atat de copioasa, fara sa-i treaca macar prin cap ca alte femei se pot multumi cu o simpla salata. Daca ii gateste chiar el, a dat lovitura !  Apreciaza barbatii maturi, cu simtul realitatii, responsabili si specialisti in domeniul lor. Trebuie neaparat ca potentialul partener sa-i poata asigura un trai lipsit de griji, asa ca se va interesa de situatia lui financiara. Iubeste luxul si lucrurile de buna calitate, neacceptand in ruptul capului mai putin de atat. Poate fi cucerita cu traditionalele flori, iar daca intalnirea va avea loc undeva in aer liber, intr-o gradina plina de plante ingrijite, aromate si pline de culoare, nativa se va simti tot mai increzatoare si ar putea ceda in fata unui gentleman care e si rafinat, stie sa si gateasca si are si un cont bunicel in banca. Ambianta trebuie sa fie cat mai placuta si cu tot confortul necesar : canapele de piele intoarsa, perne de toate marimile, vesela scumpa si stralucitoare, aroma irezistibila a felurilor de mancare si nu in ultimul rand, sa se auda o muzica pe gustul ei. Nativii in Taur in general sunt mari iubitori de muzica, multi dintre ei avand si o voce foarte buna.

Un barbat ar putea sa-i faca in dar ultimul album al interpretului preferat, impachetat frumos si legat cu o funda din fire de grau impletite cu o bentita de satin. Toate acestea ii vor stimula vazul si pipatul, iar cand o va invita la dans, in mod sigur raspunsul primit va fi cel asteptat. Daca sunt la inceput, este indicat sa nu o grabeasca, pentru ca taurii, oricat de imbatati sunt de clipa traita, niciodata, absolut niciodata nu renunta complet la vocea ratiunii.  

Femeia Taur isi cauta un partener pentru totdeauna, fiind una dintre reprezentantele cele mai bune ale fidelitatii in tot zodiacul. Vrea sa-si intemeieze caminul alaturi de un barbat puternic si care stie ce vrea, care sa-i raspunda in pat si in afara lui cu tot atata pasiune. Asa ca la inceput reactiile ei se pot lasa asteptate, flacara iubirii nascandu-se timida si plina de ezitare. Cand insa isi gaseste jumatatea, stie sa-si incante sotul, sa-l sprijine, sa-l linisteasca si mai ales sa-l tina langa ea pentru totdeauna. Alesul ei poate sa fie sigur ca va avea o casa amenajata impecabil, o sotie de care va fi mandru, care-i va darui copii frumosi si care-l va ingriji tot restul vietii.  

Cum sa cuceresti femeia Gemeni

Este la fel de activa si de schimbatoare ca si barbatul Gemeni. In tinerete este o fire capricioasa si vendicativa, careia ii place sa se “joace” cu partenerul de viata pana la riscul de a-l aduce in pragul disperarii, fiind totusi convinsa ca-l va recuceri cu doar un zambet. Mai tarziu se orienteaza spre barbati cu care sa aiba o relatie bazata pe prietenie si colaborare. Nu face parte dintre femeile pasionale si romantice ale zodiacului, percepe dragostea mai mult la nivel intelectual, decat senzorial si afectiv. Daca are parte de vreun esec, reuseste destul de repede sa-si revina si sa mearga mai departe. Viata este prea frumoasa si sunt prea multe lucruri interesante ca sa-si restranga universul la un barbat, fie el si cel mai demn de admiratie.  

Are nevoie de cineva la fel de activ, un barbat cu mintea deschisa, care sa-i acorde libertatea de care are nevoie ca de aer, care sa nu se simta frustrat ca nu sta mereu in acasa, preferand sa plece in cautare de noi lucruri si experiente. O modalitate excelenta de a o cuceri este in primul rand sa gaseasca o metoda originala de a-i trezi interesul. 

O cina frugala in balon, cu cateva fructe si un strop de inghetata ar putea-o impresiona peste masura. O fascineaza tot ceea ce poate sa sparga monotonia zilnica, asa ca accepta bucuroasa excursii scurte spre diferite obiective turistice. Asa are sansa sa faca schimb de idei, sa prezinte, sa se informeze. Oricum, de vorbit va vorbi mai mult ea, asa ca potentialul partener ar face bine sa fie rabdator si calm, altfel la cel mai mic semn de nemultumire, femeia Gemeni se va evapora ca prin farmec si din clipa aia, sa-si ia gandul ca o mai vede vreodata. Are nevoie sa fie ascultata, sa i se dea dreptate, sa fie admirata pentru vastele ei cunostinte si sa simta permanent ca se bucura de respectul lui.  

Nu se simte atrasa de barbatii cu spirit burghez, care tind s-o invite mereu la acelasi restaurant –fie el si de buna calitate- care se imbraca in aceleasi culori si care fac eforturi pentru a sustine o conversatie. S-ar plictisi atat de repede, incat i-ar scapa un cascat inainte sa se poata controla. Asta daca e in toane bune si vrea sa se controleze, din pura amabilitate.  

Unul dintre armele redutabile in cucerirea ei este umorul. Femeia Gemeni poate fi recunoscuta dupa frecventa cu care se amuza de orice se afla in jur. Nu exista sa treaca o zi fara sa rada de ceva, astfel incat un barbat care stie sa-i spuna poante, bancuri, istorioare picante va creste simtitor in ochii ei. Poate fi sarcastica si acida uneori, pentru ca-si foloseste umorul si pentru a-i desfiinta pe cei pe care nu-i apreciaza. Daca cel de langa ea nu se simte in stare sa-i realimenteze permanent imaginatia si sa aduca un strop de noutate in viata ei, nu are rost sa mai insiste. In schimb, daca poate sa-i faca zilnic cate o mica surpriza, o floare, un bilet la un concert, un pahar cu limonada din lamai proaspat stoarse, o povestioara nastrusnica despre noul lui coleg, atunci a reusit s-o captiveze. Pentru cat timp ? Numai de el depinde. Nu se stie.  

Totusi, femeia Gemeni care reuseste sa se ataseze cu adevarat de un partener isi demonstreaza din plin supletea caracterului, intelegerea tipic feminina, atat de necesara sotului, se adapteaza acestuia si se identifica cu el, astfel incat sa formeze o singura fiinta. Devine preocupata de nevoile si de problemele lui in care se implica cu toata bunavointa.  Este capabila chiar sa-i acorde acestuia locul principal, ea multumindu-se sa treaca in umbra, ocupandu-se de casa si sprijinindu-l la locul de munca, daca simte ca functioneaza bine colaborarea intre ei.  

Cum sa cuceresti femeia Rac

Este sotie si mama prin excelenta. Asta inseamna ca pentru ea o relatie trebuie sa-i aduca stabilitate, incredere, siguranta si multa iubire. Fire extrem de sensibila, poate fi surprinsa rasfoind pe furis cartile de povesti cu printese in raioanele pentru copii. Lumea cavalereasca a trecutului o fascineaza infinit de mult. Asadar cel care vrea sa-i castige inima trebuie sa fie si el de moda veche, sa fie o persoana cu principiul « nu atingi o femeie nici macar cu o floare ». Daca va sti sa-i deschida portiera la masina inainte ca ea sa apuce sa intinda mana, sa o lase sa intre prima pe usa, sa-i sarute mana, plin de tandrete si de admiratie, sa fie un adevarat gentleman cu ea si cu familia ei, are toate sansele sa-i trezeasca interesul.  

Femeile Rac sunt extrem de suspicioase cu persoanele noi, facnad greu cate un pas si pot parea dificile. Ele vor doar sa se asigure ca merita sa mearga mai departe si ca au in fata un exemplar al bunului simt si al maturitatii masculine. Cauta un partener puternic, capabil sa aiba grija de ele si sa le ofere iubire si siguranta pentru tot restul vietii.

Daca-l simte sincer si afectuos, femeia Rac se deschide ca o floare delicata, lasandu-l sa patrunda in intimitatea atat de pretioasa ei. Primele discutii pot aborda teme despre trecut, despre familie, istorie, lucruri misterioase, pline de vraja. Nimic nu i-ar placea ei mai mult decat sa traiasca in « Visul unei nopti de vara » , alaturi de zane, protejata de intunericul noptii. Partenerul ii poate propune excursii in zone cu incarcatura istorica, la castelele de pe Valea Loirei, care sa-i incite romantismul si simtul misteriosului. Daca el va avea grija sa-i puna in bagaj ursuletul preferat din copilarie, de care este nedespartita, o va impresiona pana la lacrimi. Nativa in Rac obisnuieste sa se inconjoare chiar si in locurile straine de obiecte foarte personale, care o linistesc si o echilibreaza. Ar fi bine sa nu rada de ea cand isi duce in vacanta o fotografie inramata care sta de obicei pe semineul din sufrageria ei, orice ironie ingrozind-o prin insensibilitatea gestului. Partenerul trebuie sa-i castige increderea cu mici gesturi, dovezi ale atasamentului sau sincer si a bunelor lui intentii.  

Pentru ca Racii au o relatie cu totul speciala cu parintii, se intampla ca nativa sa se simta atrasa de un barbat asemanator tatalui, chiar daca este mult mai in varsta decat ea. In caz contrar, un partener mai tanar s-ar bucura de o dragoste maternala din partea ei. Are multa nevoie de iubire si nu-si imagineaza viata de una singura. Preplinul sufletului ei il revarsa odata ce este sigura ca a gasit persoana potrivita. Cel care nazuieste sa-i castige iubirea trebuie sa fie gata sa se imprieteneasca cu parintii ei si sa le castige respectul.

O poate sensibiliza si daca este genul de barbat care iubeste copiii si se poarta minunat cu odraslele prietenilor sau ale rudelor. Imaginea femeii profund impresionate cand isi vede iubitul tinand in brate un copil nu mai este aici un cliseu, ci un adevarat moment de uniune sufleteasca. Partenerul trebuie sa-i raspunda cu tot atata romantism si gingasie pe cat primeste din partea ei. Scrisorile lungi de dragoste, o melodie inganata la urechea ei pe malul marii – in lipsa balconului si a armurii- o pot cutremura de emotie. Daca considera ca sotul si copiii au mare nevoie de atentia ei, este capabila sa renunte la cariera, pentru a se dedica total familiei. Indiferent ca trebuie sau nu sa aleaga, femeia Rac este o sotie si o mama extrem de devotata. Tot ce asteapta in schimb este sa primeasca iubire, incredere si fidelitate.  

Cum sa cuceresti femeia Leu

Este una dintre cele mai pretentioase native ale zodiacului. Nimic de neasteptat. Femeia Leu crede in dragostea romantica si spera o casnicie alaturi de un sot la fel de evoluat ca si ea. Nu se multumeste cu oricine, pentru ca are aspiratii inalte in privinta alesului sau. Apreciaza barbatii puternici, care stiu ce vor, pe care se poate baza si care sunt un model in societate. Daca sufera dezamagiri in dragoste, se poate retrage in lumea ei de vise si inchipuiri, unde idealul nu este niciodata atins, revarsandu-si intreaga dragoste asupra copiilor.  

Exista si leoaice capabile sa renunte la o persoana potrivita din punct de vedere afectiv, in favoarea unui barbat bogat care-i asigura pentru totdeauna un trai lipsit de griji. Aceasta este una dintre riscurile mari cu care se confrunta in general nativii in Leu. Pentru o astfel de femeie conteaza enorm cu cine isi face aparitia in societate. Trebuie neaparat ca cel caruia ii ofera bratul si-i face cunostinta cu anturajul ei sa fie cel putin la aceeasi inaltime ca si ea. Sa se simta admirata si chiar invidiata ca « poseda » un asemenea om. Daca el reuseste sa castige admiratia si respectul celor din jur, atunci si ea va fi mandra de calitatile lui. Pentru  ca se rasfrang pana la urma si asupra ei, bineinteles. Are tendinta sa domine in cuplu si se intampla chiar sa-i reuseasca. Se simte atrasa de barbatii frumosi, ingrijiti, invatati cu o viata usoara, pentru ca nu agreeaza ideea unui trecut traumatizant, in lipsuri si in suferinte. Iubitul ei trebuie sa aiba mintea si trupul sanatoase, pentru a fi ocrotitorul ei, nu sa i se tot planga de anii grei ai copilariei. 

Nu vrea sa stie totul despre barbatul ei, dimpotriva. Poate fi cucerita de un barbat care stie sa pastreze o nota de mister, care sa-i stimuleze imaginatia. Nimic nu i se pare mai interesant decat un gest de-al lui, un limbaj non-verbal care sa semnifice ceva, care s-o intrige. Ar putea-o invata de exemplu cum se spune « Te iubesc » cu ajutorul pantomimei. Pentru a o cuceri, barbatul trebuie sa fie tandru, s-o mangaie usor, fara brutalitate, ramanand permanent un gentleman, chiar si in clipele de tandrete. In ea zace un adevarat vulcan, care asteapta sa rabufneasca odata ce inima ii este cucerita.  

O greseala de neiertat ar fi ca partenerul ei sa se uite si la alte femei sau sa-i povesteasca despre trecutul lui amoros. Este extrem de geloasa si nu accepta nimic mai putin decat primul loc in viata lui si ultimul. Trebuie sa stie ca ea este centrul universului acestui barbat, ca odata cu aparitia ei a disparut tot restul si ca viitorul lui este ea.  

Ca s-o pastreze, este bine sa-i propuna tot felul de experiente, s-o duca in locuri noi, sa fie gata sa incerce in dormitor cele mai diverse tactici, s-o surprinda si sa-i stimuleze mintea si trupul. Femeia Leu se plictiseste rapid de monotonie si daca isi pierde interesul, isi va cauta in alta parte fericirea. Are nevoie de laude pentru talentele ei erotice, vrea sa se stie admirata, sa fie frumoasa si dorita in ochii iubitului. Iubind tot atat de mult ca si nativul Leu lucrurile de pret si rafinamentul, o poate impresiona oricand un cadou special, o bijuterie scumpa –neaparat veritabila, o blana de vulpe argintie, sau poate chiar o noua masina. Idealul ei este un camin trainic alaturi de un sot matur si un cont serios in banca, o casa in care amandoi sa se bucure de tot ce poate sa le ofere mai bun viata. Cand isi daruieste inima, devine o sotie extrem de devotata, isi ajuta sotul in ascensiunea lui profesionala si isi creste copiii cu multa iubire si intelegere.   

Cum sa cuceresti femeia Fecioara

Barbatii romantici si plini de pasiune nu au ce cauta in orizontul ei de asteptare. Si-ar pierde timpul. Femeia Fecioara este renumita pentru simtul ordinii si pentru disciplina mintii. Probabil ca in scoala s-a strambat cand a citit despre Romeo si Julieta, asta daca nu cumva a facut un referat cu paragrafe bine punctate si argumentate, in care sa fi propus o solutie salvatoare, practica si echitabila pentru ambele familii. Avand oroare de patetism si gesturi extreme, in dragoste se manifesta precum in profesie : este rationala, echilibrata, responsabila, rece.  

Asta nu inseamna ca in loc de suflet are in ea niste rotite si butonase pe care le activeaza cand vrea sa faca dragoste sau sa cucereasca, dupa caz. Insa refuza sa se lase prada emotiilor si sa arate ca iubeste, cand arde pe dinauntru. Prefera sa se consume fara sa stie nimeni cum ii clocoteste inima la vederea barbatului iubit. De cele mai multe ori se salveaza din situatii primejdioase care-i pot trada starea de spirit printr-un zambet sau printr-o abordare la rece. O atrag barbatii maturi, cu simtul responsabilitatii, cu picioarele pe pamant, neaparat inteligenti, daca se poate cu un statut social bun.  

Pentru a o cuceri acestia nu trebuie sa faca apel la flori, scrisorele, cina la lumina lumanarilor, pentru ca o astfel de conjunctura ar face-o sa fie stanjenita. Nu-si ofera inima usor, prin urmare s-ar putea simti penibil la primele intalniri, cand primeste o declaratie sau o imbratisare sub stele, caci nu ar sti cum sa reactioneze. Mai intai trebuie sa-l analizeze, sa vada ca este educat, manierat, imbracat decent, musai curat si proaspat, cu mintea ordonata si cu capul pe umeri. Chiar daca pare un cliseu, femeii Fecioare ii repugna mizeria si dezordinea. Asa ca in caz de vizita la el acasa sau daca merg impreuna la plaja, ar face bine sa-si aleaga haine curate, fara cusur, sa faca curatenie si sa nu se mandreasca cu « decoratiunile » lui de burlac, fie ele sosete aruncate sub fotoliu, fie un castron plin de coji de seminte uitat pe masa.  

Orice amanunt, cat de banal, in ochii unei femei Fecioara poate capata proportii colosale. Degeaba te-ai purtat impecabil cu ea daca observa o pata minuscula pe cravata sau daca maneca s-a desirat putin. Din punctul ei de vedere asa inseamna pur si simplu ca nu o respecti pe ea daca nu te respecti pe tine insuti. In plus, orice invitatie trebuie facuta dupa ce partenerul a planuit bine care va fi programul. Nu este deloc entuziasmata de intrebari de genul « bine, azi ce vrei sa facem ? ». Daca este cu adevarat importanta pentru el, atunci sigur se va fi gandit la ceva anume. Altfel probabil ca e doar un tip care se plictisea acasa si a invitat-o pe ea ca nu avea pe cine altcineva. Lucrurile clare, din timp stabilite, bine puse la punct, ii dau senzatia de siguranta si de seriozitate.  

Nu ar fi indicat nici sa i se joace mici sotii, in speranta unei surprize placute. Daca are de gand sa plece ai devreme de la birou, sa nu o minta ca are o intalnire de afaceri daca el de fapt vrea sa-i cumpere o rochie, s-ar putea ca la primirea ei sa-i spuna serioasa ca are deja destule rochii si ca nu suporta ca a mintit-o, nici macar pentru un cadou. Face parte dintre acei oameni care-si exprima clar punctul de vedere si se asteapta sa faca si ceilalti la fel. In privinta discutiilor, ii place sa faca schimb de informatii, pentru ca este o persoana activa si preocupata de multe domenii. Odata ce gaseste barbatul potrivit, este capabila sa treaca in urma lui, de unde il ajuta in tacere, fara sa astepte lauri. Este o sotie perfecta in sensul cel mai domestic si o mama iubitoare si responsabila.  

Cum sa cuceresti femeia Balanta

Feminina si eleganta, este prin excelenta reprezentanta casniciei in intreg zodiacul. Femeia Balanta traieste pentru iubire si pentru cel care ii este sortit. Viata nu are nici un sens daca nu gaseste pe cineva care sa-i echilibreze cele doua talere. O casnicie i se pare consecinta cea mai fireasca a unei frumoase povesti de dragoste. 

Cauta un barbat la fel de manierat si de inteligent, alaturi de care sa construiasca un camin trainic. Considera ca exista egalitate intre barbati si femei, de aceea nu va incerca niciodata sa-si domine partenerul, dar nici nu se va lasa condusa. Respecta libertatea celuilalt atata timp cat nu se simte amenintata. O relatie infloreste doar la caldura iubirii adevarate, unica sursa de implinire sufleteasca.  

Cuplul este atat de important in ochii ei, incat uneori, ca mama, tinde sa-i dedice mai multa atentie decat copiilor. Cu toate acestea, este o mama sufletista, care stie sa-si educe copiii in spiritul unei morale ireprosabile, incurajandu-i sa-si dezvolte inteligenta si spiritul umanist.  Poate fi intalnita in localurile mondene, la petreceri, reuniuni, expozitii de pictura, teatru, concerte, oriunde exista o activitate artistica si intelectuala. Va fi impresionata daca potentialul sau partener o va invita la un concert care are loc in niste arene vechi, sau la o lansare a unui magazin de bijuterii. Bijuteriile si parfumurile, iata cuvintele magice. Se topeste pur si simplu de emotie la vederea unei bijuterii pretioase, mari, lucrate migalos.

Cat despre parfumuri, ele sunt de fapt voci ale feminitatii. Toate au fost create pentru ea. Sunt doar sclipiri de vraja care o fac si mai stralucitoare. Are un rafinament si o eleganta innascute. Cu toate acestea, nu crede in frumusetea pur naturala, este profund atrasa de toate accesoriile feminine. De aceea un compliment venit la momentul potrivit din partea partenerului o va face extrem de fericita. Are nevoie sa se stie placuta de cei din jur in general si iubita de sot in particular. Trebuie sa primeasca mereu confirmarea respectului, admiratiei si mai ales a dragostei lui.  

Un weekend in doi este exact lucrul de care are nevoie nativa in Balanta. Nu e cazul sa fie vreun loc izolat, pentru ca ea are abilitati sociale innascute si se simte bine in multime, insa sentimentul ca barbatul iubit ii apartine numai ei cateva zile, departe de parinti, de problemele profesionale, o face sa se simta iubita si apreciata cu adevarat. In plus, ar fi bine sa nu-i faca observatii ca are 5 valize pentru o iesire la munte de vineri pana duminica, nici sa nu-i impuna limite prea stricte cand vine vorba de cumparaturi. Ii plac, ca si nativului Leu, numai lucrurile de calitate, biletele la clasa I, conditiile cele mai bune la hotel si in general orice serviciu care denota rafinament. Pana si geanta de voiaj va fi dintr-un material fin, rezistent, perfect curata si functionala.  

Se inconjoara de obiecte care-i stimuleaza simtul frumosului si se bucura intotdeauna de un cadou costisitor. Ar putea fi cucerita cu o invitatie la un restaurant unde se invart cercurile inalte, imbracata cu o rochie de seara a unei mari case de moda. In cuplu se identifica cu partenerul de viata, adaptandu-se personalitatii acestuia, in favoarea fericirii conjugale. Acest lucru il face in mod natural, asa intelegand ea sa fie sotie, fara sa resimta nici o clipa ca renunta la ceva, ci ca isi consolideaza relatia. Este amabila, gratioasa, binevoitoare si saritoare la nevoie. Ii place rolul de sotie atat timp cat are langa ea barbatul visat.   

Cum sa cuceresti femeia Scorpion

Nativa in Scorpion este vrajitoarea zodiacului, cand vine vorba de cucerit barbati. Nimeni nu-i poate rezista daca aceasta a atins deplinatatea facultatilor ei mentale si fizice. Stie sa atraga asa cum nici o alta femeie nu reuseste, pentru ca se foloseste de atribute mult mai greu de inteles si de obtinut decat cele obisnuite, la indemana. Cosmetica, vestimentatia, arta conversatiei sunt mici arme fata de vraja pe care o tese in jurul alesului ei.  Se spune despre ele ca pot tintui numai cu ajutorul privirii. Desigur, femeile Scorpion nu sunt chiar niste iele malefice, care cauta sa-si devoreze adoratorii.  Insa trebuie avuta in vedere puterea extraordinara pe care sunt capabile sa o exercite asupra unui barbat. Daca influenta este una negativa, atunci vai de acela care a avut ghinionul sa le stea in preajma. Au nevoie de un barbat in stare sa le tina piept, pentru ca odata initiata relatia, evenimentele –mai ales presiunile de ordin fizic si psihic- se vor tine lant. Barbatii slabi de inger nu o intereseaza,  este ca si cum ai vrea sa joci un joc periculos alaturi de un concurent las.   

Cand iubeste cu adevarat, sentimentul ii invadeaza intreaga fiinta cu o violenta manifestata in comportament. Tinde sa-si acapareze persoana iubita, pentru a o simti cu totul si cu totul a ei. Tumultului acestuia afectiv nu toata lumea ii poate face fata, asa ca se intampla sa aiba parte de esecuri si dezamagiri pentru ca a ales o persoana mai linistita, cu un suflet mai burghez. Alteori pur si simplu cel ales nu raspunde pretentiilor acesteia. Nu va intarzia sa caute in alta parte. Are nevoie de un barbat viril, senzual, a carui suflet se scalda in ape adanci, la fel ca ea.  Placerea fizica este la fel de important ca si comuniunea spirituala, pentru ca din punct de vedere al uni Scorpion, unirea cuplului trebuie sa se apropie de divin. Exista insa riscul posesivitatii exagerate, pasiunilor spontane si arzatoare, energiilor mistuitoare care vor totul AICI si ACUM, ceea ce duce la relatii dificile, presarate de discutii aprinse, furii, crize, despartiri furtunoase. Barbatul care vrea s-o cucereasca ….  va fi el cel cucerit pana la urma. Totusi poate contribui la dansul amoros prin cateva strategii care s-o impresioneze pe nativa Scorpion. In primul rand sa fie foarte priceput in pat si deschis la orice fel de experiente, sa inteleaga ca uniunea fizica este placere carnala doar pentru invatacei, insa pentru cunoscatori ea merge mai departe, catre uniunea spirituala si atingerea sferelor inalte.  

Ar fi bine sa-si doreasca si el copii si sa iubeasca copiii, pentru ca Scorpioanca face parte dintre femeile care vad in nastere una dintre modalitatile de implinire ale unui om. Ar mai trebui sa fie un « vrajitor » mult mai initiat decat ea, care sa reuseasca sa-i sustina magia acesteia cu o vraja mai puternica. Femeia Scorpion cauta in secret pe cineva capabil s-o domine, de la care are ce invata, cineva in stare sa rupa lanturile pe care i le-a legat ea in jurul gatului si sa se lase ea insasi legata. Exista in aceste fapturi un graunte de sado-masochism mai mult sau mai putin refulat, dar care in conditii optime iese la suprafata.  

Un barbat poate sa-i trezeasca interesul daca ii vorbeste despre lucruri misterioase, daca-i istoriseste povesti cu fantome si fenomene inexplicabile, sau daca o invita la un spectacol de teatru cu o tema care s-o incite – gen Oedip- nativa acestei zodii avand gustul aventurii, interzisului, viciilor umane care o fascineaza profund. Barbatul de langa ea trebuie sa-i arate ca trecutul lui nu mai conteaza si ca ea este totul pentru el si mai ales trebuie sa fie sincer. Femeia Scorpion nu suporta minciuna si tradarea. Iar razbunarea va veni fara indoiala si in forma cea mai neagra. Are nevoie de o relatie constructiva, in care partenerii sa comunice si sa se dezvolte impreuna.  

Cum sa cuceresti femeia Sagetator

Sub semnul Sagetatorului se nasc doua tipologii feminine : aventuriera si matroana . Prima dintre ele se aseamana foarte mult cu barbatul Sagetator prin firea nestatornica, lipsa responsabilitatilor familiale si foamea de noi experiente. Are nevoie de un partener tolerant, care sa-i acorde libertatea de a porni mereu intr-o noua aventura. Nu se gandeste sa se implice serios intr-o relatie de dragoste, cu atat mai putin nu se simte atrasa de imaginea de mireasa, poate doar daca e nunta altcuiva sau daca imbraca rochia pentru a juca o scena intr-un film. Da, atunci ar fi chiar amuzant.  

Cauta persoane la aceeasi nivel cu ea si daca se poate chiar superioare, de la care sa aiba ce invata, persoane care-i pot satisface nevoia de noi experiente, care-i deschid portile spre lumi in care inca nu a pasit. O relatie cu un barbat nu poate fi decat una sincera, deschisa, loiala, in care sa fie implicati numai ei doi, trecutul celuilalt dandu-i prea mari batai de cap ca sa mai binevoiasca sa aiba de-a face cu acea persoana. Cel care vrea sa imblanzeasca reprezentanta feminina a centaurului sa evite sa intre in viata ei cu bagajul unei alte relatii paralele, sau trecute, daca are de gand sa primeasca favorurile ei.   

Subiectele de discutii abordate pot fi din orice domeniu, pentru ca Sagetatoarea este o persoana activa pe plan profesional si particular si e gata intotdeauna sa vorbeasca, sa explice, sa prezinte, indiferent de tema abordata. De fapt chiar ii face placere ideea de a se afla in centrul atentiei atunci cand expune o idee, asa ca trebuie lasata sa-si faca numarul, fara a fi criticata, contrazisa sau intrerupta. La o petrecere intr-un grup de prieteni va avea intotdeauna o opinie personala si se asteapta ca si partenerul ei sa gandeasca independent, sa fie inteligent si preocupat de tot felul de domenii. O atrag oamenii inteligenti, cultivati, umblati prin lume,  care au avut parte de experiente mai vaste decat majoritatea, pentru ca de la ei poate afla atatea lucruri fascinante, ei ii pot trezi pofta de explorare, de cunoastere a acestei lumi. Il va asculta concentrata pe un om de afaceri care are pasaportul burdusit de vize, sau pe un comerciant care a stiut sa-si gaseasca o piata in parti diferite ale globului.  

Are nevoie de o existenta dinamica, pentru ca numai asa isi tine spiritul treaz. Se plictiseste repede daca are alaturi un partener cu nevoi, care ii solicita permanent asistenta, grija, sprijinul, rapindu-i independenta sau care o enerveaza cu stari de deprimare si lipsa de incredere in fortele proprii. Daca esti optimist si energic, ai toate sansele s-o cuceresti.  

Cand renunta la o viata aventuroasa in favoarea cladirii unui camin, intalnim femeia casnica, sotia perfecta, cu care orice barbat se poate mandri in societate. Atunci devine ordonata, corecta, cu maniere impecabile, sotie supusa si excelenta matroana. Casa ei va fi intotdeauna o oaza de liniste, in care domnesc confortul si belsugul. Usa lor este deschisa permanent prietenilor, care se bucura de petrecerile organizate cu succes de nativa. Cere de la partener sa aiba o reputatie excelenta in randul lumii, la care contribuie si ea prin imaginea pe care si-o construieste. Face totul ca familia lor sa fie respectata si admirata de toti si se fereste cat poate de scandaluri, intrigi, sau orice lucru ce ar putea ameninta tabloul de familie-model. 

Pretinde de la sot admiratie, recunostinta pentru efortul depus si mai ales fidelitate. Ideea unor relatii extraconjugale ii repugna in totalitate. Este o mama iubitoare, care-si creste corect copiii, in spiritul bunului simt si al onoarei. Aceasta conformista este o sotie perfecta, facand totul pentru a-si servi sotul spre reusita acestuia pe toate planurile existentiale.  

Cum sa cuceresti femeia Capricorn

Responsabila si sobra, ar putea sa primeasca pe nedrept denumirea de « Ice Lady ». La fel ca nativele din Fecioara sau ca barbatii Capricorn, contribuie adesea la contingentul celibatarilor. Nu pentru ca nu stie sa iubeasca, ci pentru ca ii este prea teama s-o faca si pentru ca uneori aspiratiile ei sunt prea inalte.  

Cu toate ca este vazuta ca o fiinta rece, femeia Capricorn se lupta cu pasiuni arzatoare in interiorul sufletului sau ascuns. Fie ca este intr-o conjunctura profesionala, fie intr-una personala, nu renunta la o atitudine distanta si o privire scrutatoare, plina de indoiala. Isi doreste o relatie bazata pe dragoste adevarata, insa frica de esec se dovedeste adesea mai mare decat nevoia unui partener. Chiar si in conditiile unei relatii de cuplu, tinde sa acorde prioritate activitatii la locul de munca, nu celei domestice, pentru ca succcesul profesional depinde de vointa ei in totalitate, de dedicarea, efortul, talentul, priceperea ei, pe cand in dragoste exista intotdeana arbitrarul, care scapa vointei si nevoii umane.  

Este atrasa de barbatii cu un statut social cat mai bun, pentru ca acesta este in ochii ei o dovada a aptitudinilor partenerului si totodata o contributie la stabilitatea cuplului. Are nevoie de un sot mai degraba pragmatic, decat romantic, prin urmare la primele intalniri nu se va lasa impresionata de dulcegarii, flori si poezie sub clar de luna, daca constata ca respectivul nu are nici un scop in viata. In plus, trebuie sa simta ca intentiile lui sunt cat se poate de onorabile si de serioase, altfel nici nu-i trece prin minte sa mai continue relatia.  

Ii vine foarte greu sa-si exteriorizeze sentimentele si daca iubeste cu adevarat, va prefera sa –si consume dragostea in tacere. Oricum scenele – fie ele si romantice – nu-i plac, orice manifestare de ordin afectiv zgariindu-i intr-un fel bunul simt. I-ar placea mai mult sa discute cu el pe teme financiare, politice, medicale, profesionale, orice lucru pe care l-ar putea avea amandoi in comun si care i-ar ajuta in ascensiunea sociala si profesionala. Pentru a-i castiga increderea, partenerul trebuie sa-i arate ca ia foarte in serios relatia lor. Daca este punctual la intalniri, o sprijina cand are nevoie, o admira pentru independenta ei in loc sa-i reproseze acest lucru, are toate sansele s-o castige treptat.

Asteapta de la el sa fie discret in privinta relatiei lor, pentru ca nu obisnuieste nici sa se laude anturajului, nici sa se planga de evenimentele care afecteaza cuplul. O greseala de neiertat ar fi sa o minta sau sa povesteasca prietenilor la bere cum s-a distrat cu ea noaptea trecuta. In cazul asta isi poate lua ramas bun de la Capricoarna.  

Pentru ca nu agreeaza locurile galagioase si oamenii care se manifesta zgomotos, poate s-o invite la un picnic la padure, sau in vizita la el acasa, unde sa vizioneze impreuna un film bun si sa aiba parte de o seara linistita urmata de un somn binefacator. Linistea si atmosfera relaxata o calmeaza si ii cresc sentimentul de siguranta. In cazul in care i se promite ceva, ar fi bine ca partenerul sa se tina de cuvant si sa urmeze planul intocmai. Nu-i plac surprizele, pentru ca este o persoana calculata si rationala, total lipsita de spontaneitate, care arareori rade sau plange in fata altuia.  

Cand nu-si gaseste perechea, se poate detasa complet de ideea de cuplu, gasindu-si satisfactiile in munca. Este in stare chiar sa rupa o relatie in tinerete daca simte ca nu are suficienta incredere in reusita acesteia. Chiar daca sufera enorm, macar nu va fi luata prin surprindere. Daca insa gaseste un barbat la fel de serios si de muncitor ca ea, se dedica relatiei, asumandu-si intemeierea unei familii si crescandu-si copiii cu multa dragoste.  

Cum sa cuceresti femeia Varsator

Se spune despre nativii acestei zodii ca sunt mult prea independenti ca sa-si poata oferi inima in totalitate cuiva. Nimic mai neadevarat. Femeia Varsator este capabila de pasiuni furtunoase si de iubiri care pot trai in suflet la fel de intens si dupa ani de zile, chiar si fara sa aiba in preajma obiectul iubirii lor.  Cauta un partener la fel de inteligent ca si ea, cu simtul umorului, pentru a se putea distra si bucura impreuna de toate lucrurile amuzante din jur, o persoana comunicativa cu care sa-si impartaseasca miile de idei care ii strabat mintea neincetat.

Are nevoie ca partenerul sa-i acorde doar posibilitatea de a se ocupa in continuare de hobby-urile sale, sa se intalneasca cu prietenii – unii pot sa fie foarte vechi, din primii ani ai copilariei, sa iasa de cate ori simte nevoia si sa nu-i stabileasca un program fix, nici sa nu-i ceara un raport asupra a ceea ce a facut toata ziua.  

Atata timp cat nu traieste cu senzatia ca este sclava cuiva, dand explicatii si traind mereu in stresul incalcarii unor reguli, femeia Varsator poate fi cea mai dedicata sotie si cea mai iubitoare mama. Nu crede in superioritatea unuia sau altuia dintre sexe, ci considera ca un cuplu functioneaza numai daca se bazeaza pe respect si incredere reciproca. Un barbat misogin, needucat sau incult nu are sanse sa-i atraga atentia. I-ar starni accese de furie, intoleranta, revolta. De multe ori, accepta in viata ei un barbat care i-a devenit intai prieten.  

O fascineaza tot ce are legatura cu altii, mai ales mentalitatea sexului opus, de la care are ce invata. Este umanista prin excelenta. In opozitie cu Leul, reprezentat de EU, nativa Varsator simte valoarea lui NOI. Asadar se poate dedubla cu usurinta pentru a intelege problemele celui pe care-l iubeste, pentru a adopta perspectiva acestuia, spre o mai buna comunicare. Are talentul pretios de a intui ceea ce este mai bun intr-un om si a scoate la lumina aceste valori. Uneori uimeste prin puterea de a ghici ce este mai intim si mai ascuns in comportamentul cuiva. Vrea sa stie totul despre cel ales, pentru ca numai asa il poate iubi in totalitate. Nu se teme de monstrii ascunsi din fiecare. Nu se grabeste sa judece, caci crede intr-un miez de puritate a umanitatii, elixir salvator intr-un eventual razboi universal sau religios.

Din punctul ei de vedere, trebuie sa acorzi credit oricui, pentru ca samanta este acolo, undeva, asteptand sa fie descoperita. Uneori insa se indragosteste de o persoana care nu se afla la nivelul ei de aspiratii si pentru a compensa, isi proiecteaza un ecran pe care toate defectele acesteia se sterg si sunt inlocuite de calitati. Are tendinta sa se iluzioneze si sa vada numai ceea ce vrea ea sa vada la o persoana, motiv pentru care sufera deceptii uriase.  

Tot din aceasta pricina se poate lasa dominata pana la exces de fiinta iubita, acordandu-i intregul merit pentru realizarile amandurora, supunandu-si propriile interese scopurilor acesteia. O poate ajuta mult intr-o casnicie in momentele in care este necesar sa faci concesii, dar uneori poate parea o fiinta slaba si care merita sa fie calcata in picioare, in ochii unei persoane orgolioase si foarte puternice. Are nevoie de cineva care s-o invete sa se pretuiasca mai mult, care sa-i faca complimente sincere si s-o incurajeze sa se gandeasca mai mult la ea. In fond, pentru a-i ajuta pe altii, trebuie sa fii tu insuti puternic si asta este o lectie pe care e bine s-o invete orice nativ in Varsator. Odata ce simte ca are langa ea un barbat care o completeaza atat de bine, poate sa-l iubeasca si sa-l sprijine pentru tot restul vietii.  

Pentru cel iubit, nici un efort nu va fi suficient, caci ea nu cunoaste orgoliul in fata daruirii de sine, nici senzatia de umilire. Ceea ce are de dat o femeie Varsator este intotdeauna cu toata sinceritatea si fara sa astepte nimic inapoi. Crede in dragostea romantica, in fidelitate si in fericirea pe care ti-o ofera comuniunea spirituala si fizica dintre doua persoane care se iubesc.

Cum sa cuceresti femeia Pesti

Este o fire romantica si visatoare. Are nevoie de o persoana complementara, ambitioasa, hotarata, puternica, cu picioarele pe pamant, care sa-i insufle siguranta. Femeia Pesti traieste pentru a iubi, fiind capabila sa faca un adevarat cult din partener. Are atata dragoste de oferit, incat poate sufoca la un moment dat. Trebuie sa invete sa si primeasca si sa se pretuiasca la adevarata valoare. Poate fi cucerita cu flori, poezie, bomboane de ciocolata, o plimbare sub clar de luna, pentru ca la ea chiar functioneaza toate aceste clisee.  

Are o gandire mai degraba emotiva decat rationala, asa ca orice lucru capabil sa-o impresioneze este un bun ingredient al cuceririi. Vulnerabila si naiva, poate fi iubita de un barbat care stie sa-i ofere protectie si sa o lase sa traiasca in continuare in lumea ei imaginativa, plina de mister si de emotie. Daca partenerul accepta sa fie el cel care ia initiativa in viata de zi cu zi, insusindu-si functia pragmatica in cuplu, nativa ii va fi recunoscatoare. Ea vrea sa fie lasata in lumea ei si resimte uneori chiar nevoia de singuratate, ceea ce nu inseamna o renuntare la cel iubit. Intuitia nativei functioneaza excelent, asa ca poate sa-si dea seama rapid de nevoile partenerului si sa-l ajute inainte ca acesta sa apuce sa rosteasca vreun cuvant. Are rara capacitate de a iesi din sine si de a privi lucrurile din perspectiva celuilalt.

Aptitudinea asta ii da posibilitatea sa cunoasca oamenii in profunzime si sa vina in intampinarea nevoilor acestora. Dealtfel, nimic nu o emotioneaza mai tare decat cei napastuiti de soarta, nefericitii, ghinionistii, persoanele problematice, sau suferinde de un handicap oarecare. Prin urmare partenerul sau ar trebui sa fie deschis la asemenea subiecte de conversatii si chiar sa activeze alaturi de ea in grupuri de binefacere sau asociatii de caritate. Orice sfat si ajutor venit din parea lui o va face adanc recunoscatoare.  

Neavand prea mare incredere in ea, tinde sa se subestimeze. Un barbat care o incurajeaza si o admira o ajuta sa-si castige respectul de sine si sa invete sa se gandeasca mai mult la binele ei. Totodata, pe langa prieten adevarat, el trebuie sa-i fie si un partener loial. Femeia Pesti are tendinta de a se indoi de sinceritatea si fidelitatea iubitului sau, iar orice deceptie in acest sens ii pricinuieste dureri imense, insotite uneori de crize de pesimism si cufundarea in diverse vicii. Extrem de sensibila la orice substante, trebuie tinuta departe de orice ar putea sa-i provoace dependenta. Orice gest, cuvant, actiune a partenerului, cat de cat suspecta sau neinteleasa ii poate trezi ganduri dintre cele mai nastrusnice, care o ranesc mai mult decat si-ar putea el imagina. In acest moment ea iese din universul armonios in care isi duce existenta si cade in cea mai adanca depresie, in lipsa unei dovezi ca se inseala sau fara prezenta unei persoane rationale care s-o aduca cu picioarele pe pamant.

Dragostea pentru ea nu se imparte intre placere trupeasca si bucurie spirituala, este o comuniune totala, un extaz al celor doua fiinte, care se topesc una in alta. In cazul in care « realitatea » pe care si-a tesut-o cu grija, potrivit idealurilor sale se dovedeste nimic altceva decat o amara iluzie, tinde s-o ignore pana cand devine de nesuportat. Precum un adorator la picioarele statuii unui zeu in templu care renunta brusc la acest cult pentru un altul, surparea fericirii ii provoaca durere, dar ii lasa intacta capacitatea de a iubi, stergand cu buretele trecutul si plecand in cautarea unui alt ideal amoros. Odata ce-si gaseste jumatatea poate deveni o sotie fidela, capabila de sacrificiu de sine pentru binele partenerului si al familiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare