Astrologie

#cum sa-l cuceresti #barbatul #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Cum sa cuceresti barbatul Berbec

Barbatul “de foc” al zodiacului, arzatorul neobosit, distrugatorul si elementul procreator, dinamismul brutal, toate stau sub semnul Berbecului. Barbatii nascuti in aceasta zodie inspira o mare energie si vitalitate.  Pe Berbec il intalnesti in locuri sportive, intr-un club de aviatie, intr-o echipa de caiac canoe sau rafting, in ringul de box, oriunde se practica un sport extrem sau care sa-i puna la incercare la maxim masculinitatea. Ca sa-l cuceresti trebuie sa ai spiritul de aventura dezvoltat, sa fii o persoana la fel de activa.  

Nu incerca sa-ti fluturi genele lungi si sa-i zambesti delicat, s-ar putea sa te socheze raspunsul lui brutal, neslefuit. Fii directa si hotarata, fa o miscare ferma care sa nu lase loc de interpretari, arata-i ca stii exact ce vrei. Se va simti atatat, intrigat, il vei pune pe jar in cateva secunde. Doar de atat are nevoie un Berbec pentru a se indragosti.

Daca practica vreun sport sau va intalniti intr-unul din locurile mentionate mai sus, fa-i complimente despre trupul lucrat, admira-i forta si energia. Fire schimbatoare si usor influentabila, asediul va avea destul de rapid efectele scontate si barbatul Berbec va cadea prada fermecului unei asemenea femei hotarate.  Ii plac femeile care inspira sexualitate animalica prin gesturi, vestimentatie, vorbe, asa ca o rochie de un rosu intens sau o pereche de pantaloni de piele extrem de mulati s-ar putea sa-l faca sa se napusteasca asupra a ceea ce el considera prada lui. Este un vanator innascut si nici prin cap nu-i trece sa piarda vremea cu poezie si serenade. Probabil nici nu are aceste cuvinte in vocabular.

Sexualitatea jucand un rol esential in existenta lui, cucerirea este urmata rapid de subjugarea trupeasca, in care gaseste placeri nesfarsite. Daca prima lui reactie la avansurile unei femei nu sunt afirmative, aceasta nu trebuie sa capituleze. El doar se joaca, starneste, incita, nici vorba de un refuz categoric.  

Vrea sa simta ca este unicul iubit si amant, ca si-a zapacit in asa hal partenera incat nu mai are scapare. Aceasta trebuie sa fie dispusa sa-l asculte, rabdatoare, indiferent ca debiteaza lucruri banale sau are ceva important de comunicat, trebuie sa fie acolo pentru el si sa-i arate neincetat cat il admira. Ar fi bine de asemenea ca ea sa nu fie nici pudica, nici conservatoare, sa aiba gustul riscului si placerea incalcarii regulilor morale.

Pentru el o seara reusita in doi nu inseamna o cina cu lumanari parfumate si muzica in surdina, sfarsita in pat, intr-o imbratisare plina de « sirop ». L-ar apuca cascatul ! Cand sunt atatea locuri in care poti face amor clandestin, cum sa alegi patul ala demodat si plictisitor ? Mai interesant este sa se furiseze dupa iubita la toaleta in timpul unei cine la bunica, sau in liftul hotelului sau direct pe bancheta vreunui aparat de la sala de forta.  

Daca ea stie sa-l mangaie zapacitor incepand cu crestetul, coborand pe fata si apoi pe gat, Berbecul o sa fie in culmile extazului. Pe cat de intense sunt partidele de sex, pe atat de riscanta este relatia cu un barbat in Berbec. Fiind permanent sedus de ceea ce vede in jur, viata erotica este plina de peripetii, de rasturnari de situatie, de flirturi cu aproape orice fiinta de sex feminin. Se indragosteste navalnic si ii trece la fel de repede, mai ales daca simte ca nu mai are nimic de cucerit. Fire impulsiva, accepta sa se arunce intr-o relatie fara sa analizeze cat de cat lucrurile si aceasta duce adesea la dezamagiri in dragoste.  

Daca se crede indragostit pana peste urechi, e capabil sa se insoare de foarte tanar si prima casatorie sa fie urmata de altele, pe masura ce setea de experienta ii creste, avand uneori mai multe relatii simultan. Fidelitatea nu prea il caracterizeaza, daca noua prada se dovedeste in ochii lui irezistibila. Cand isi gaseste jumatatea, este afectiv si atent cu partenera de viata, are grija de copii si este generos in sentimente. Trebuie sa-si gaseasca o partenera independenta care sa nu-i ceara promisiuni si stabilitate.

Cum sa cuceresti barbatul Taur

Barbatul Taur poate fi vecinul tau, care are casa de vacanta pe aceeasi strada cu tine, sau domnul in costumul de matase din loja de la teatru, care-si aranjeaza cu grija floarea la rever. Il poti cuceri daca te vei dovedi imbatabila la concursul de placintele sau la cel de gradinarit, avand cea mai frumoasa planta, gen frezie, ochiul-boului etc.  

Va veni probabil sa adulmece terenul, mirosind floarea sau prajitura, pentru ca orice ii trezeste simturile il poate cuceri. O sa si atinga exponatul, intorcandu-l pe toate partile si analizandu-i cu interes si calm calitatile. Nu te astepta la mai mult de cateva fraze. E rezervat si precaut.

Ofera-i o bucatica de prajitura pe o farfurie – daca se poate de ceramica, nu carton- insotita de un servetel mai scump, sau propune-i un bulb din noul sortiment de liliac. Fara sa stii, i-ai satisfacut deja doua dintre marile lui placeri : mancatul si dragostea fata de natura. Nu te opri aici, pentru ca un comportament prietenesc si placut nu ii este suficient Taurului. Trebuie sa stii sa porti o conversatie, sa fii modesta si echilibrata, sa dai dovada de inteligenta.  

Daca lucrurile evolueaza bine, te-ai putea trezi ca si-a intrebat cunostintele ce stiu despre tine, daca esti casatorita, divortata sau libera, daca ai copii, daca ai o moralitate incontestabila si nu in ultimul rand se va fi interesat despre situatia ta financiara. Nu te gandi ca ai dat peste un parvenit care intentioneaza sa profite de tine. Barbatul Taur nu face altceva decat sa-si caute o partenera aidoma lui, stabila emotional si financiar. Nu-si imagineaza viata singur.  

Vorbeste-i despre gradina si casa ta, cuvertura cea noua de catifea adusa din Venetia. Alege o voce moderata si naturala. Simtul proprietatii este extrem de dezvoltat la el. Spune-i ca tocmai ti-ai invitat prietenii in weekend la masa si ca vei incerca noua reteta de peste impanat cu legume, ai sa vezi cum incepe sa saliveze si sa-i straluceasca ochii. Apoi arunca ca din intamplare intrebarea « Nu vrei sa vii si tu ? » Daca refuza, nu incerca sa-l convingi, ca nu ai sanse, lasa-i libertatea de a decide el cand si unde va fi prima intalnire. In caz de raspuns pozitiv, ai grija sa-ti respecti intocmai promisiunea, nu-l pune in situatia de a se trezi ca anturajul pe care se astepta sa-l intalneasca la tine acasa sa fi suferit modificari drastice, nu-i spune ca de fapt n-ai mai gasit peste proaspat si ai cumparat pui. Te va considera din start o gazda lamentabila si o gospodina neserioasa. 

Lui ii place sa stie pe ce se bazeaza si schimbarea ii provoaca nervozitate. Daca e o cina in doi, amenajeaz-o in gradina si agata lumanari parfumate in suporturi de fier forjat sau lasa-le sa pluteasca in boluri de sticla, inconjurate de petale, pune o muzica linistitoare, aseaza pe masa absolut toate tacamurile si obiectele necesare, fara sa te zgarcesti. Scaunele trebuie sa fie cat mai comode, poate mobilier din zambila de apa, cu perne pufoase de catifea, cu puf de egreta.  

Nu ar fi prea indicat sa incerci o noua reteta daca nu esti sigura de calitatile tale la gatit. Trebuie sa-i imbeti toate simturile, intr-o maniera subtila, neostentativa. Paharele de plastic si musamaua nu au ce cauta cand vine vorba sa hranesti un Taur. Asta pentru ca si el, devenind partenerul tau, iti va oferi cel mai bun trai posibil si nu va avea retineri sa-ti indeplineasca toate poftele.

Viseaza sa aiba o sotie fidela, onesta, mama buna si sotie iubitoare, care sa-i ofere stabilitatea mult dorita. Daca ii ia trei ore sa se ridice de la masa sau sa admire covorul persan de matase de pe hol, nu-l grabi. Obisnuieste sa manance foarte incet, bucurandu-si papilele indelung.  Discutati despre muzica, serviciu, arta, agricultura, arhitectura, orice subiect care e in ton cu atasamentul lui fata de nevoile vitale omenesti : aer, apa, pamant, mancare, somn, bani. Daca poti sa-i oferi un camin linistit, fara scene si discutii inutile, cu mese imbelsugate si copii bine educati, atunci te va trata ca pe cel mai de pret bun al lui si vei avea parte de afectiune, confort si fidelitate  pentru totdeauna.  

Cum sa cuceresti barbatul Gemeni

Pe barbatul in Gemeni il poti intalni in toate locurile care implica stimuli intelectuali : librarii, expozitii, conferinte, lansari de albume sau carti, biblioteci, scoli, institute, sedii de ziare, etc. In primul rand trebuie sa ai o inteligenta cel putin la fel de dezvoltata ca a lui si daca se poate, un statut profesional chiar putin superior. Atunci poate chiar o sa-si plece ochii asupra ta.  

Daca il intalnesti intr-un muzeu, va fi sigur sala de arta contemporana, cu ultima expozitie a vreunui artist la moda. Asteapta-te sa-l cunoasca macar cineva din personalul de la muzeu, care sa-l serveasca cu bunavointa. O sa faca pe importantul si o sa se laude ca organizatorul ii este prieten.. Ceea ce nu-i greu de crezut, pentru ca sociabilitatea lui este contagioasa si-si face multe cunostinte cu usurinta.  Este un tip cult si pretinde acelasi lucru de la partenera. Lasa-l totusi sa vorbeasca pe el mai mult, oricum te va intrerupe abordand alt subiect, de la care va devia cu viteza fulgerului. Cunostintele sunt mai degraba de suprafata, asa ca nu-l pune sa-ti explice de la cap la coada cum se construieste fundatia unei case. S-ar putea simti jignit ca nu te intereseaza suficient ce are el de spus despre civilizatia egipteana !  

Gandeste rapid si sare de la o idee la alta, pentru ca mintea este plina de imaginatie si simte acut nevoia comunicarii. Dragostea sau sexul sunt importante pentru acest fluture neobosit, insa niciodata superioare intelectului. Lasa-l sa straluceasca intr-o reuniune de prieteni, nu-l corecta si nu-l contrazice. Avalansa de informatii, cuvinte, expuneri, discursuri te-ar putea obosi daca nu esti ferm hotarata sa-i castigi inima. In schimb se va dovedi de nepretuit daca trebuie sa invatati impreuna pentru un examen, sau urmati un curs profesional.

Cere-i sa-ti explice, va adora asta. Vrea sa placa cu orice pret, asa ca o critica la adresa temperamentului sau nu l-ar face decat sa se evaporeze in secunda urmatoare, in cautarea unui nou partener de conversatie si distractie. Ii poti darui un album de pictura de care a mentionat el cu ceva timp in urma, va fi incantat sa vada ca esti atenta la dorintele lui.  

Cumpara-i un fruct exotic si pregateste-l cu ingeniozitate, cu putina frisca sau dulceata si serveste-i-l spontan, cand este ocupat cu altceva. Spune-i glume inteligente si mai ales pastreaza-ti optimismul, pentru ca nu-i place tristetea, cu atat mai putin scenele de gelozie sau reprosurile in privinta atentiei pe care ti-o acorda. Nu are vreme de pierdut cu « frivolitati » de genul acesta cand se intrezaresc la orizont atatea oportunitati de noi cuceriri. Poate avea mai multe relatii simultan, sau se casatoreste de mai multe ori. Daca esueaza, se realimenteaza cu speranta unui viitor mai bun, n-are vreme de lins ranile pentru ca ele nici nu prea exista. Amenintarile ca va fi parasit pentru altul nu au darul sa-l trezeasca la realitate.  

Obisnuieste sa faca declaratii patetice, teatrale, manuind cuvintele cu pricepere de scriitor, insa asta e tot de amorul artei. Daca se plictiseste brusc si fara un motiv concret, biletelului de dragoste ii va urma o perioada de tacere, poate chiar o rupere definitiva. O iesire la munte, in aerul tare de padure, un masaj de relaxare, o discutie pe orice tema ar putea sa va apropie. Cel putin momentan. Are nevoie de o femeie care sa-l accepte asa cum este, schimbator si nestatornic, imprevizibil si vorbaret, cuceritor si superficial, care sa-i stimuleze permanent intelectul si sa-i acorde spatiul de care are atata nevoie.  

Cum sa cuceresti barbatul Rac

Racul este un mare romantic si cel mai sensibil semn din intregul zodiac. Gandirea lui este mai degraba una afectiva si senzoriala, decat rationala. Perceptia lumii se face prin prisma instinctului si a sentimentului. Nu poate analiza in profunzime si la rece o situatie, judecata fiind destul de superficiala din acest punct de vedere, insa simte cum stau lucrurile. Imaginarul reprezinta unul dintre trunchiurile principale pe care i se articuleaza intreaga existenta.  

Tot ce inseamna imagine, imagistica, in domenii precum pictura, fotografia, cinematografia, poezia, sculptura etc, trezeste in el lumi interioare pline de sensibilitate si culoare. De aceea da dovada de mult talent in astfel de domenii. Daca vrei sa cunosti mai bine un barbat in Rac, priveste-i cu atentie casa. Ai destule sanse sa fii invitata, pentru ca prefera sa vina lumea sa-l viziteze decat sa mearga elundeva. Casa este coconul lui intim, la adapost de raul imprevizibil al lumii. Ramele cu fotografiile trecutului sunt asezate la loc de cinste pe semineu sau pe vreo servanta din lemn pretios, bogat ornamentat, obiectele primite cadou de la persoane apropiate sunt in mod sigur pastrate cu sfintenie, fie ele tablouri expuse, fie o carte pe un raft al bibliotecii.  

Ca sa ajungi la inima acestui sensibil si romantic incurabil, trebuie sa-i arati ca respecti trecutul, ca esti atasata de parinti, bunici, familie in general. Si sa fii dispusa sa-i cuceresti si suporti mama, indiferent ce caracter are. Barbatul Rac este intr-o permanenta cautare a mamei, cu care are sau a avut o relatie cu totul speciala, indiferent ca in prezent s-au certat sau nu. Oricum va trebui s-o tratezi cu respect si daca se poate s-o si iubesti, in tot cazul ar fi o gafa de neiertat sa devii dusmanul ei. Asteapta de la partenera loialitate si incredere.  

Nu concepe viata in singuratate, de aceea isi cauta jumatatea care sa-i confere energie pozitiva si multa iubire.  Daca te astepti ca barbatul tau Rac sa incerce sa te impresioneze povestindu-ti despre accidentul vazut aseara, in drum spre casa, ai gresit persoana. Se cutremura numai la la gandul unor catastrofe, nu se uita la stiri daca sunt unele de senzatie, nu cumpara reviste de scandal, nu face nimic din ceea ce ar putea sa-i ruineze « castelul » imaginar pe care si l-a construit, in linistea caminului. La o prima intalnire, in loc sa-i vorbesti despre astfel de prostii, povesteste-i de copilaria ta, de locul tau secret de la tara, pe dealul din capatul satului, de primul pui de pisica pe care l-ai adoptat, sau orice tine de lumea idilica a trecutului. Pentru el, intotdeana prezentul va fi asezat pe un loc inferior fata de trecut, intotdeaua il va gasi mai amenintator, mai nestatornic, decat lumea din care vine si pe care o priveste cu ochi de copil. De fapt asta si este el, un vesnic copil in cautare de protectie si dragoste.  

Poti sa-l cuceresti si daca il duci intr-o excursie intr-un loc nepopulat, salbatic, misterios, linistit si in preajma unei ape, de care e atras instinctiv, fiind zodie de apa. Se va simti invaluit de aceeasi protectie pe care i-o ofera carapacea casei lui. Fie ca este vorba de baza unei stanci abrupte, langa un rau, sau de un vechi castel medieval, se va indragosti nebuneste de tine si vei avea parte de tandrete si caldura. Barbatul rac intelege sexul combinat cu dragoste.  

Relatiile ocazionale nu-l atrag pentru ca riscul este prea mare alaturi de o straina. Asa ca du-l intr-o casuta taraneasca izolata, fara facilitati moderne, sedu-l in cascada, maseaza-l cu uleiuri aromate, propune-i jocuri erotice cu bauturi fine, vorbeste-i despre arta culinara, copii, familie, si-l vei subjuga complet. Odata ce ajunge sa iubeasca, isi adora partenera, ii intuieste orice dorinta, in pat si in afara lui si este un amant extraordinar, care isi invaluie iubita nu doar cu trupul, ci si cu sufletul lui delicat.

Cum sa cuceresti barbatul Leu

Daca vrei sa cuceresti mandra felina, atunci trebuie sa fii pregatita sa te ridici la nivelul ei. Si acest lucru nu este chiar asa usor de realizat. Barbatul Leu este in primul rand o persoana extrem de exigenta, atat cu el insusi, cat si cu restul lumii. Isi doreste o relatie si o casnicie venite din dragoste. Partenera lui trebuie sa fie tot atat de plina de calitati ca si el. Si stim deja ca barbatul Leu cand se priveste in oglinda, vede ceva foarte frumos, foarte inteligent, foarte de succes, foarte corect…si lista poate continua.  

Isi alege o partenera frumoasa, dorita chiar de alti barbati, care sa indeplineasca celebrele trei conditii : lady in societate, bucatareasca desavarsita la cratita, amanta priceputa in dormitor. La el povestea asta nu e doar un cliseu, ci chiar se aplica. Ea trebuie sa fie femeie de cariera, sigura pe sine, cu un salariu substantial, respectata de oameni, cu maniere si gusturi desavarsite.  

Trebuie sa se imbrace neaparat cu haine de calitate, care sa-i puna in evidenta feminitatea dar sa si impuna. Acasa ar fi de preferat sa stie sa gateasca suficient de variat si de bine pentru a-l impresiona. Sa fie o gazda excelenta, pentru ca Leul tine la imaginea in fata celorlati. Un barbat in Leu isi va servi musafirii intotdeauna cu mancarea cea mai fina si vinul cel mai bun, va sti sa faca conversatie cu toata lumea, sa fie amabil si zambitor. Toata lumea trebuie sa plece incantata de cum a fost tratata.  

Insa el nu vrea sa-si transforme partenera intr-o servitoare, inchisa in casa si ocupata numai cu spalatul rufelor si crescutul copiilor. Dimpotriva. Vrea s-o vada ca poate impaca serviciul si cariera cu familia si relatia de dragoste. Sa aiba ce invata de la ea – chiar daca probabil nu va recunoaste niciodata- sa aiba subiecte de conversatie, sa fie inteligenta si mai ales sa-l puna pe el in lumina. Ea este cel mai bun accesoriu al lui, cea care-l face sa straluceasca, sa-i intareasca statutul si imaginea. Are nevoie de laudele ei si de recunoasterea superioritatii.  

Este atras de femeile cu o frumusete naturala, proaspete, cu pielea curata, tinuta ingrijita. Asa ca s-ar putea sa fuga mancand pamantul daca se intalneste cu o tipa fardata strident sau cu implanturi mamare. In loc sa-l excite, il dezgusta tot ce este artificial, avand sentimentul ca ar fi pacalit, sau ca i se ofera o zebra pe post de gazela.  

Spirit patrunzator, observa si cea mai mica scama de pe umar, daca ti s-a dus un fir la ciorap, daca fardul de pleoape s-a cam sters la un ochi mai mult decat la celalalt si nu-i ia mult sa-i si spuna partenerei ca i-a iesit un cos, strambandu-se plin de repulsie. Nu-ti fa iluzii ca i-o platesti data viitoare, ca n-ai sa-l prinzi nici cu scame pe haine, nici cu pantofii nefacuti. Il preocupa prea mult imaginea lui exterioara ca sa nu arate mereu impecabil. Este unul dintre acei barbati care nu-ti vor provoca frica cand se descalta sau isi dau jos tricoul. Sosetele sunt tot albe, pieptul miroase discret a parfum scump si unde mai pui ca majoritatea leilor mai sunt si frumosi pe deasupra.  

Cu adevarat frumosi, inalti, cu trasaturi regulate, siguri pe ei. Daca deja te-ai emotionat, tine minte ca lui nu trebuie sa-i arati sub nici o forma ce simti. Ii place sa simta gustul vanatorii, trebuie sa stie ca te-a cucerit cu greu, ca nu esti o lebaduta nedorita de nimeni si care a cazut in extaz la primul lui telefon. In plus, pastreaza mereu o aroma de mister, nu vorbi foarte mult despre tine, nu-i povesti intreaga viata, imbraca-te feminin, dar nu vulgar, lasa-l sa intrezareasca prin descheietura la camasa ta de matase lila curbura sanilor, poarta o fusta sub genunchi, cambrata, ca sa-ti accentuezi silueta de clepsidra, aprinde-i imaginatia si lasa-l sa ghiceasca ca s-ar putea sa ai port-jartier.  

Odata ce-si gaseste jumatatea, va fi un sot si un tata iubitor, care-ti va oferi protectie, afectiune si siguranta pentru totdeauna. 

Cum sa cuceresti barbatul Fecioara

Spre deoserbire de Rac, care isi exteriorizeaza sentimentele si traieste pentru dragoste, barbatul Fecioara nu poate arata ce simte, nici macar atunci cand iubeste sincer. Este rece si distant, preferand sa-si consume emotiile in interior. In aceasta zodie se gasesc cei mai multi celibatari, atat in randurile femeilor, cat si ale barbatilor. Se teme sa intre intr-o relatie, pentru ca intelege clar riscul. Spiritul lui rational si analitic intoarce situatia pe toate partile, calculeaza sansele, incercand sa introduca intr-o ecuatie matematica sentimentele. Doreste o partenera pe care sa se poata baza si care sa-i fie neaparat credincioasa si fidela. Nu admite sa-i inseli increderea, pe care oricum cu greu a acordat-o. O partenera ar trebui sa fie o persoana cerebrala, rabdatoare, dispusa sa-i realimenteze permanent increderea in propria lui persoana. Trebuie sa fie in acelasi timp o persoana care sa stie ce-i discretia, barbatul fecioara tinand foarte mult ca viata personala sa ramana in particular, iar imaginea exterioara a familiei sa fie netirbita. La o prima intalnire, discutia ar putea sa se indrepte catre subiecte din domeniul stiintific, medical, comercial sau casnic.  

Nu aborda teme personale, caci le va considera un afront personal si o invadare a intimitatii care-l vor face sa se inchida in sine. Nu-i place sa vorbeasca mult in general, cu atat mai putin sa se destainuie. Daca-l inviti la tine, ai grija sa faci macar putina ordine, sa nu-ti lasi expuse prin casa obiecte de uz personal. Sa fie curat si aerisit. Dezordinea ii produce o stare de nervozitate si s-ar putea ca dupa ce a fost la toaleta, sa te trezesti ca ti-a asezat in ordine sticlutele de sampon si de parfum care zaceau prin toate partile. Nevoia lui de a aseza fiecare obiect intr-un loc numai al lui nu vine din dorinta de a moraliza si a-ti arata superioritatea lui, ci pentru ca mintea sa actioneaza structurat si ceea ce are in interior trebuie sa se rasfranga si asupra exteriorului.  

In general este fidel, insa daca are o relatie clandestina, o va tine secreta, pentru ca imaginea de tata si sot de familie trebuie sa ramana intacta. Poate fi inteles de o femeie care-i accepta mania curateniei si a listelor interminabile, care nu-i va cere serenade sub fereastra sau saruturi pasionale in public, care va sti sa treaca peste tabieturile si critica sa, scotand la lumina ceea ce are el cel mai bun de oferit. Ar fi bine sa nu-si ia o partenera orgolioasa, pentru ca spiritul critic al fecioarei este mai dezvoltat decat la toti ceilalti.  

Nativul este ferm convins ca numai el stie cu adevarat cum se analizeaza un dosar, cum se aseaza cartile in biblioteca, cum se face un nod la cravata s.a.m.d. Daca va incerca sa-i dea lectii partenerei chiar si in privinta unor lucruri de care in general femeile se ocupa, sa nu se simta privita de sus. Desi este. Nativul nu se poate abtine sa nu considere ca un lucru va iesi perfect doar din mainile lui, ca el stie mai bine, ca tu nu respecti procedura intocmai, ca esti mai superficiala in abordarea unei probleme care cere tactica.

Este convins ca te ajuta daca intervine la asezarea tacamurilor, dupa ce tu deja ai pus masa. Doar vreti sa faceti impresie buna cand vin parintii, nu ? Insa tu sa nu te gandesti sa i-o platesti, pe la mijlocul cinei, spunand ca ati ramas fara gheata, sau sa vorbesti jumatate de ora la telefon si de fata cu toata lumea.  Nu-i plac surprizele, este mult prea organizat ca sa lase loc hazardului, asa ca nici macar o schimbare pozitiva in planuri s-ar putea sa nu-l incante. De exemplu nu te gandi dupa plecarea musafirilor sa sari pe masa si sa-i dansezi lasciv, daca nu l-ai anuntat ca vrei o partida de amor in seara aia. La el, sentimentele tin tot de latura practica. Si el poate intentiona sa se culce dupa atata treaba. Femeia care stie sa se bucure de o viata plina de tabieturi, alaturi de un om cu picioarele pe pamant, poate fi fericita alaturi de un barbat in Fecioara.

Cum sa cuceresti barbatul Balanta

Barbatul din Balanta cauta implinirea in casnicie. Ca pentru toti nativii si navitele acestei zodii, reusita unui cuplu sta in unirea oficiala. Barbatul in Balanta isi doreste dragoste si ofera la randul lui fara zgarcenie, celei care reuseste sa-l echilibreze, sa-l completeze. Bunastarea de orice fel, profesionala, fizica, sociala etc isi trage seva tot din calitatea casniciei sale.  

Vrea sa se simta admirat si iubit, astfel incat accepta destul de repede pe cineva langa el. Femeia are un efect considerabil asupra vietii sale. Chiar din primele momente de cucerire, barbatul Balanta nu se simte foarte sigur pe el si in momentul in care vede ca nu i se raspunde asteptarilor, bate in retragere, asteptand eventual sa faca ea vreo miscare.

Este genul care nu atinge femeia nici macar cu o floare, abordand-o cu mare tact si finete. Nu se crede nici superior femeii, precum leul sau fecioara, nici nu adopta o conditie mai umila.  Pentru el, o relatie de cuplu este un parteneriat, in care amandoi aveti drepturi egale, pentru ca fructele colaborarii sa fie cat mai bune. Este capabil sa-si imparta intreaga existenta cu partenera de viata, contul in banca si pasiunile, problemele si interesele, tot ceea ce poate uni doua fiinte prin comunicare si reciprocitate.

Vrea o partenera care sa-l placa, sa-i aprecieze calitatile de amant in pat si inteligenta in societate. Si mai ales cere sa-i fie fidela, pentru ca este gelos din fire si foarte sensibil. Este in stare sa treaca cu vedere unele defecte ale partenerei numai pentru a-si salva relatia. Isi imagineaza o relatie in care eforturile financiare si afective sa vina egal de la amandoi, pentru a construi ceva impreuna.  

Barbatului in Balanta ii place luxul si confortul, o casa in care sa aiba de toate si liniste afectiva. Cu toate acestea ea se va ocupa de treburile gospodaresti, el avand lucruri mult mai importante de facut decat sa se coboare la un nivel asa de jos. Este atras de domeniul artistic si stie sa aprecieze un concert bun sau un tablou de valoare. Sexul feminin nu-l lasa deloc indiferent, tentatiile venind din toate partile. Se decide foarte greu, preferand sa nu fie pus in situatia de a raspunde DA sau NU si simtindu-se mai relaxat daca decizia ii apartine ei. Este totusi un gentleman care-si abordeaza iubita cu traditionalele flori, sampanie, capsuni cu frisca. Este ingrijit, stie sa se asorteze, are eleganta in miscari si vorbe si asteapta acelasi lucru de la partenera.  

El este barbatul care chiar va observa daca sotia si-a schimbat nuanta la par, daca o avantajeaza noua coafura, daca parfumul cumparat se potriveste cu personalitatea ei, daca este feminina si rafinata, indiferent de moment. Pentru o prima intalnire, trebuie evitata cu orice pret vulgaritatea si cel mai mic amanunt care ar putea sa-i faca pe cei din jur sa se uite mustrator. Tonul vocii trebuie sa fie moderat si senzual, in nici un caz nu ar fi indicat sa incepi sa vorbesti tare, ca un barbat in carciuma. Esti o lady langa un un gentleman si nici o stangacie nu va tulbura acest portret. Barbatul in Balanta este croit pentru a intra intr-o casnicie.  

La fel ca si femeia, nu vrea sa ramana singur. Articularea intregii existente se face in jurul cuplului, iar viata de unul singur nu are nici un farmec. Pregateste pentru o noapte de dragoste toate incredientele pe care le asteapta : lumanari parfumate, mancare buna, un dans pe o muzica romantica, in surdina. Daca gaseste in tine inteligenta si iubirea pe care le cauta, va fi un partener docil si intelegator.  

Cum sa cuceresti barbatul Scorpion

Uunul dintre cele mai incitante semne ale zodiacului este barbatu Scorpion. Alaturi de el, femeia este urcata pe culmile cele mai inalte ale erotismului, in paroxismul contopirii trupului cu spiritul, sau poate fi prabusita in cea mai adanca agonie. Nativul Scorpion vrea totul sau nimic, asa ca nu se va multumi sa primeasca mai putin decat cere.  

Spiritual, senzual, razbunator si artist, acest misterios amant stie sa aduca la pierzanie pe cea care i-a gresit, sau s-o fericeasca atunci cand are parte de un caracter la fel de puternic ca al lui. Femeile modeste, sterse, lipsite de acea chemare fascinanta si invaluitoare, nu-l atrag. In cuplu nu cunoaste nehotararea, pentru el lucrurile sunt albe sau negre si stie intotdeauna ce vrea. Poate fi extrem de posesiv, pentru ca odata subjugata vrajii sale intunecate, femeia trebuie sa-i apartina pentru totdeauna.  

Chiar si atunci cand relatia s-a terminat si exista alti oameni in viata lor, traieste cu sentimentul ca fosta iubita ii apartine, peste timp si spatiu, independent de cotidian. Alchimia erotica se naste in spatele usilor inchise, unde isi desfasoara farmecul departe de ochii lumii.  

Profund atasat de familie si casa, se fereste sa vorbeasca despre problemele personale cu strainii. Isi protejeaza familia careia ii este loial pana la moarte, daca relatia e una fericita. Chiar si in cazul unei aventuri, nu se va da mare in fata prietenilor. Pentru ce sa o faca ? Stie ca femeile il gasesc irezistibil si ca nimeni ca el nu mai practica arta amorului. Il atrage tot ce inseamna neconventional in acest domeniu. Va accepta sa se uite cu partenera la un film pentru adulti, sa viziteze expozitia de obiecte erotice si sa testeze impreuna noi tehnici, fiind deschis la orice noutate, caci nu cunoaste inhibitia in pat.  

O metoda de a-l cuceri este sa mergeti impreuna la un film de groaza – unul adevarat, nu vreo parodie, sa discutati despre picturile murale indiene cu tematica sexuala, sa urmariti un documentar despre vrajitorie si ocultism sau despre cercetarea stiintifica a fenomenelor naturale devastatoare, de genul uraganelor. Tot ce se ascunde ochiului firesc il fascineaza pe acest nativ tacut si enigmatic.  

Femeia care vrea sa-i trezeasca interesul poate sa se imbrace la o prima intalnire cu haine mulate, negre sau in nuante de mov, sa-si pastreze un aer de mister, care va fi cu atat mai sexy cu cat ea nu va parea sa faca nici un efort pentru asta. Daca ii este inselata increderea, barbatul Scorpion isi pregateste indelung veninul cu care sa o anihileze definitiv, chiar daca ocazia cea mai buna se va ivi peste ani de zile. Nu uita niciodata trecutul si cu atat mai putin nu iarta. Razbunarea nu-l elibereaza propriu-zis, insa pur si simplu nu se poate abtine sa nu-i dea o lectie. Si ea va veni de o mie de ori mai devastatoare decat efectele greselii comise. Poate face adevarate obsesii pentru o persoana si sa sufere ani in sir dupa terminarea relatiei.  

Cea care-l accepta ca sot nu se poate astepta la o casnicie calma si echilibrata. El poarta in sine samanta sadismului si daca partenera nu se ridica la asteptarile sale, o va chinui, numai pentru placerea de a-i starni lacrimile. O astfel de relatie este adesea presarata de crize, tipete si surpari interioare. Are nevoie de o femeie extrem de puternica, care sa-l incite, sa-i accepte excentrismul in pat si sa nu se lase dominata niciodata. Daca este multumit de partenera de langa el, poate darui multa tandrete si isi ingrijeste familia cu toata dedicatia.  

Cum sa cuceresti barbatul Sagetator

Daca esti genul casnic si responsabil, atunci poate ar fi mai bine sa citesti mai departe despre Capricorn . Barbatul Sagetator este prin excelenta reprezentantul aventurii. Iubeste libertatea si simte acut nevoia de a experimenta.  

Nimeni nu va accepta mai usor o drumetie, o propunere de scufundari in larg, o noua cucerire, orice ii poate imbogati existenta. Are un simt al umorului dezvoltat si este plin de inteligenta, sincer si sociabil, ii place sa cunoasca cat mai multi oameni si sa calatoreasca in cat mai multe locuri. Civilizatiile vechi, monumentele arhitecturale, traditiile unui popor, istoria, orice ar putea reprezenta o idee nou-asimilata ii trezeste interesul.  

O femeie care vrea sa-i atraga atentia nu trebuie in nici un caz sa-i vorbeasca despre responsabilitati, sau si mai bine, sa-si scoata pur si simplu acest cuvant din vocabular. Casnicia nu e pentru el, desi si-o doreste. Pe de o parte se scufunda in banalul cotidian, pe de alta parte cauta aventura, ineditul, noutatea. Vrea pe cineva cu care sa comunice, pentru ca are o sumedenie de interese si preocupari, o femeie care sa-i acorde libertatea de a pleca si veni la orice ora, fara sa-i ceara explicatii sau sa-i tina discursuri.

Vrea sa fie acceptat asa cum e, cere sa nu se amestece nimeni in viata lui, fie rude, fie simple cunostinte, sa nu dea nimanui explicatii si nici sa se scuze ca a ranit un om. In fond doar asta este el, nu ? Pentru ce atatea discutii ?  Tine la prieteni si la anturaj, asa ca ar fi indicat ca acesta sa fie bine primit de sotie, nu doar tolerat. Are nevoie de o partenera la fel de sincera ca si el, cu sufletul tanar, cu mintea deschisa. Daca primeste toate acestea, poate fi foarte generos si cald cu persoana iubita. Este cel mai fericit daca partenera isi duce viata independent de el, daca nu-i solicita prezenta, ajutorul, atentia, pentru ca din punctul lui de vedere cuplul trebuie sa functioneze bine chiar daca dupa intalnire fiecare isi vede de ocupatiile lui. Barbatul Sagetator vrea sa stie ca femeia de langa el ii este fidela, cu toate ca nu aplica acelasi principiu si in cazul lui.  

Este arzator si generos, asteapta sa fie admirat de iubita sa si ca aceasta sa-l inspire. Langa el, vrea s-o simta ca se dezvolta, ca evolueaza si se cultiva, pentru ca si el evolueaza in permanenta odata cu schimbarile pe care le cauta pretutindeni. Tinde sa vada lucrurile dupa proiectiile sale personale asupra lumii, nu cum sunt in realitate. Este adesea dezamagit in dragoste pentru ca nu stie sa citeasca oamenii, insa se ridica rapid, caci alta aventura ii bate la usa.  

Barbatul Sagetator isi doreste o dragoste adevarata, insa neputand fi statornic in hotararea luata, evenimentele il vor schimba catre alta directie. Are nevoie de o femeie care sa nu planga, sa nu-i ceara nimic, sa-i lase mereu impresia ca poate trai si fara sa-l bata la cap cu problemele ei, dar in acelasi timp sa-i confere intreaga atentie, sa fie dispusa sa experimenteze impreuna cu el, sa invete neincetat lucruri noi pe care sa le dea uitarii cat de curand, imbratisand altele. Sa nu uitam ca avem de-a face cu prototipul celibatarului. Chiar si dupa ani de zile impreuna el va privi catre orizonturi indepartate, pentru ca prezentul deja si-a pierdut stralucirea. Cine poate sa se adapteze la o metamorfoza continua, poate incerca sa-l cucereasca. 

Cum sa cuceresti barbatul Capricorn

Pe piscurile celui mai inalt munte, in aerul tare si rece, putem sa ne imaginam capra urcand spre crestet. Imagistica l-a infatisat pe capricorn sub acest chip serios si incapatanat al animalului de munte, care nu stie ce este gluma si care nu renunta niciodata la ascensiunea lui, ocolind cu dibacie toti bolovanii.  

Atat femeile, cat si barbatii in Capricorn stiu exact ce vor si mintea lor structurata, luciditatea si simtul resposabilitatii ii ajuta sa-si implineasca planurile. Toti nativii sunt firi dificile in dragoste, adesea formand un contingent de celibatari care face concurenta celor in Fecioara. Greu este drumul cuceririi unui barbat in Capricorn, insa cu atat mai imbatator va fi gustul dupa sarbatorirea nuntii de aur. Nativul vede in viata afectiva doar pericolul bolovanilor mentionati. Fire eminamente rationala, isi supune intelectului intreaga existenta, refuzand cu incapatanare sa se lase prada emotiilor. Viata interioara, existenta sau nu – unii nativi sunt uscati pe dinauntru si incapabili de iubire adevarata - sufera cenzuri profunde.  

Barbatul in Capricorn isi refuleaza orice sentiment, fiind convins ca acesta ii va aduce pierzania. De aceea se casatoreste tarziu, dupa ce si-a testat partenera in toate felurile posibile. Si chiar si astfel, tot musteste in el teama ca va fi parasit si ca increderea ii va fi inselata. Este unul dintre cei mai reci si mai detasati barbati din tot zodiacul. Isi doreste sa iubeasca, insa nevoii firesti de cuplu ii urmeaza imediat indoiala. Uneori raceala vine din frica lui in fata femeii, fie pentru ca o considera o fiinta inferioara si totusi periculoasa, fie pentru ca se simte bine in singuratate si aparitia unei partenere ar putea sa-i zdruncine existenta si sa-i aduca suferinte nedorite.  

Pentru a-l cuceri, ea trebuie in primul rand sa fie o aparitie demna si respectabila. La o prima intalnire, ar fi bine sa adopte un stil sobru de imbracaminte si sa-i impartaseasca preocuparile profesionale. Barbatul Capricorn poate fi adesea considerat zgarcit si mult prea preocupat de bani, de proprietatile avute in posesie. Insa tot ceea ce detine inseamna pentru el siguranta, staibilitate, confort. Astfel incat nu va accepta o femeie risipitoare si expansiva in comportament. Vrea sa se poata baza pe ea si sa accepte un statut in umbra lui. Cu cat este mai stearsa si mai docila, cu atat va avea mai multe sanse sa se inteleaga cu el. Daca nu este dispusa sa renunte la libertate si individualitate, nu are sanse sa-i castige aprecierea si increderea.  

Preocuparile de ordin material si gandirea pragmatica sunt primordiale pentru reusita cuplului. In dragoste barbatul Capricorn are de invatat in privinta egocentrismului sau exacerbat, pe care sa-l inlocuiasca cu o atentie mai mare acordata partenerei. Sa invete sa ofere si sa i se ofere, sa nu se mai gandeasca numai la el si la bunastarea lui. Il preocupa prea mult siguranta sa materiala si grija sa nu sufere, ca sa-i mai treaca prin cap ca in dragoste trebuie sa fii altruist cu persoana iubita. Chiar si asa, este un sot care intelege casnicia ca un contract pentru totdeauna, bazat pe fidelitate si respect. Asa ca divortul nu reprezinta o optiune si cu atat mai putin o relatie extraconjugala.

Cere sa-si dea acordul in tot ceea ce intreprind sotia si copiii, avand o mentalitate patriarhala. Oricine ii castiga inima este o persoana serioasa, neaparat matura, imbracata cu gust si care are maniere desavarsite in societate. Sa adaugam complimente la adresa ratiunii si inteligentei lui si deja s-ar putea ca interesul Capricornului sa-i fie trezit. Are nevoie de o partenera care sa-i dovedesca permanent ca are incredere cand el decide si pentru ea, sa nu-l contrazica si nici sa nu-l jigneasca in vreun fel. O astfel de femeie poate trai pana la adanci batraneti langa nativ, avand parte de o casnicie linistita, armonioasa, in confort si siguranta materiala si afectiva.  

Cum sa cuceresti barbatul Varsator

Penultimul semn al zodiacului este cel mai bun reprezentant al egalitatii intre sexe. O femeie nu are de ce sa-si faca griji in privinta misoginismului unui barbat in Varsator. Se stie ca aspectul fundamental al zodiei tine de independenta nativului. Insa adesea ea este tratata numai din punct de vedere al dezavantajelor. Aceasta caracteristica are si partile ei bune.

Varsatorul nu concepe sa i se spuna ce sa faca si mai ales ce sa nu faca. Insa independenta nu se limiteaza aici.  Umanist convins si spirit analitic, poate sa se detaseze de propria persoana si sa se puna in locul altuia. Pe cat de mult il revolta privarea de propria libertate, pe atat respinge si ideea de a-i rapi chiar el altuia independenta. In relatia cu o femeie merge pe aceleasi principii (este bine de stiut ca analizeaza profund pana ajunge la un principiu si odata adoptat, ramane permanent), astfel incat vede totul ca pe un parteneriat de la egal la egal. Nici nu-i trece prin cap s-o subjuge sau sa o lase sa-l domine. Doua fiinte nu pot fi fericite, in opinia lui, decat intr-o osmoza spirituala si fizica, nascuta din doua energii libere, la fel de valoroase.  Rade amuzat in fata comportamentului altor masculi, care fac pe « armasarii », « don juanii » si care isi vaneaza femeia pentru a o tine apoi in lesa. Barbatul Varsator, daca iubeste cu adevarat si are incredere deplina in partenera, i se dedica total, fara sa simta vreun moment ca s-ar umili in fata ei. Rusinea, orgoliul, umilinta nu au ce cauta intr-un cuplu in care amandoi parteneri au dreptul sa respire acelasi aer. Ba chiar poate ajunge sa-si ridice iubita pe un piedestal, sa fie romantic, cald si inventiv, bucurandu-se de fiecare moment de impartasire spirituala si intelectuala. In general vede lucrurile diferit fata de restul lumii si nu-si submineaza pozitia numai pentru ca nu are acordul unora.  

Barbatul Varsator cauta o partenera optimista, vesela, neaparat inteligenta, independenta si cu mintea deschisa. Aceasta trebuie sa-i accepte nevoia lui de libertate, sa nu-i spuna niciodata ce are de facut, sa nu-i organizeze timpul si viata, sa incerce mai degraba sa faca schimb de idei. Asadar pentru cumpararea mobilei in loc sa-i spuna ca ea e femeie si deci se va ocupa singura, caci barbatii nu se pricep, ar fi mai bine sa mearga impreuna la magazin, imaginandu-si culorile dorite, modelul, materialul.  

Varsatorul functioneaza foarte bine atat in echipa, cat si de unul singur. Este eficient in colectiv pentru ca e mereu dispus sa asculte si sa discute, sa-i ajute pe cei din jur fara expectativa vreunui profit, insa poate la fel de bine sa i se dea pe mana un proiect pe care sa-l monteze fara ajutor. Cheia sta in interesul trezit de sarcina. De aceea si in dragoste partenera sa este bine sa vina mereu cu ceva nou, fie vorba si de un detaliu. Nu va ganditi ca va fi obligata sa se reinventeze o data la doua saptamani, nu este un barbat care se plictiseste atat de repede ca nativul Gemeni. Insa ii place sa fie stimulat, sa aiba permanent o activitate, o preocupare.  

De aceea s-ar putea sa nu stea foarte mult pe acasa. Casnicia functioneaza numai daca are o sotie intelegatoare, calma si sincera. Nu suporta minciuna. Are nevoie sa fie echilibrat de cineva mai inradacinat, preocupat mai mult de partea materiala, pentru ca el va pluti in inaltul cerului. Nu inseamna ca nu stie sa faca bani, este eficient la serviciu si are idei inovatoare, mereu cu un pas inaintea celorlalti, in general isi asigura existenta cu usurinta.

Dar banul este pentru el o necesitate, prin care-ti procuri lucrurile si atat. Naiv si sincer, acorda credit oricui si poate fi pacalit de aparenta bunavointa a unor persoane. Astfel incat o femeie mai rationala si echilibrata l-ar completa perfect. Ea trebuie sa fie dispusa sa-i accepte anturajul, caci prietenii ocupa un spatiu vital in viata barbatului Varsator. Si mai ales sa-i fie ea insasi o prietena adevarata. Odata implinite aceste conditii, poate sa se bucure de el pentru tot restul vietii, caci plictiseala si rutina nu vor interveni nicicand.

Cum sa cuceresti barbatul Pesti

Barbatul din semnul Pestilor reprezinta unul dintre cele mai dificile semne de descris. Are un temperament schimbator si cauzele lui scapa de multe ori intelegerii exterioare.  Fire sensibila si senzoriala, pentru el ratiunea tine de instinct, nu de intelect. Este capabil sa vada dincolo de lucruri, dar in acelasi timp are tendinta de a se iluziona. In dragoste doreste o partenera pe aceeasi lungime de unda cu el, nu foarte diferita, relativ visatoare, relativ matura, care sa-i stimuleze imaginatia si sa-i ofere iubirea pe care o cauta cu atata aviditate. Cu cat se lasa dezvaluita mai putin, cu atat va cauta mai mult s-o cucereasca.  

Cauta tridimensionalul, profunzimea, nu o imagine plata de fetita Barbi. Daca il fascineaza, este dispus sa-i sondeze sufletul, s-o inteleaga, mergand pana la intuirea celor mai profunde nevoi. Fericirea pentru el consta in comuniunea dintre trup si spirit si face totul pentru persoana dorita, ca s-o duca pe culmile iubirii. Cu toate acestea, nu ramane indiferent la ceea ce se intampla in jur si de multe ori il poate tenta o alta aparitie feminina.  

Este atras de femei de tipuri diferite, de la cele frumoase si spirituale, la cele cu handicapuri sau boli mai mult sau mai putin grave. Importanta este comunicarea spirituala, nu dorinta carnala. Criteriile obisnuite, religia, culoarea pielii, cultura, varsta etc nu au nici o legatura cu gandirea lui si alegerile facute. Latura sa umanista il face foarte placut intr-o comunitate, lucru pe care dealtfel il si doreste. Firea sa alunecoasa insa poate deconcerta o femeie care are nevoie de siguranta. De cele mai multe ori traieste in lumea lui, deasupra rutinei cotidiene si refuza pragmatismul si o viata mai rationala.  

Cea care vrea sa-l cucereasca ar putea sa apeleze la limbajul simbolic, aluziv, la orice subtilitate care sa-i comunice mesajul intr-un mod delicat si intrigant. O plimbare intr-o livada cu ciresi infloriti, o muzica special aleasa, o cina gustoasa si rafinata, o discutie despre pictura sau astrologie, cu un zambet abia fluturat pe buze, cu un ton pozitiv dar distant, toate acestea ar putea sa-l intrige si sa-l faca sa ceara mai mult.  

Cu cat isi simte partenera mai independenta si mai plina de mister, cu atat inima ii va bate mai tare.  Face parte dintre acei barbati carora nu trebuie sa le spui «  te iubesc  », nici sa incerci sa le pui repede verigheta pe mana, caci va disparea ca prin farmec. Insa odata cucerit, se lasa in general in voia sotiei, daca se simte pe maini bune. Oricum intuieste ca cineva trebuie sa faca si piata, sa creasca si copiii, sa-l tina ca un cordon ombilical legat de lumea intrauterina a visatorului si cea terestra, materialista.  

Daca vrea sa-l aiba langa ea pentru totdeauna, femeia trebuie sa fie mai perspicace decat el, sa-l aduca cu picioarele pe pamant cand rupe contactul cu realitatea, sa-l analizeze pe nesimtite, sa-i intuiasca dorintele si toate acestea fara prea multe cuvinte, daca se poate, fara niciunul. Poate fi un sot si un amant priceput, este creativ si senzual, sensibil si intuitiv, insa poate deveni iresponsabil si enervant. Uneori iubeste mai multe femei in acelasi timp si nu da semne sa intentioneze sa aleaga pe vreuna. Uneori este nevoie de initiativa ei. Comportamentul sau poate deruta pe oricine, poate cu exceptia unei native intr-o zodie de apa, care are mai multe sanse sa-l inteleaga. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii