Astrologie

#scorpion #stilul zodiei #stil scorpion #zodiac scorpion

Zodia vedeta: Scorpionul

Incepand din 23 octombrie, ne aflam in Scorpion, zodia vedeta a acestei perioade. Secretoasa si pasionala, aceasta zodie de apa ii reprezinta pe unii dintre cei mai fascinanti nativi.


Scorpionul, o zodie a inteligentei si misterelor


Aflata intre 23 octombrie si 21 noiembrie, zodia Scorpionului este reprezentativa pentru oamenii ale caror trasaturi de baza sunt magnetismul, misterul, sex-appeal-ul, inteligenta si vointa.

Cel de-al 8-a semn zodiacal, Scorpionul are o personalitate aparte, greu de cunoscut si inteles de catre oamenii din jur. Rece si distant la suprafata, Scorpionul ascunde inauntrul lui un foc care nu se stinge niciodata.

Scorpionii lucreaza in acelasi timp cu ratiunea si emotiile, insa in situatii separate. In viata personala si mai ales in cea amoroasa, Scorpionii sunt extrem de emotivi, iar sentimentele lor pot fi duse la extrem. In relatiile cu oamenii din jur, insa, Scorpionii sunt calmi, reci, siguri pe ei, uneori chiar atat de detasati incat par dezagreabili sau nepasatori in ochii unor persoane.

Scorpionilor le este castigata increderea cu greu. Aceia care reusesc asa ceva se bucura de fidelitatea Scorpionilor pentru multa vreme. Daca iubesc cu adevarat, Scorpionii se daruiesc complet.

Cand intra intr-o incapere, Scorpionii se fac remarcati prin siguranta pe care o emana. Persoane tacute, magnetice, Scorpionii reusesc sa seduca pe oricine, fara prea mare efort. Nativii folosesc acest magnetism de care sunt perfect constienti pentru a manipula oamenii din jur, determinandu-i sa actioneze dupa bunul lor plac.

Una dintre cele mai puternice trasaturi ale Scorpionului este determinarea. Scorpionii prefera o pozitie dominanta si fac tot posibilul pentru a-si atinge scopul. De sus, de pe "tronul lui", Scorpionul imparte cu cei dragi succesul si averea. Insa tot restul lumii nu poate vedea in Scorpion decat o persoana de temut. In special in domeniul profesional, competitorii nu ar trebui sa subestimeze niciodata un nativ al acestei zodii.

Scorpionii sunt foarte muncitori, daruind tot ce au mai bun daca sunt cu adevarat satisfacuti de jobul sau meseria lor. Nativii dobandesc prin forte proprii tot ceea ce au in viata. Chiar daca lucrurile pot merge incet, pe la jumatatea vietii Scorpionii se pot declara persoane implinite in plan financiar si profesional. Deoarece nu se tem de munca si de dificultati, Scorpionii reusesc sa supravietuiasca chiar si celor mai dificile perioade. Ei nu abandoneaza niciodata lupta.

Nativii nu stiu ce este frica. Orice problema, orice obstacol nu reprezinta pentru Scorpioni decat o noua ocazie de a-si dovedi inteligenta, puterea si talentul.

Cei care indraznesc sa se puna de-a curmezisul si sa-l impiedice pe Scorpion sa-si atinga telul sunt nimiciti fara ezitare. Scorpionul nu stie ce este mila, empatia, generozitatea atunci cand vine vorba despre straini. Dintre toate zodiile, cea a Scorpionului este cea mai periculoasa si razbunatoare prin natura sa proprie. In cazul nativilor prea putin evoluati, exista o adevarata placere de a le face rau celor mai slabi ca el.

In plan sentimental, Scorpionul este un romantic, dar si un amant desavarsit. Sexul constituie una dintre cele mai importante arii existentiale pentru acest nativ. Partenerul unui Scorpion nu are niciun motiv sa se planga de performantele acestuia in dormitor, dimpotriva. In schimb, Scorpionul are nevoie de cineva la fel de deschis in materie de sex ca el. Nativul nu se poate intelege cu o persoana conservatoare, care considera sexul mai mult o datorie matrimoniala decat o reala placere.


Scorpionul, scurta descriere


Semn: fix, feminin
Element: apa
Planete dominante: Marte, Pluto
Compatibilitati: Taur, Rac, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Pesti
Numere norocoase: 2, 3, 9
Pietre norocoase: granat, rubin, safir galben
Zile norocoase: luni, marti, duminica.
Personalitati in zodia Scorpionului: Grace Kelly, Bill Gates, Calistra Flockhart, Gerard Butler, Leonardo DiCaprio, Demi Moore, Julia Roberts, Anne Hathaway, Vivien Leigh, Jodie Foster.

Sursa foto: sunncity.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului