Astrologie

#predictii #zodii #horoscop #genti #astrologie #cadouri zodii

Zodiac fashion: ce modele de genti prefera nativele fiecarei zodii?

In cazul in care nu stiai, astrele pot avea o influenta in toate capitolele vietii tale, inclusiv in ceea ce priveste alegerile vestimentare sau preferintele la anumite accesorii. Daca ti se pare greu sa gasesti o geanta care sa se potriveasca perfect atat cu gusturile tale, cat si cu nevoile, poate e momentul sa afli care este modelul ideal, conform zodiei tale!

De asemenea, aceste informatii sunt bune de stiut si in cazul in care vrei sa oferi un cadou unei femei apropiate tie. Astfel, sansele de a-i oferi ceva pe placul sau cresc considerabil, iar darul va fi, pe langa apreciat, si foarte des folosit!

Descopera care sunt gentile ideale pentru fiecare zodie in parte

1. Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Femeilor nascute in zodia Berbecului le place sa fie aranjate si imbracate tot timpul conform evenimentului la care participa. Deseori, acestea au o inclinatie catre frumos, dezvoltand adevarate pasiuni pentru domeniile beauty si fashion. In ceea ce priveste accesoriile, gentile de la Michael Kors sunt foarte potrivite, pentru ca au un design clasic, practic, si un aspect versatil, ceea ce le face usor de integrat in tinute diverse!

2. Taur (21 aprilie – 21 mai)

Eleganta este foarte importanta pentru femeile Taur, asadar, de cele mai multe ori, le poti observa pe acestea in outfit-uri rafinate, bine gandite, care sa le puna in valoare asa cum merita. De aceea, doamnele sau domnisoarele din aceasta zodie vor indragi foarte mult o geanta Prada a carui design deosebit va da un plus de stil oricarei tinute!

3. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Femeile Gemeni sunt firi active, curioase, tot timpul in cautarea unei noi aventuri. Stilul lor preferat de imbracaminte este casual, cu accente sport, asa ca si accesoriile perfecte pentru ele trebuie sa aiba aceste caracteristici. Acestea prefera, de cele mai multe ori, rucsacele de piele sau gentile mari, incapatoare.

4. Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativele Rac prefera outfit-urile stylish, cat mai unice si nu le place sa se conformeze tuturor trend-urilor. Asa ca, cele mai potrivite genti pentru aceste femei sunt cele unice, de inspiratie vintage, care imbina materiale diferite, rezultatul fiind un design cat mai inedit!

5. Leu (23 iulie – 22 august)

Leii, in general, sunt atrasi de lux, eleganta, opulenta. Femeile nu fac o exceptie. Cand cele nascute in aceasta perioada isi aleg accesoriile, de obicei, vor fi atrase de cele de firma, cat mai calitative si deosebite din punct de vedere al design-ului!

6. Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Doamnele si domnisoarele nascute sub acest semn zodical prefera un stil feminin, delicat, dar si accesorii cu valoare sentimentala sau cu incarcatura emotionala. De multe ori, pot fi vazute purtand genti pe care le-au achizitionat din multiplele lor calatorii din jurul lumii. Asadar, o poseta mare, ce isi are originile in traditionalele obiecte ale unei culturi pe care o gaseste interesanta este ideala!

7. Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balantele sunt adeptele tinutelor de inspiratie masculina, asadar, atat piesele vestimentare, cat si accesoriile trebuie sa urmeze aceeasi tematica. Sunt echilibrate si practice, asa ca modelele de genti in care pot transporta toate cele necesare sunt cele mai potrivite! Pluseaza cu posete ce au un aspect simplu, curat si care sunt confectionate din materiale de calitate!

8. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Indraznete, feminine si misterioase: asa pot fi descrise femeile Scorpion. Accesoriile ideale pentru ele sunt cele cat mai unice si inedite, pentru ca le place ca stilul lor sa se deosebeasca de cel pe care il au cei din jur!

9. Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Reprezentantele sexului feminin nascute in aceasta perioada prefera sa se imbrace comod, lejer, iar o geanta in stil casual, de dimensiuni mari, este pe placul lor.

10. Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Stilul minimalist este preferatul femeilor Capricorn, chiar si atunci cand vine vorba despre accesorii sau imbracaminte. Asadar, daca vrei sa le oferi un cadoul pe placul lor, alege o geanta mica, fie poseta, fie una de tip borseta, in culori inchise. Evita nuantele tipatoare si amalgamul de texturi si culori!

11. Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Femeile Varsator se pricep de minune sa combine stiluri diferite, insa rezultatul sa fie unul surprizator de placut! Prefera gentile medii sau mari ori genti plic, elegante, asortate tinutelor pe care le poarta. Nu se fereste de lucruri inedite, asa ca si posetele pot fi iesite din comun!

12. Pesti (19 februarie – 20 martie)

Aceasta zodie poate fi considerata cea mai boema din intregul zodiac, iar nativele Pesti adopta deseori un stil relaxat, hippie sau chic, feminin. Li se potrivesc de minune gentile din materiale moi, inclusiv textile, cu print-uri vesele si colorate!

Tu ce fel de geanta preferi?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro