Astrologie

#schmbari #zodii #domenii

Zodiile care vor avea parte de cele mai multe schimbari, in diferite domenii ale vietii in 2020

Toate semnele zodiacului  vor suferi schimbari semnificative pe parcursul anului 2020, dar, in special, cinci le vor resimti din plin, pe toate planurile: sanatate, dragoste si profesie. Unele dintre aceste schimbari pot fi pozitive, iar altele negative, totul va depinde de modul in care le vor primi si daca vor fi pregatite pentru ele.

Care sunt cele cinci zodii si ce schimbari le vor zgudui viata

Taur

Isi va dezvolta latura spirituala si filozofica, dar va avea timp sa impartaseasca si cu alti oameni. Taurul vrea schimbari, asa ca pe agenda lui vor aparea destinatii pentru calatorii, vrea a se mute in alta casa si sa schimbe serviciul, sa incheie sau sa inceapa o noua relatie sau sa inceapa noi studii.

Vrea sa alunge plictiseala din viata lui si mai ales sa-si “injecteze” energie si pasiune.

Leu

Anul acesta  se va intelege pe el si ii va intelege si pe cei din jur si va atinge mai multe obiective pe plan profesional. Desi lucrurile nu vor fi usoare, leul va putea face schimbari pozitive.

Pe de alta parte, s-ar putea sa gaseasca dragostea adevarata, iar daca a gasit-o deja, va trai o viata plina pe plan sentimental. Va atinge fericirea și relatia va avansa frumos.

Fecioara

Va renunta la timiditate si va cauta sa iasa din zona ei de confort.  Fecioara va lua decizii prin care sa inceapa activitati noi, sa se indeparteze de persoanele toxice si sa le atraga pe cele care ii fac cu adevăarat bine.

Schimbarile pozitive vor veni pe plan profesional. Cresterea veniturilor si o functie noua vor fi cateva dintre modificarile care vor avea loc in 2020.

Capricorn

 Anul acesta va fi caracterizat prin forta si vitalitate, astfel ca va avea parte de mai multe transformari. Activarea aventurii si asumarea riscurilor in zona profesionala si, de asemenea, in cea sentimentala.

In dragoste, Capricornul va lasa temerile deoparte, isi va deschide inima si va avea mari progrese cu persoana pe care o va alege. Va simti ca poate realiza orice in acest an.

Pesti

Acest semn va simti un progres pe mai multe planuri. In primul rand, pe plan medical. Mai multe probleme de sanatete cu care s-a confruntat, anul acesta vor disparea. Se vor simti mai puternici si nu vor lasa pe nimeni sa-i limiteze dezvoltarea. Forta si vitalitatea ii vor determina sa obtina ceea ce si-au propus, in special la nivel personal si sentimental.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului