Astrologie

#zodii #alcool zodii #consum alcool zodii #bautura zodii

Zodiile si alcoolul

Zodiile si alcoolul au, cu siguranta, o legatura determinata de configuratiile astrale care guverneaza destinul fiecarui nativ in parte. Predispozitia catre distractia "udata" cu bere, vin sau alte bauturi tari este mai mare sau mai mica, in functie de influentele astrelor. Iata care este relatia generala dintre zodii si alcool.

Berbec

Nativii din zodia Berbecului apreciaza alcoolul doar in contexte sociale, cand isi pot dovedi rezistenta sau gusturile fine in materie de bauturi puternice. Imediat ce se imbata, Berbecul poate deveni agresiv si certaret, de aceea are nevoie de toleranta prietenilor daca uneori intrece masura din aceasta cauza.

Taur

Nativii din zodia Taurului nu consuma frecvent alcool, insa cand o fac, nu stiu sa se opreasca la timp. Beau incet si cantitativ, iar dupa ce se ametesc bine, au tendinta sa faca si spuna lucruri ridicole, pe care le regreta amarnic ulterior (glume erotice cu socrii, glume despre flatulente cu domnisoarele etc).

Gemeni

Gemenii beau in contexte sociale, niciodata singuri acasa. Le place sa experimenteze bauturi noi, care sa le alimenteze suplimentar logoreea pentru care sunt recunoscuti. Imediat ce iau un pahar in plus, incep sa discute ore in sir despre filosofie si pornografie deopotriva, rezultant un cocktail demn de talk-show-urile de scandal.

Rac

Racii sunt consumatori depresivi de alcool, care nu se inveselesc datorita vinului, ci devin mai degraba melancolici si plangaciosi. Din acest motiv, au tendinta sa dezvolte o dependenta de alcool, consumandu-l in intimitate, de fiecare data cand se simt tristi.

Leu

Leii sunt bautori "de dragul spectacolului", cu tendinta de a se face de ras, doar pentru a starni amuzamentele celor din jur. Din fericire, acesti nativi isi cunosc limitele suficient de bine, incat sa se opreasca la timp. A doua zi, regreta maimutarelile si le evita, pana la urmatoarea ocazie.

Fecioara

Rareori prin preajma petrecerilor si a bauturii, nativii din Fecioara beau selectiv, putin cantitativ si doar de protocol. Cand se intampla sa exagereze cu alcoolul, lucrurile scapa de sub control, deoarece calculatii nativi devin rebeli dornici sa isi exteriorizeze tensiunile acumulate in timp.

Balanta

Nativii din balanta au o relatie foarte apropiata cu alcoolul, fiind deseori victimele acestei pasiuni interzise. Exagereaza de fiecare data cu numarul de pahare si se dau in spectacol, deoarece le face placere sa petreaca nonconformist cu prietenii.

Scorpion

Scorpionilor le place alcoolul mai mult decat multe necesitati de baza ale vietii, iar daca cei din jur au o problema cu acest lucru, nici ca le pasa. Sunt parteneri excelenti de pahar, iar cand se ametesc, devin amuzanti, fermecatori si dornici sa flirteze. Au o memorie excelenta si nu uita niciodata ce au facut "la betie", ba chiar devin razbunatori daca isi amintesc lucruri neplacute.

Sagetator

Maestri ai distractiei in aburii alcoolului, Sagetatorii sunt prietenii pe care mamele nu ii doresc pentru copiii lor. Dau tonul distractiei intotdeauna, sunt indiscreti dupa ce se ametesc si au tendinta sa ii corupa si pe ceilalti cu pofta lor nebuna de bautura consumata la grade cat mai inalte.

Capricorn

Sobri si oficiali, Capricornii nu sunt impatimiti ai alcoolului de obicei. Doar cand se afla la o petrecere, consuma cateva pahare pentru a se relaxa. Chiar si asa, in dulcea ameteala, reusesc cumva sa isi controleze gesturile si vorbele, mai mult decat restul petrecaretilor.

Varsator

Varsatorii si alcoolul nu fac o combinatie prea reusita, deoarece bautura scoate la iveala o latura autoritara si incapatanata a acestor nativi. Nu le place sa piarda simtul controlului ametind de la bautura, motiv pentru care se tin departe de ea sau o gusta in intimitate.

Pesti

Pestii se numara printre cei mai impatimiti bautori de alcool din zodiac, fiind fascinati de lumea perfecta pe care si-o imagineaza dupa cateva pahare pline. Sunt capabili de orice extravaganta daca se imbata, inclusiv de a oferi sume absurde de bani in scopuri superficiale. Pe de alta parte, sunt parteneri excelenti de pahar, cu care se poate intelege oricine.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top