Astrologie

#horoscop #zodii #religie zodii #comportament religios zodii

Zodiile si comportamentul religios

Comportamentul religios poate sa fie influentat in mare parte de zodiile care ne guverneaza destinul. In timp ce unii nativi se nasc cu o predispozitie accentuata catre latura spirituala a vietii, altii sunt mai degraba rationali si inclinati sa creada doar in ceea ce este palpabil.

Berbec

Berbecii sunt mai degraba pastori decat enoriasi, pentru ca ei vor sa initieze si sa exploreze lumea dupa propriile principii. Probabil ca nu s-a nascut inca sistemul religios la care un Berbec sa adere cu toata increderea, neavand inca rabdarea sa respecte intocmai dogme si reguli fixe. Desi au potential spiritual foarte mare, au nevoie de libertate si se simt aproape de Dumnezeu dupa actiuni concrete, dificile.

Taur

De teama ca poate sa nu creada in ceva ce exista, Taurul prefera sa creada in ceva ce ar putea sa nu existe. Alege sisteme religioase bine stabilite de altii, in care urmeze reguli impuse si sa respecte traditii, reguli si autoritati morale superioare. Taurul poate fi habotnic si neiertator, uneori poate folosi religia ca arma si pretext pentru a-si impune dominarea.

Gemeni

Gemenii trec deseori de la un sistem religios la altul, fiind dornici sa acumuleze cat mai multe informatii despre divinitate si adevarul din spatele lucrurilor concrete. Nativii reusesc sa inteleaga usor lucrari dedicate spiritualitatii si logica din spatele lor, contribuind totodata la adevarurile spuse de-a lungul istoriri.

Rac

Racii cred in mod natural in Dumnezeu si ii pun rareori existenta la indoiala. Din pacate, atunci cand traverseaza traume emotionale puternice, manifesta ganduri negative fata de credinta si principiile sale. Pana la urma, tot religia le daruieste din nou linistea interioara, ceea ce ii face dornici sa insufle si celor din jur emotia lor.

Leu

Zodie de foc, Leul imbratiseaza usor religia si modalitatile ei bine inchegate de a organiza viata unui om. Ii vine relativ usor sa respecte anumite reguli, dar si sa le incalce pe altele. Prefera, mai degraba, sa impuna propriile adevaruri despre divinitate si are o satisfactie imensa in a mobiliza adepti care sa isi insuseasca aceste informatii. Leul se simte aproape de Dumnezeul atunci cand isi invinge egocentrismul.

Fecioara

Reticenti la schimbari si dornici de a fi in "randul lumii", nativii din zodia Fecioarei se vor stradui sa respecte intocmai regulile impuse de Biserica, de la posturi, pana la matanii, acatiste si spovedanii. Nativii au o spiritualitate profunda si stabila, o conexiune naturala cu energiile superioare si o dorinta atat de mare ca ele sa existe, incat nimeni si nimic nu ii poate convinge ca Dumnezeu nu exista.

Balanta

Nativii in Balanta adera la un curent religios anume doar daca au repere in jur sa o faca. Sunt credinciosi sociali, care vor sa isi impartaseasca diversele convingeri si sa isi auda parerile ca sunt validate de ceilalti. Realizeaza cu greu ca Biserica adevarata este la ei in suflet, nu in exterior.

Scorpion

Scorpionii sunt duali in privinta spiritualitatii, zbatandu-se intre dorinta fierbinte de a urma calea spirituala si nevoia de putere personala, care ii plaseaza in centrul Universului. Pot fi destul de intunecati si de aplecati spre tehnici mistice care sa le intensifice la maxim experienta cu Dumnezeu.

Sagetator

Pentru Sagetatori, religia este o modalitate excelenta de a-si manifesta libertatea. Adoptarea unei credinte anume ii face sa se simta tributari unor principii de viata bine stabilite, de aceea se simt excelent cand au ocazia sa ii invete pe altii tot ceea ce stiu despre divinitate.

Capricorn

Foarte multi atei fac parte din zodia Capricornilor, foarte sceptici in general in fata lucrurilor care li se par manipulari ale maselor. Deseori, se cred ei insisi Dumnezei, pentru ca au un instinct patern puternic. Cand se va anula pe sine ca ego, acest nativ va putea cu adevarat sa creada.

Varsator

Varsatorii deteste sistemele fixe si dogmele, de aceea credinta si religia lor este una universala, trecand prin dese revolutii interioare despre ceea ce exista sau nu in lumea spirituala. Sunt primii care testeaza lucruri noi si verifica adevaruri generale, insa intotdeauna au o anumita credinta, chiar daca nu este si cea a altora.

Pesti

In numele credintei lor puternice, Pestii sunt gata oricand sa se sacrifice pentru ceilalti. Sunt veritabili martiri, firi foarte spirituale, poate cei mai religiosi din tot horoscopul. Pestii se pot izola complet de lume si pot fi fericiti in simpla conexiune cu Dumnezeu, departe de toti si toate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro