Astrologie

#horoscop #partener de viata #compatibilitati #astrolog #astrolog specialist #astredamus #intrebare

Afla cu cine esti compatibil, in functie de astrograma ta personala

Iti doresti sa stii mai multe despre compatibilitatea ta cu partenerul de viata? Ai  dificultati in relatia ta cu parintii, prietenii sau colegii de serviciu? Horoscop.acasa.ro impreuna cu astrologul profesionist Astredamus iti dezvaluie cu cine esti compatibil, in functie de harta ta astrala.

Tot ce ai de facut este sa ne scrii pe adresa horoscop@acasa.ro si sa mentionezi:

1 Data si ora nasterii celor doua persoane. Analiza compatibilitatii va fi facuta din punct de vedere al astrologiei europene, si va avea ca baza data si ora nasterii persoanelor in cauza. Raspunsurile vor tine cont de astrograma personala a fiecaruia, conform datelor personale a fiecarei parti din ecuatia relationala.

Raspunsurile, asadar, nu sunt de ordin generic, ca in cazul unei compatibilitati generale intre zodia X si zodia Y, ci sunt personalizate. Ai ocazia sa afli raspunsul la intrebarea ta de compatibilitate , dupa o analiza astrologica facuta special pentru cazul tau, personalizata dupa datele de nastere ale celor doua persoane implicate.

2 Intrebarea ta. Intrebarea poate sa se refere la orice aspect al relatiei. Compatibilitatea se poate referi atat la cupluri, cat si la alt gen de relatii (parinti, bunici, alte rude, prieteni, cunostinte, colegi, parteneri, colaboratori, concurenti, relatia profesor-elev, doctor-pacient, sef-subaltern etc).

3 Sexul persoanelor implicate in intrebare.

4 Numele/pseudonimul sub care vrei sa fie postat raspunsul pentru tine. Daca nu doresti sa apara numele real sau username-ul, te rugam sa specifici pseudonimul dorit.

Important !

Se pune o singura intrebare! Vor fi luate in consideratie numai emailurile care contin toate aceste informatii. Intrebarile sunt procesate in ordinea primirii lor. Raspunsurile vor fi postate pe site, in sectiunea Compatibilitati. Serviciul este disponibil pentru persoanele cu varsta de minim 18 ani. Pentru orice detalii legate de cererea facuta pentru acest serviciu, va rugam sa scrieti la adresa horoscop@acasa.ro. Raspunsurile publicate vor aparea atat pe indexul sectiunii, cat si in categoria Compatibilitati.

Pentru a primi un raspuns la intrebarea dorita, te rugam sa ne scrii la horoscop@acasa.ro, adresa indicata mai sus, mentionand toate datele cerute. Cererile facute prin comentarii la acest articol nu pot fi luate in considerare.


Serviciul de compatibilitati s-a incheiat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro