Astrologie

#astredamus #astrolog astredamus #compatibilitati #casnicie

Ce sanse exista sa avem o casnicie reusita?

Claudia G. Buna ziua, sunt o geamana nascuta la miez de noapte in 28. 05. 1971, in Cluj- Napoca, iar e sagetator nascut la miezul noptii in data de 28. 11. 1966. As vrea sa stiu cat de compatibili suntem si cum putem mentine o casnicie fericita.

Astrolog Astredamus:
Nespecificand ora nasterii Dvs, nu pot sa imi dau seama ce inseamna miezul noptii, ora 01:00 sau 23:00. Tot miezul noptii as putea sa consider oricare ora. Prin urmare, nestiind pe ce domenii de viata se axeaza actiunile aspectelor planetare, va spun doar o parte din ceea ce ar fi posibil.

Aveti posibilitatea unei compatibilitati care sa duca spre o relatie de durata . El tine foarte mult, poate prea mult la curatenie, sanatate, igiena, posibil chiar sa exagereze in aceasta privinta.

Indepliniti-i aceste dorinte si veti avea o casnicie fericita. Caminul Dvs va fi farmacie in toata regula. Cel putin va vrea el sa fie asa ceva. In caz contrar, sa va feriti de criticile care se vor revarsa peste Dvs. Din toate punctele de vedere. In principiu, cu toate ca nu stiu ora nasterii, pot sa spun cu certitudine ca, cu cat ii veti implini mai multe dorinte, cu atat veti fi un cuplu mai invidiat. Indeplinind dorintele lui, se va simti dator sa vi le indeplineasca si pe ale Dvs.

Dana Dorina F, nascuta pe 06.02.1982 in jurul orei 19, iar sotul meu este nascut pe 09.08.1983 in jurul orei 21. Intrebarea este daca vom avea o casnicie reusita.

Astrolog Astredamus:
Atractia fizica intre voi exista. Ma intrebati daca veti avea o casnicie reusita, raspunsul e ca Dvs sunteti obligata sa aveti o casnicie.

Deasemenea, trebuie sa imbinati armonios viata de familie cu viata sociala. Implinirea in camin genereaza automat si implinire sociala. Intre voi doi, exista multa confruntare, un fel de a pune problemele fata in fata. Solutia adoptata nu este una armonioasa, ci una de compromis, de genul "Bine, fie cum zici tu, dar sa vad daca va vi asa cum sustii!"

Nu o sa va fie usor, deoarece, fiecare poate sa greseasca, oricand, dar cel putin celalalt sa aprecieze riscul asumat de partener. Astfel de situatii, pot foarte usor sa degenereze in agresivitate, dupa o perioada de esecuri. Esential este sa aveti incredere unul in celalalt, aproape "oarba". Cand unul va calca "stramb"... caminul va tremura din temelii. Complicat si anevoios drum, dar puteti fi fericiti, doar daruindu-va unul altuia neconditionat .

Andreia, sex: Feminin; Data nasterii : 7 Martie 1978 ora 18:20 Cluj, Romania; Sex: Barbat; Data nasterii: 23 Iulie 1976 Alder, Montana, SUA: Suntem compatibili pentru o relatie de casatorie?

Astrolog Astredamus:
Pentru Dvs este esential sa va casatoriti in strainatate sau sa va construiti acolo caminul. In tara natala, nu veti reusi, decat dupa cateva incercari. Cu el aveti un foarte mare grad de liber arbitru , pentru a va uni sau nu, intr-o familie. Aceasta libertate este ingradita doar de atractia sexuala care este intre voi. Si este enorma.

Cu el puteti comunica din priviri sau gesturi. Putin timp sunteti capabili sa stati despartiti, fara sa va ganditi unul la altul. Aveti toate premisele unei casnicii reusite si implinite. L-ati intalnit la finalul unei perioade dificile din viata, care credeti ca nu se mai termina.

Ei bine, s-a incheiat, si nu va trece mult sa va dati seama de asta. Tocmai ati trecut peste ultima mare nefericire. Scopul acesteia a fost sa va testeze caracterul si personalitatea, ca un fel de ultim test drastic. De acum aveti drum liber spre impliniri personale si familiale.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii