Horoscop zilnic

#horoscop 2011 #horoscop #sagetator

Horoscop 2011 zodia sagetator

Te-ai saturat sa ai tot felul de probleme si de nemultumiri. De aceea, in 2011 esti pregatit de ofensiva. Vei pune in aplicare planurile pe care ti le-ai facut, vei inlatura obstacolele, iti vei netezi drumul si vei lupta pentru un trai mai bun. Ai un moral foarte ridicat, iar acest lucru iti este de mare ajutor in momentele mai dificile.

Aceste imbunatatiri au loc pe mai multe paliere, de la domeniul financiar la cel spiritual. Asocierile, colaborarile, comunicarea in general, toate joaca un rol important in dezvoltarea ta personala si profesionala. Deschide-te spre lume, adu-ti aportul, ajuta de cate ori ai ocazia si ti se va intoarce acest ajutor. Ia lucrurile pas cu pas si bucura-te sa descoperi o noua calitate a vietii .


Horoscop 2011 Sagetator - Dragoste si sex Sagetator 2011


Sub aspect sentimental, anul 2011 iti aduce o perioada foarte frumoasa, cu numeroase impliniri. Totul pare mai usor acum, fara tensiuni, fara probleme, fara discutii inutile. Ai succes la persoanele de sex opus si nici macar nu-ti bati capul, pur si simplu placi din prima, gratie naturaletii si farmecului tau de netagaduit. Ai sanse sa intalnesti persoana potrivita daca iesi suficient de mult in lume. Din fericire, nu obisnuiesti sa te inchizi in casa, dimpotriva. Profita de firea ta sociabila si mergi la petreceri si diverse reuniuni.

Daca ai deja o relatie, in 2011 poti sa te apropii si mai mult de persoana iubita. Arata-i cat de importanta este pentru tine. Petreceti timp impreuna. Savurati fiecare moment si bucurati-va de viata, rasfatandu-va reciproc. Te simti in largul tau, esti relaxat, deschis, fara retineri.

Stii sa spui si sa faci exact ceea ce trebuie, la momentul potrivit. Iar partenerul de viata este incantat de atitudinea ta. Aveti parte de momente pline de senzualitate, afectiune si complicitate. Pentru nativii singuri, anul 2011 aduce in cea mai mare parte o multime de aventuri si chiar relatii ascunse.


Horoscop 2011 Sagetator - Cariera Sagetator 2011


In acest an ai planuri mari in privinta activitatii profesionale. Esti extrem de motivat, asa ca vei fi un adversar de temut pentru concurenta. Cu greu poate sa tina cineva pasul cu tine. Te folosesti de toata experienta ta si de aptitudinile avute pentru a-ti atinge scopul. Nu lasi pe nimeni sa te ajute, preferi sa faci totul singur, stai de dimineata pana seara la serviciu, te zbati si nu ai liniste pana nu obtii succesul scontat. Pe de o parte, este un lucru admirabil. Pe de alta parte, daca te epuizezi sau daca ai asteptari prea mari prea curand, s-ar putea sa fi dezamagit.

Incepi anul cu dreptul. Ai un program incarcat, dar si cu numeroase oportunitati de dezvoltare. Reusesti sa faci impresie buna si sa obtii sprijin din partea unor persoane influente. Pe de alta parte, pot sa apara evenimente neprevazute care sa-ti dea peste cap planurile. Cheia este sa stii cand sa apelezi la ceilalti si cand sa faci totul singur, rapid, hotarat, concret. Nu te pierde in amanunte.

Dupa a doua jumatate a anului moralul tau nu mai este atat de puternic. Se poate sa fie din cauza unor factori externi care ti-au anulat cel putin o parte din planuri. In loc sa te inchizi in tine si sa renunti la lupta ai putea sa-ti schimbi strategia si sa te pregatesti pentru o noua ofensiva. Fii foarte prudent cu persoanele cu care lucrezi. Incearca sa afli cat mai mult despre ele inainte sa le dai pe mana sarcini importante.


Horoscop 2011 Sagetator - Bani Sagetator 2011


Situatia ta financiara este ceva mai buna decat pana acum, dar nu se poate spune ca traiesti fara griji. In primul rand, banii vin, dar sunt putini si trebuie sa ai foarte mare grija de ei. In al doilea rand, exista riscul sa fii inselat, asa ca fii foarte prevazator cu investitiile pe care le faci. Vorbeste cu un specialist, nu pleca urechea la oricine care-ti promite afacerea vietii tale.

Daca te organizezi bine, nu ar trebui sa intampini mari probleme. Dar fa in asa fel incat sa stii mereu cati bani ai cheltuit si cati ti-au ramas. Nu fii risipitor si nu te baza pe faptul ca nimic rau nu se poate intampla. Surprize pot sa apara oricand, chiar daca aparent nu este niciun semn de alarma. In prima parte a anului este indicat sa eviti sa te imprumuti si, daca este cazul, fa tot posibilul pentru a primi inapoi sumele care iti sunt datorate.

A doua parte a anului reprezinta cea mai buna perioada pentru investitii si pentru castiguri. Reusesti sa gasesti modalitati de a-ti mari resursele financiare. Primesti niste sume importante de bani, care iti dau o mai mare siguranta materiala. Daca trebuie insa sa cheltuiesti multi bani, gandeste-te bine pe ce ii dai.


Horoscop 2011 Sagetator - Sanatate si stare de spirit Sagetator 2011


Cu sanatatea stai in general bine, in acest an. Dispui de energie, esti activ si optimist. Respecta orele de somn si ai grija de tine, pentru ca este important sa ai mintea odihnita. Asa vei avea idei stralucite, creative, pe care sa le folosesti cu succes in planurile tale profesionale. In perioadele in care intampini probleme acasa sau la serviciu lupta impotriva starilor de tristete si impotriva tendintelor de a deveni apatic. Nu este o solutie pentru nimeni o astfel de atitudine.

Incepi anul destul de obosit sau, cel putin, te afli intr-o perioada in care trebuie sa recuperezi fizic. Odihneste -te si ia lucrurile pe rand. Nu te forta. Daca ai probleme de sanatate, gasesti cel mai bun remediu pentru a-ti reveni la normal. Pana in primavara esti ca nou si vei putea sa activezi la cote maxime.

Dupa a doua jumatate a anului esti mai puternic si mai rezistent. Nu se intampla nimic deosebit in plan fizic. Trebuie insa sa eviti excesele alimentare, pentru ca uneori mesele tale copioase se inmultesc. Poti sa alegi o alimentatie mai usoara, naturala, care sa te ajute sa te mentii in forma si sa-ti ofere nutrientii necesari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare