Horoscop zilnic

#horoscop 2011 #horoscop #varsator

Horoscop 2011 zodia varsator

In general, anul 2011 este unul bun pentru tine. Apar mai multe oportunitati sa te dezvolti atat la nivel personal, cat si profesional. Personal, intalnesti multi oameni, iti faci noi contacte, inveti din greselile trecutului. Daca inca nu esti implinit sub aspect amoros, in 2011 ai putea sa-ti intalnesti jumatatea. Pentru multi nativi, drumul anevoios de pana acum se netezeste, lucrurile se clarifica si ar putea sa se casatoreasca.

Sub aspect profesional, sansele de reusita exista, dar numai in masura in care vei sti cum sa-ti joci cartile. Trebuie sa ai rabdare si sa fii atent la tot ceea ce se petrece in jurul tau.


Horoscop 2011 Varsator - Dragoste si sex Varsator 2011


Anul 2011 iti aduce sanse frumoase in plan amoros. Te arati deosebit de interesat de situatia ta in plan sentimental, ceea ce poate si sa te ajute, dar si sa te incurce. Pe de o parte, primesti din partea persoanei iubite afectiunea de care ai atata nevoie. Pe de alta parte, risti sa nu te faci inteles, existand probleme de comunicare.

Primele luni ale anului sunt pline de evenimente care iti readuc pofta de viata. Daca ai o relatie stabila, traiesti momente de comuniune cu persoana iubita. Este foarte important sa-i acorzi intreaga ta atentie, chiar daca pe alocuri primesti semnale de la admiratori. Se pare ca nimeni nu ramane indiferent la farmecul tau. Daca esti inca singur, poti sa intalnesti pe cineva care sa-si schimbe viata definitiv.

Te indragostesti pana peste urechi si pari gata sa renunti la libertatea ta. Gandeste-te bine care sunt avantajele si dezavantajele si nu lua totul in gluma, pentru ca celalalt ar putea sa fie foarte dezamagit de promisiuni si entuziasme fara urmari faptice.

In ultimele luni din 2010, daca nu exista inca nimeni in viata ta, cel mai sanatos este sa ramai prudent in fata propunerilor care ti se fac. Se poate sa te entuziasmezi exagerat, ca urmare a unor evenimente ce-ti par promitatoare. Nu te deschide in fata oricui, pentru ca exista posibilitatea ca unele persoane de sex opus sa incerce sa profite de tine.


Horoscop 2011 Varsator - Cariera Varsator 2011


Inca de la inceputul anului s-ar putea sa treci prin schimbari majore in domeniul profesional. Schimbi locul, echipa sau chiar domeniul de activitate. Primele semne apar in lunile ianuarie-martie, cand iti dai seama de necesitatea unei schimbari si incepi sa cauti modalitati de a-ti pune in aplicare planurile. Indiferent ca te acomodezi usor la schimbare sau, dimpotriva, cu greu renunti la o activitate, de data aceasta astrele te ajuta si totul se intampla natural, fara neplaceri.

Insa lucrurile se concretizeaza la sfarsit de primavara. Vei avea parte de un nou inceput, mai bun pentru tine. Pe toata durata anului ti se fac propuneri care de care mai atractive. Va fi nevoie de o analiza aprofundata inainte sa tragi o concluzie. Calitatile de care trebuie sa dispui sunt rabdarea, hotararea si diplomatia. Te bucuri de sustinerea unor persoane influente sau reusesti pe parcurs sa dobandesti un sprijin important ca urmare a relatiilor pe care ti le faci.

 

Horoscop 2011 Varsator – Bani Varsator 2011


In 2011, situatia ta financiara are suisuri si coborasuri. Nu stai rau cu banii, dar nici nu te dau afara din casa. In cazul in care descoperi sau stii ca ai unele restante, trebuie sa te ocupi de ele cat mai repede. Un lucru bun pe care il poti face pentru tine este sa strangi putin cureaua si sa incepi sa economisesti.

In prima jumatate a anului, este important sa-ti pastrezi simtul realitatii. Chiar daca banii continua sa vina de undeva, nu este deloc recomandat sa faci risipa. Fii mai degraba recunoscator fata de sursele tale financiare si infraneaza-ti orice tendinta de a cheltui mult, pentru ca va veni o vreme in care vei avea cu adevarat nevoie de bani. Nu astepta zile negre ca sa pui ceva deoparte.

Pana la finalul lui 2011, te vei lupta cu tendinta de a cheltui peste masura. Pe de alta parte, daca inveti sa te stapanesti, ai putea chiar sa-ti organizezi bugetul astfel incat in viitor sa te salvezi dintr-o situatie mai putin placuta.


Horoscop 2011 Varsator - Sanatate si stare de spirit Varsator 2011

 

Starea de sanatate este buna, in general. Esti optimist si traiesti din plin fiecare clipa. Tinzi insa sa faci unele excese, in plan culinar sau de alta natura, care iti pot aduce neplaceri. De aceea, este recomandat sa te temperezi, renuntand la a-ti mai testa limitele rezistentei fizice.

Daca ai unele mici probleme de sanatate, acestea ar putea sa se rezolve in prima jumatate a anului. Cauta tratamentul sau metoda cea mai potrivita. Esti activ, bine dispus, optimist, iar acest lucru te ajuta sa treci destul de usor peste micile neplaceri care pot sa apara. Din fericire, ai o rezistenta buna si nu risti sa contactezi boli serioase.
Sportul te ajuta sa ramai in forma si orice activitate fizica . Trebuie sa lupti impotriva sedentarismului.

Chiar daca ai pofta de mancare, nu inseamna sa rontai ceva de dimineata pana seara. Mai ales in vara 2011, daca vrei sa arati bine, alege mesele mai usoare, indiferent cate bunatati ai in fata. In ultima parte a anului, te confrunti cu stari de nervozitate. Evita medicamentele si produsele alimentare excitante. Scoate cafeaua, ciocolata, tutunul de pe lista ta de cumparaturi. Gaseste metode naturiste pentru a te relaxa si pentru a avea un somn odihnitor .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare