Horoscop zilnic

#horoscop 2012 #predictii 2012 #horoscop gemeni #horoscop gemeni 2012

Horoscop 2012 zodia Gemeni

Anul acesta este bine sa pui accentul pe lucrurile legate de familie, prieteni, proiecte personale, dragoste si creativitate. Trebuie sa fii increzator in fortele proprii si chiar sa dai dovada de indrazneala.

Fii activ si combativ, pentru ca doar astfel ai sanse sa-ti duci la indeplinire proiectele. Petrece-ti timpul in compania persoanelor care iti fac bine, insuflandu-ti energie pozitiva si alege acele activitati care iti fac placere.

Daca vrei sa faci o schimbare importanta in viata ta, acum este momentul. Trebuie insa sa ai indrazneala necesara pentru a prelua fraiele si a face alegerile care se impun.


Horoscop 2012 Gemeni - Dragoste si sex Gemeni 2012
 

Pentru tine acest an este unul destul de activ in plan sentimental si erotic. In principiu, daca ai o relatie stabila te vei bucura in continuare de liniste si armonie in cuplu. Persoana iubita iti ofera tot felul de dovezi de afectiune, iar tu iti folosesti armele de seductie pentru a o cuceri iar si iar.

Spre sfarsitul anului, insa, farmecele tale s-ar putea sa-i afecteze si pe altii, asa ca vei fi pus in dificultate, pentru ca, intr-un fel, iti surade ideea ca ai admiratori. Gemenii singuri se indragostesc, chiar si de mai multe ori, in acest an si au parte de experiente satisfacatoare.
 

Horoscop 2012 Gemeni - Cariera Gemeni 2012
 

In plan profesional trebuie sa faci eforturi sa iesi in evidenta prin calitatile tale. Se poate sa faci unele lucruri foarte bine, chiar mai mult decat ti se cere, insa daca nu te promovezi intr-un fel sau altul, se poate ca nimeni sa nu-si dea seama de efortul pe care l-ai depus.

Prin primavara iti trece prin cap sa-ti schimbi locul de munca, insa pentru acest lucru trebuie sa te asiguri ca poti merge in altul mai bun. Nu lua decizii pripite, chiar daca ai nemultumiri in ceea ce priveste situatia actuala. Fii obiectiv si diplomat. Spre sfarsitul anului apar primele vesti bune, care te vor bucura. Pana atunci, insa, nu se intrevad mari evenimente in viata ta profesionala.
 

Horoscop 2012 Gemeni - Bani Gemeni 2012
 

In general, situatia financiara din acest an este una satisfacatoare. Banii vin in mod constant. Insa cam in toata aceasta perioada tinzi sa fii foarte cheltuitor. Fie este vorba despre proiecte care sunt importante pentru tine si care necesita investitii, fie este vorba pur si simplu despre achizitionarea unor obiecte de lux.

Desigur ca nu ai nevoie cu adevarat de ele, insa nu inseamna ca nu ai vrea sa-ti faci aceste placeri. Din a doua parte a anului s-ar putea sa-ti rotunjesti veniturile. Insa chiar si atunci ar trebui sa ramai prudent, pentru ca riscurile pot duce la rezultate neplacute.
 

Horoscop 2012 Gemeni - Sanatate Gemeni 2012
 

Cu sanatatea nu stai grozav la inceput de 2012. Ai organismul slabit, iar imunitatea ta este si ea scazuta. Este important sa te odihnesti suficient si sa nu te mai consumi din orice. Nu esti nici in toane foarte bune, insa acest lucru se poate schimba daca vei iesi la aer si iti vei petrece timpul intr-un mod placut.

Esti pana la urma o persoana foarte sociabila, asa ca nu are rost sa stai prea mult in borcanul cu melancolie. Din primavara, odata cu schimbarea aerului si vremii in general, vei capata alt tonus. Dupa ce-ti revii, in vara si in toamna-iarna vei deveni chiar hiperactiv, insa nici aceasta extrema nu este buna. Ai grija la orele de somn. Te poti confrunta, uneori, cu stari de nervozitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top