Horoscop zilnic

#chiparos #horoscop #horoscop arboricol #horoscop druidic #horoscop celtic #semnul chiparosului #zodia chiparos #nativul chiparos

Horoscop arboricol, Chiparos

Persoanele nascute in semnul chiparosului sunt  optimiste si prietenoase. Le place sa se inconjoare cu prieteni, insa nu renunta niciodata la un anumit grad de independenta, de care au permanent nevoie. Prietenii si persoanele apropiate il apreciaza pe nativul chiparos gratie loialitatii sale ireprosabile. Este genul pe om pe care te poti baza oricand, odata ce ti-a devenit prieten.

Flexibil si adaptabil in orice situatie , se poate obisnui usor atat cu un mediu in care predomina luxul, cat si cu un trai modest. Mediul care il atrage cel mai mult este cel care ii poate oferi o viata simpla, in care sa aiba parte de liniste si armonie in familie. Ii face placere sa petreaca timp in natura, sa aiba langa el animale si sa se ocupe cu activitati care il bucura si care il relaxeaza.

Are momente de visare, in care se rupe complet de realitatea inconjuratoare, parand aproape somnolent. Nu suporta sa fie intrerupt din visarea lui, mai ales de discutii aprinse sau dispute, de care fuge cat il tin picioarele. Se multumeste cu universul sau personal, care il poate face fericit. Aceasta inclinatie catre visare il face sa iubeasca si domeniul intelectual. Adesea reflecteaza sau mediteaza asupra unor idei care il framanta. Este o fire calma si linistita, care inspira si celor din jurul lor aceeasi pace.

Idealul Chiparosului nu este nici de a face avere, nici de a avea o cariera stralucitoare. El pur si simplu vrea sa fie fericit.

In dragoste nativii sunt destul de pretentiosi, neacordand incredere primului venit. Au suficienta rabdare pentru a cauta pasarea rara pe care au visat-o intreaga viata. Deoarece nu se tem de singuratate, Chiparosii sunt capabili sa astepte indelung pana dau peste cineva cu adevarat special. La fel ca in prietenie, nativii sunt fideli si cand isi ofera afectiunea, o fac pentru tot restul vietii. Cuplul perfect este in viziuneaChiparosului un amestec intre prietenie si iubire, concepte pe care adesea le confunda. Nu se prea pierde in trairi voluptoase, iar sexul pentru el inseamna mai mult senzualitate decat erotism pur.

Perioada: 25 ianuarie – 3 februarie; 26 iulie – 4 august

Element: Pamant

Tip: Feminin

Compatibil cu: Frasinul. Amandoi sunteti persoane generoase si cautati sa gasiti fericirea.

Incompatibil cu: Artarul. Tu esti o persoana idealista si visatoare, el este un om mai degraba cerebral.

Persoane celebre: Paul Newman, Bridget Fonda , Wolfgang Amadeus Mozart, Gene Hackman , Phil Collins, Jean-Jacques Rousseau, Schubert.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).   
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului