Horoscop zilnic

#horoscop 2011 #predictii #horoscop chinezesc #iepure de metal

Ce aduce 2011, Anul Iepurelui de Metal

In 2011, anul iepurelui de Metal, chinezii spun ca cea mai mare importanta trebuie sa fie acordata familiei. Anul 2011 este anul Iepurelui de Metal, conform calendarului chinezesc Anul Iepurelui de metal incepe din 3 februarie 2011 si se termina pe 23 ianuarie 2012.

Anul Iepurelui de Metal reprezinta o perioada de sensibilitate si prudenta. De asemenea, cei care vor munci intr-un mod foarte responsabil vor avea sanse sa prospere.

In ceea ce priveste relationarea, anul Iepurelui de Metal pune accentul pe casa si familie, datorie si relatii de dependenta. Aspectele pozitive constau din tendinta spre reuniuni de familie, iertare, intelegere, daruire, recunostinta, diplomatie, scopuri artistice, pacifism, relaxare, liniste.

In dragoste, relatiile de familie vor ocupa primul plan. Cei singuri reusesc in sfarsit sa-si gaseasca pe cineva. Iar cei care au deja o relatie stabila vor aduce pe lume un copil. Cu toate acestea, anul Iepurelui de Metal anunta si o perioada bogata in aventuri extraconjugale, despartiri , tradari etc. Unele dintre cele mai favorizate cupluri sunt cele dintre doua persoane cu varste foarte diferite.

In ceea ce priveste domeniul profesional, aanul Iepurelui de Metal aduce sanse de dezvoltare, mai ales in activitatile creative. Cheia succesului sta in arta diplomatiei, in rabdare si perseverenta. Cei care vor avea succese in acest an sunt persoane pragmatice, profesioniste, care vor privi realist lucrurile si nu se vor abate din drum.

De asemenea, inspiratia reprezinta una dintre sursele de baza in plan profesional, in domeniile artistice si nu numai. Nici cu banii nu vom sta rau, anul Iepurelui de Metal anuntandu-se un an prosper, cu sanse de castig, uneori venite dintr-un pur noroc.

In privinta sanatatii, anul Iepurelui de Metal nu aduce vesti prea bune. 2011 reprezinta o perioada de vulnerabilitate in fata bolilor. De aceea, lumea este sfatuita sa aiba mai multa grija de propria sanatate. Cele mai afectate sunt femeile in ceea ce priveste afectiunile legate de sanatate.
Favoritii din Anul Iepurelui de Metal sunt persoanele nascute sub acest semn. In astrologia europeana, echivalentul zodiei o reprezinta Pestii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare