Horoscop chinezesc

#compatibilitate zodii #horoscop chinezesc #compatibilitate #predictii #zodii #astrologie

Afla cu cine esti compatibil si cu cine nu, in functie de semnul zodiacal chinezesc sub care te-ai nascut

Esti inca in cautarea sufletului pereche sau pur si simplu vrei sa stii daca ti-ai gasit adevarata jumatate? Ei bine, horoscopul chinezesc iti ofea o perspectiva clara asupra relatiilor de cuplu. Iata cu cine esti compatibil si cu cine nu, in functie de zodia ta.

Sobolan

Sobolanii sunt compatibili in plan sentimental cu Dragonii. Se inteleg de minune, se completeaza reciproc si sunt mereu pe aceeasi lungime de unda. Si cu Maimutele fac casa buna. Intre cei doi exista o puternica atractie si au aceleasi idealuri in viata.

In schimb, nu sunt deloc compatibil cu Cocosii, Caprele, Caii si Iepurii.

Bivol

Bivolii si Serpii se inteleg din priviri. Daca cei doi se casatoresc relatia lor va fi cladita pe incredere, armonie, dragoste si intelegere. Bivolii se inteleg bine si cu Cocosii, avand impreuna o viata plina de pasiune si adevarate aventuri sexuale.

Daca viseaza la o viata linistita ar fi bine ca Sobolanii sa stea departe de Tigri, Cai si Capre.

Tigru

Tigrii vor avea o viata plina de aventrui palpitante alaturi de Cai. Vor duce impreuna o viata frumoasa si vor avea numai satisfactii pe toate planurile. Pe de alta parte, alaturi de Caini vor avea o relatie bazata pe respect reciproc si intelegere, fiind un cuplu solid ce va rezista incercarilor grele ale vietii.

Tigrii nu sunt deloc compatibili cu Bivolii, Serpii si Maimutele.

Iepure (Pisica)

Iepurii pot trai o poveste de dragoste demna de invidiat alaturi de un alt Iepure. Cei doi sunt persoane afectuoase, cultivate si manierate, convietuind de minune impreuna. Si cu Mistretul si Capra pot avea o relatie reusita. Cu Mistretul va avea o viata plina de tandrete, buna dispozitie si tihna, iar cu Capra au aceleasi teluri in viata, se respecta si se inteleg reciproc.

In schimb Iepurii trebuie sa se fereasca de Sobolani, Maimute si Cocosi.

Dragon

Dragonii fac casa buna cu Sobolanii, completandu-se reciproc in tot ceea e fac. Si cu Maimutele se inteleg de minune, relatia lor fiind cladita pe respect reciproc, avand parte de fericire si multe realizari pe toate planurile.

Dragonii trebuie sa se fereasca in schimb de Bivoli, Capre si Caini.

Sarpe

Sarpele si Caprele sunt in primul rand buni prieteni, dar si amanti infocati, fiind sortiti unul celuilalt. Si cu Cocosii se vor intelege de minune, facand casa buna impreuna si avand o viata sexuala implinita.

Este indicat ca Sarpele sa se fereasca de Tigri si Mistreti deoarece nu sunt deloc compatibili cu acestia.

Cal

Pentu Cai fiecare zi alaturi de un Tigru va fi plina de aventuri. Relatia celor doi va fi bogata in evenimente fericite si satisfactii pe toate planurile. Intre Cai si Capre va fi in schimb dragoste la prima vedere. Relatia lor este una trainica, cei doi avand aceleasi pasiuni si dorinte. Si alaturi de Caini, Caii vor avea o relatie durabila, fericita si plina de realizari.

Trebuie sa stea departe, in schimb, de Sobolani si Bivoli.

Capra (Oaie)

Capra va avea parte de o relatie ideala alaturi de Iepure. In schimb, alaturi de Mistret va fi dragoste la prima vedere si vor avea o relatie trainica bazata pe incredere si pasiuni reciproce. Caprele fac casa buna si alaturi de Serpi sau Cai, fiind foarte buni prieteni si vor avea o viata plina de pasiune.

In schimb Caprele trebuie sa se fereasca de Sobolani, Bivoli, Dragoni, Cocosi si Caini.

Maimuta

Maimutele se vor intelege de minune alaturi de alte Maimute: gandesc la fel si se comporta la fel in public, nepasandu-le ce cred ceilalti despre ele. Maimutele si Sobolanii gandesc la fel si au aceleasi asteptari de la viata. Intre cei doi exista o atractie irezistibila, fiind sortiti pentru a fi impreuna. Se inteleg de minune si cu Dragonii, construind alaturi de acestia o relatie bazata pe incredere si respect reciproc, avand parte astfel de fericire si multe realizari.

Maimutele trebuie sa se fereasca in schimb de Tigri, Iepuri si Cocosi.

Cocos

Cocosii se inteleg de minune cu Bivolii si Serpii. Vor avea alaturi de acestia parte de o relatie fructuoasa plina de adrenalina si experiente sexuale de neuitat.

In schimb, Cocosii nu se inteleg deloc cu Sobolanii, Iepurii, Caprele si Maimutele, dar nici cu alti Cocosi.

Caine

Cainii se inteleg de minune cu alti Caini. Sunt blanzi, intelegatori si devotati, avand o relatie trainica impreuna. Totodata Cainii se inteleg foarte bine cu Tigrii si Caii, alaturi de care au parte de relatii durabile pline de realizari.

Cainii nu sunt compatibili cu Dragonii si Caprele de care trebuie sa se fereasca daca isi doresc o relatie serioasa.

Mistret

Mistretii si Iepurii sunt sortiti sa fie impreuna. Relatia lor fiind plina de tandrete, buna dispozitie si tihna, si va rezista pana si celor mai grele incercari ale vietii. Totodata, Mistretii fac casa buna si cu Caprele alaturi de care se vor distra copios si vor tine multe petreceri simandicoase, cu sampanie si caviar, asa cum le place amandurora.

Trebuie sa se fereasca insa de Serpi alaturi de care vor avea la propriu o viata de cosmar.

Sursa foto: eliassen.us

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-chinezesc

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare