Horoscop chinezesc

#boul #zodiacul chinezesc #horoscopul chinezesc #anul boului #2009 anul boului #zodii #zodiac

Ce aduce Anul Boului in 2009

Anul 2009 apartine semnului Boului in zodiacul chinezesc . Odata intrati sub acest semn, parcurgem o perioada de austeritate, in care importante vor fi traditiile, valorile, perseverenta si munca asidua.

Anul 2009 promite sa faca ordine in viata nativilor. Acest aspect poate actiona si in domeniul economic, acolo unde se intelege ce s-a gresit, ce a mers prost, se analizeaza, se trag concluzii si se procedeaza la noi strategii. Insa Anul Boului incurajeaza ordinea in toate ariile existentiale, de la problemele profesionale la grijile familiale si preocuparile sentimentale.

Cat dureaza Anul Boului

Sarbatoarea asiatica a noului An al Boului are la origini celebrarea solstitiului de iarna care marca sfarsitul iernii si apropierea anotimpului cald. Traditia este cunoscuta inca din antichitate. Anul Boului dureaza de pe 26 Ianuarie 2009 pana pe 13 februarie 2010.

Ce simbolizeaza semnul Boului

Boul este considerat ca cel mai responsabil si mai tenace dintre toate semnele zodiacului. Cei sub semnul Boului sunt persoane calme si rabdatoare, insa foarte hotarate atunci cand este nevoie. Cunoscutii ii respecta pe nativi pentru ca sunt oameni de caracter, foarte stabili, persoane pe care te poti baza. Poseda o putere de munca exemplara si o inteligenta pe masura. Nativii acestui semn nu cred in norocul-chior, bazandu-se numai pe un plan meticulos prin care ajung sa obtina ceea ce-si propun.

Ce aduce Anul Boului in 2009

• Viata sociala . Pentru cei cu o existenta agitata, anul 2009 este ocazia ideala sa-si puna ordine in viata. Sunt favorizati in special nativii care isi doresc succesul si sunt dispusi sa faca eforturi serioase pentru a-l obtine.

Perseverenta in toate ariile existentiale promite rezultatele sperate, atata timp cat pastrezi niste limite. Acest proces prin care se ajunge la scopul stabilit trebuie sa implice pasi mici si siguri si o comunicare cat mai clara. Exactitatea exprimarii si infranarea gesturilor impulsive se dovedesc atuuri esentiale in Anul Boului.

Este si un an in care omenirea isi indreapta atentia spre resursele naturale si se ingrijeste mai mult de planeta Anul Boului este dominat de elementul Pamant, astfel incat intreaga perioada vorbeste despre o intoarcere la lucrurile de baza, fie ele traditii, fie produse naturale , fie o lupta impotriva poluarii. Exista si o grija manifestata fata de familie, prieteni sau oameni in nevoie. Semnul Boului incurajeaza compasiunea, caritatea, respectul si armonizarea relatiilor dintre oameni, mai ales in cazul unor dezastre.

• Profesie. In 2009, dificultatile din domeniul profesional vor parea adesea imposibil de depasit si tocmai din aceasta cauza perseverenta devine una dintre cele mai pretioase calitati.

Lenea, comoditatea, indiferenta sunt dusmani de temut in acest an, cand viata este mai grea ca in trecut. Nimic nu pica din cer, nimic nu se intampla fara eforturi proprii. Mai ales banii sunt greu de obtinut. Vin rar, vin putini si obliga la o permanenta economie.

Cei care isi pierd locul de munca sau care nu reusesc sa mai gaseasca un job in domeniul lor de activitate se pot orienta catre alte zone, iar cel mai bine aspectate sunt domeniile legate de manufactura si de munca pamantului, in zonele rurale.

• Dragoste. In ceea ce priveste domeniul sentimental, Anul Boului favorizeaza relatiile de dragoste si in special noile idile care se nasc si care au mari sanse de reusita. Sunt bine aspectate casatoriile si nasterile din aceasta perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-chinezesc

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro