Horoscop chinezesc

#predictii #zodii #horoscop #cariera #astrologie #bani #dragoste #concer #maimuta de foc #anul maimutei de foc

Ce schimbari aduce anul Maimutei de Foc! Previziunile astrologilor!

Anul 2016 este anul Maimutei de Foc, potrivit calendarului chinezesc. Nou an va incepe in data de 8 februarie 2016 si se va incheia in data de 27 ianuarie 2017. Potrivit astrologilor, noul an va aduce multe schimbari in vietile noaste.

Maimuta de Foc este un animal energic si destept, cu temperament hotarat, insa in acelasi timp este foarte sireata. Asadar, anul Maimutei de Foc este perfect pentru a face schimbari majore si planuri indraznete.

In noul an chinezesc, toata lumea va fi influentata de caracterul energic al maimutei. Nativii vor fi mult mai energici si dornici sa incerce lucruri noi.

Nativii trebuie sa tina cont insa de faptul ca maimuta este un animal excentric, asadar pregatiti-va pentru intorsaturi de situatie. Chiar daca este vesela si amuzanta, poate deveni brusc foarte mofturoasa, ceea ce o face imprevizibila. Momentele neplacute pot fi evitate de cei care reusesc sa isi coordoneze actiunile cu intuitia.

Anul acesta va veti simti plini de energie, insa trebuie sa aveti grija si sa va canalizezi energia intr-o directie utila. Fie inceperea unor cursuri de perfectionare sau de invatare a unei noi limbi straine, fie inceperea unei afaceri, toate sunt favorizate in anul Maimutei de Foc.

Tot in anul Maimutei de Foc sunt favorizate si calatoriile. Daca pana acum multi preferau o vacanta linistita este foarte posibil ca anul acesta sa opteze pentru o vacanta intr-un loc in care se pot practica sporturi extreme.

Anul Maimutei de Foc 2016: Cariera si Bani

Maimuta adora banii insa este si risipitoare. Asadar se anunta un an instabil din punct de vedere financiar. Castigurile nu intarzie sa apara in noul an chinezesc, insa si cheltuielile vor creste. Cei mai multi nativi ai zodiacului vor fi influentati de maimuta sa cheltuie mai mult decat isi permit.

In 2016 sunt favorizati cei care nu se tem de riscuri si infrunta orice pericol cu curaj si demnitate.

In ceea ce priveste cariera, persoanele care doresc schimbarea locului de munca sunt favorizate. Au sanse mari sa-si gaseasca jobul la care viseaza sau un job mult mai bine platit. Cu toate acestea, nativii trebuie sa fie prevazatori la finalul anului, deoarece pot aparea tensiuni la locul de munca. Acestea pot fi depasite cu usurinta de cei care isi canalizeaza atentia asupra muncii si nu a barfelor si intrigilor de la locul de munca.

Anul Maimutei de Foc 2016: Dragoste

Maimuta este ocrotitoarea caminului familial, actiunile pe plan personal fiind favorizate in 2016.

Cuplurile casatorite se vor bucura de o relatie armonioasa si nu este exclus, ca pana la finalul anului sa afla ca urmeaza sa aiba un copil.

Cuplurile necasatorite au toate sansele sa-si consolideze relatia anul acesta, iar cei singuri isi vor intalni sufletul pereche la care visau de multa vreme.

In anul Maimutei de Foc, numarul divorturilor si al despartirilor va fi extrem de mic.

Anul Maimutei de Foc 2016: Sanatate

Fiind un an activ, plin de suisuri si coborasuri, in care multi dintre nativi decid sa munceasca mai mult sau sa piarda noptile in cluburi, trebuie acordata o atentie deosebita sanatatii.

Pentru evitarea problemelor neplacute, astrologii recomanda o cura de intarire a sistemului imunitar si o dieta sanatoasa bogata in fructe si legume. Toate acestea, combinate cu suficienta odihna si efort fizic, va poate ajuta sa treceti cu bine peste acest an.

In concluzie, daca nativii dau dovada de responsabilitate si flexibilitate, se vor bucura de un an benefic pe toate planurile.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare