Horoscop chinezesc

#cocos de foc #anul Cocosului de Foc #horoscop chinezesc #noul an chinezesc #clasica

Intram in Noul An chinezesc. Afla ce-ti aduce Anul Cocosului de Foc

Pe 28 ianuarie 2017 intram in Noul An chinezesc. Anul Cocosului de Foc va dura pana pe 15 februarie 2018. In cultura chinezeasca Cocosul simbolizeaza onestitatea dar si aroganta.

Calendarul lunar chinezesc se desfasoara dupa un ciclu de 12 ani si atribuie fiecarui an un animal. Cocosul se afla pe locul al zecelea, urmand cainelui si precedand maimuta. Persoanele nascute in 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017 apartin acestui semn zodiacal.

Potrivit astrologilor chinezi, anul 2017 va fi un an puternic, in care toata lumea va avansa si va incepe lucruri noi. Va fi o perioada incredibil de activa si dinamica. Vor fi destul de multe momente pozitive, dar si importante situatii complexe.

In cultura asiatica Cocosul simbolizeaza onestitatea, curajul moral si fizic, dar si aroganta si autoritatea. Este considerat un muncitor perseverent, hotarat si judicios in a face alegeri, adeseori animat de propriul sau punct de vedere. Pentru chinezi este o pasare importanta, simbolizand masculinitatea (yang) si un numar de alte atribute, cum ar fi: razboiul, norocul, fidelitatea, asfintitul, protectia si abilitati literare. Totodata, laudarosenia, aroganta, ambitia si emfaza cantecului sau, i-au adus cocosului si o faima negativa in folclor si literatura.

Potrivit culturii chinezesti Anul Cocosului va fi un an bun pentru cei care au calitatile acestei pasari: sunt loiali, seriosi, muncesc din greu si respecta valorile familiale. Asadar, tot ce vei obtine indiferent ca este vorba despre cariera sau viata personal, va depinde strict de modul in care te vei comporta.

Cocosul are drept culori norocoase auriul, galbenul si maroul, drept numere norocoase 5, 7 si 81, si ca flori norocoase gladiola si creasta cocosului.

In Anul Cocosului va conta intentia si impresia creata celor din jur. Iata ce iti rezerva Cocosul de Foc anul acesta in dargoste si cariera.

Cariera

Daca vrei sa ai succes in cariera trebuie sa fii cu mare bagare de seama in acest an. In acest an, toate promisiunile si ideile de pana acum vor deveni sarcini, pe care va trebui sa le executi indiferent de ce eforturi necesita. Este un an in care trebuie sa pui accentul pe calitate si nu pe cantitate daca vrei sa ai succes.

2017 este anul in care trebuie sa te bazezi exclusiv pe tine insuti si pe abilitatile tale, si mai putin pe cei din jur. Este o perioada in care fiecare isi cunoaste locul si valoarea si stie ce calitati si ce defecte are concurenta.

In ansamblu, 2017 va fi un an de succes pentru persoanele foarte active, cum sunt oamenii de afaceri, atletii sau soldatii. Daca esti obisnuit mai intai sa treci la actiune si apoi sa stai sa te gandesti, daca grijile iti genereaza o melancolie adanca, iar actiunile dinamice iti dau putere, atunci Anul Cocosului de Foc te va atrage.

Dragoste

In ceea priveste relatiile de dragoste, Anul Cocosului de foc aduce multe schimbari substantiale, in special in latura senzuala si cea psiho-emotionala. Cocosul este o fiinta geloasa, asadar mare atentie, deoarece gelozia poate duce la certuri si destramarea relatiilor si chiar a casatoriilor, indiferent ca sunt relatii de durata sau abia la inceput.

Cocosul tanjeste dupa conflicte si adora criticile. Asadar mare atentie la deciziile luate si la remarcile facute partenerului, daca iti doresti sa ai parte de armonie. Comunicarea va juca un rol esential in rezolvarea situatiilor contradictorii.

 

Semnele zodiacale de foc si aer au sanse mai sa primeasca bonusuri, insa trebuie sa fie atenti deoarece un succes venit dntr-o directie aduce cu sine diverse limitari in altele si ca orice mare putere vine obligatoriu cu o mare raspundere.

Nativii nasuti in zodiile de foc sunt favoritii zodiacului in acest an. Acestia vor fi cu adevarat norocosi, dar va trebui sa munceasca dublu pentru ca altfel potentialul lor nefolosit ii va ucide.

Semnele zodiacale de apa si de pamant nu vor avea o situatie la fel de pozitiva, iar circumstantele nu le vor fi la fel de favorabile. Nu vor avea de rezolvat probleme fundamentale la scara larga, nu vor fi solicitati in exces, iar 2017 va fi pentru ei un an tern, fara eforturi deosebite dar si lipsit de realizari deosebite, potrivit romanialibera.ro.

Sursa foto: mirp.tk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-chinezesc

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro