Horoscop chinezesc

#anul caprei de lemn #anul caprei #predictii #horoscop #astrologie

Afla ce iti aduce Anul Caprei de Lemn: dragoste, cariera, sanatate

Intreaga Asie a sarbatorit joi intrarea in Noul An Chinezesc. Strazile au fost invaluite in sunete de parade menite sa alunge spiritele rele iar la miezul noptii, asiaticii au intamoinat Anul Caprei cu o serie focuri de artificii impresionante.

Calendarul lunar chinez se desfasoara dupa un ciclu de 12 ani si atribuie fiecarui an un animal. Capra se afla pe locul al optulea, urmand calului si precedand maimuta. Persoanele nascute in 1919, 1931, 1943, 1967, 1979, 1991 si 2003 apartin acestui semn zodiacal.

Potrivit astrologilor chinezi, anul 2015 ar trebui sa fie mai putin agitat decat 2014, prin prisma caracterului placid al caprei. Capra care poate fi foarte bine si oaie, deoarece un singur cuvant, "Yang", desemneaza ambele vietuitoare in limba chineza.

In cultura asiatica Capra este o creatura blanda si amabila, care locuieste in pace, in grup. Iata ce ne rezerva Capra de Lemn anul acesta in dargoste, cariera si sanatate.

Dragoste

Anul Caprei de Lemn este un an oportun celor singuri, insa nativii nascuti sub semnul caprei vor fi pusi la grele incercari.

Daca esti inca singur anul acesta ai mari sanse sa iti gasesti marea iubire. Vei avea insa nevoie de multa rabdare si intelegere pentru a face relatia sa functioneze.

Cei aflati deja intr-o relatie stabila vor fi pusi in situatii dificile, in care isi vor rani partenerii fara sa constientizeze acest lucru. Cuplurile care vor tece insa peste dificultatile intampinate in acest an au multe sanse sa ramana impreuna pana la adanci batraneti.

In cultura asiatica se spune ca Anul Caprei de Lemn este un an propice pentru procreere, motiv pentru care se vor naste multi copii in aceasta perioada.

Cariera

In ceea ce priveste cariera, se intrevad probleme atat pentru angajati cat si pentru angajatori. Va fi un an plin de conflicte, situatii limita si presiuni exercitate de cei din jur. Este un an decisiv in ceea ce priveste cariera pentru multi dintre noi.

Cei care vor rezista si vor face fata presiunilor si incercarilor vor avea insa parte de reusite la sfarsitul anului.

Cei care simt ca nu pot face fata presiunilor si stresului pot cere ajutorul unui nativ care s-a nascut sub semnul Caprei. Impreuna veti putea duce la bun sfarsit taskurile si veti depasi situatiile limita.

Cei mai slabi insa, vor face schimbari majore in ceea ce priveste cariera si se vor orienta catre alte domenii.

In ceea ce priveste banii, Anul Caprei de lemn nu este un an oportun. Nu se intrevad cresteri salariale sau castiguri consistente.

Sanatate

Fiind un an al conflictelor atat in cariera cat si in viata de cuplu, oboseala si epuizarea isi or spune cuvantul. Anul acesta este necesar sa acorzi o importanta deosebita orelor de somn si sa nu faci excese, pentru a nu risca sa suferi de oboseala cronica.

Tot in acest an, multe persoane vor suferi de deshidratare. Vor fi frecvente problemele de digestie, dar si problemele tractului urinar (infectiile fiind cele mai intalnite).

Sursa foto: tv1satumare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-chinezesc

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare