Horoscop chinezesc

#caracterisitici #partener #zodiac chinezesc

Caracteristicile pe care partenerul tau ideal ar trebui sa le aiba, dupa horoscopul chinezesc

Daca anul acesta iti va oferi o noua oportunitate in dragoste, horoscopul chinez iti spune trasaturile pe care ar trebui sa le cauti la partenerul tau, conform zodiei tale, astfel incat sa ai o relatie de durata si implinita.

SOBOLAN

Cei care s-au nascut sub semnul Sobolanului sunt loiali, inteligenti si foarte vicleni. Sunt foarte dedicati, asa ca au nevoie de un partener care nu se teme de o relatie serioasa si cinstita. Nativii Sobolani sunt  compatibili cu Maimuta si Dragonul.

BOU

Nativii acestui semn au nevoie de o persoana sociabila, de incredere si 100% credincioasa intr-un cuplu, pentru ca vor da aceeasi schimbare. Acestia au compatibilitate cu Sobolanul, Cocosul si Cainele.

TIGRU

Tigrii sunt foarte energici, sunt fermecatori. Este necesar ca o persoana din viata ta sa te complimenteze si sa te rasfete in mod constant. Ei fac un cuplu excelent  cu Calul, Dragonul, Sobolanul, Capra si Porcul.

IEPURE

Nativii Iepuri sunt oameni tandri, sensibili si foarte generosi. Ei cauta pe cineva care sa le impartaseasca aceleasi interese si pasiuni. Nu sunt adeptii conflictului, le plac relatiile cinstite si necomplicate. Sunt compatibii cu Tigrul, Calul si Porcul.

DRAGON

Pentru o relatie de succes, Dragonii au nevoie de cineva caruia nu-i place sa se blocheze in rutina si care se bucura sa incerce lucruri noi, astfel incat sa nu isi piarda interesul. Semnele cu care Dragonii sunt compatibili sunt Sobolanul, Calul si Maimuta.

SARPE

Acest semn preia, de obicei, fraiele relatiei si tinde sa fie dominant, astfel incat are nevoie de un partener care nu este usor de intimidat. Nativii din zodia Sarpelui  formeaza un cuplu special cu Maimuta si Cocosul.

CAL

Cei din zodia Cal au nevoie de un partener care sa poata tine pasul cu ei, pentru ca sunt mereu in miscare. In plus, se bucura de compania cuiva iubitor si distractiv. Se inteleg bine cu semne precum Tigrul si Cainele.

CAPRA

Caprele se inteleg bine cu oamenii linistiti carora le place sa se indeparteze de drama. Sunt foarte afectuosi si empatici. Au compatibilitate cu Iepurele si Porcul.

MAIMUTA

Acestui semn ii place sa fie auzit si cauta pe cineva cu care sa poata rade in orice moment. Ei pot gasi o potrivire buna in semne precum Dragonul, Sobolanul si Sarpele.

COCOS

Cocosii ar trebui sa gaseasca o persoana care nu minte niciodata si care are intotdeauna ceva nou de spus. Sunt compatibili cu Boul, Sarpele si alte persoane din semnul Cocosului.

CAINE

Nativii Caini sunt fiinte loiale si protectoare, asa ca mereu cauta acelasi lucru si la partener. Au o compatibilitate perfecta cu Tigrul, Boul si alte persoane din zodia lor.

PORC

Porcii sunt un pic morocanosi, asa ca au nevoie de cineva care sa-i inteleaga si sa le respecte spatiul . Isi pot gasi sufletul pereche  alaturi de un Iepure, Caine sau chiar din zodia  lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare