Horoscop chinezesc

#2018 #Anul Cainelui de Pamant #noul an chinezesc #horoscop chinezesc

Intram in Noul An Chinezesc. Afla ce-ti aduce Anul Cainelui de Pamant

Pe 16 februarie 2018 intram in Noul An chinezesc. Anul Cainelui de Pamant va dura pana pe 4 februarie 2019. In cultura chinezeasca Cainele este vazut ca cel mai bun prieten al omului, ca un animal ascultator, obedient, pe care te poti baza .

Calendarul chinezesc se desfasoara dupa un ciclu de 12 ani si atribuie fiecarui an un animal. Cainele se afla pe locul al unsprezecelea, urmand porcului si precedand cocosul. Persoanele nascute in 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018 apartin acestui semn zodiacal.

In cultura chinezeasca cainii sunt vazuti ca fiind loiali, onesti, prietenosi si prudenti. Din cauza faptului ca aceste animale sunt loiale si sincere, despre persoanele nascute sub acest semn zodiacal se spune ca sunt capabile sa faca orice sacrificiu pentru persoanele la care tin cu adevarat.

Cu toate acestea, Cainii nu au ca punc forte comunicarea, motiv pentru care vor intampina multe piedici in exprimarea gandurilor sau parerilor. Din acest motiv, ii lasa adesea pe cei din jur cu impresia ca sunt incapatanati.

Caini sunt persoane calme ce au nevoie de o viata linistita, o familie numeroasa si nu recurg niciodata la gesturi necugetate.

Sunt mereu gata sa sara in ajutorul altor persoane si sa ii ajute fara a astepta ceva in schimb. Au incredere oarba in oameni si nu recurg niciodata la gesturi de tradare. In schimb, daca sunt tradati de cei din jur vor suferi enorm.

Cand cad in depresie, Cainii considera adesea ca lumea este rea si viata complicata. Sunt destul de pesimisti, iar acest lucru ii face sa devina melancolici in orice moment.

Ce le poarta noroc Cainilor:

Numere norocoase: 3, 4 si 9, precum si numere ce sunt formate din aceste cifre (de exemplu: 34, 39)

Zile norocoase: 7 si 28, ale fiecarei luni

Culori norocoase: rosu, verde si purpuriu

Flori norocoase: transafiri, orhidee

Ce le aduce ghinion Cainilor:

Numere ghinioniste: 1, 6 si 7

Culori ghinioniste: bleu, alb, auriu

Compatibilitatile Cainilor cu restul semnelor zodiacale

Fiecare semn zodiacal are caracteristici unice. Desi Cainii pot accepta cu usurinta pe oricine alaturi, nu acelasi lucru se poate spune despre celelalte zodii.

Cea mai buna compatibilitate o au cu Iepurii. In schimb, nu se vor putea intelege niciodata cu Dragonii, Caprele si Cocosii.

Dragostea in Anul Cainelui de Pamant

In Anul Cainelui de Pamant, toate zodiile sunt interesate mai mult de partea afectiva si isi doresc o relatie stabila. Pot obtine acest lucru insa numai prin dialog si o buna intelegere a celor din jur.

Este un an al sensibilitatii, emotiilor si empatiei. Este un an bun pentru a aduce pe lume un copil, deoarece pamantul este un simbol asociat cu longevitatea, stabilitatea si autocontrolul. Se spune ca cei nascuti in aceast an vor avea parte de noroc in viata.

Cariera si banii in Anul Cainelui de Pamant

In Anul Cainelui de Pamant, cariera si veniturile financiare vor cunoaste multe suisuri si coborasuri. Este un an al perseverentei, plulsivitatii si chiar lacomiei, deoarece casa carierei este guvernata de Tigrul de lemn.

Cu toate acestea, exista sanse mari de a acumula bunuri de valoare, case si masini, la preturi avantajoase.

Sunt favorizate in special domeniile de activitate: imobiliare, constructii, consultanta, hoteluri, asigurari, automobile, banci, tranzactii, servicii publice, avocatura, judecatorie, bijuterii din metal, componente electronice, stomatologie, vanzari, import/export, transporturi, calatorii.

Sursa foto: healthcmi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro