Astrologie

#influenta culorii zodii #culori zodii #cromoterapie

Ce culoare ti se potriveste in functie de zodie si cum te influenteaza

Chiar daca nu ne dam seama, culorile au o influenta foarte mare asupra noastra Iata ce culoare ti se potriveste in functie de zodie si cum te ajuta asocierea cu ea.

Berbec

Avand un temperament coleric, uneori agresiv, dar si calitati de lider si capacitatea de a realiza cele mai bune aliante, berbecul isi are maximul de eficienta in culorile galben, rosu si portocaliu. Evident, culorile simbolizeaza forta de care berbecul da dovada de cele mai multe ori, dar si mandria si egocentrismul.

Taur

Fiind melancolic, se pare ca astrele confera taurului ce poarta albastru, roz inchis si verde, mai mult noroc. Culorile vin foarte bine in raport cu personalitatea taurului, acesta fiind constiincios, traditionalist, sentimental dar si incapatânat.

Gemeni

Gemenii, intelegatori, echilibrati si sensibili, au drept culori norocoase glabenul-pai, argintiul si albastrul aprins. Fiind predispusi la probleme de sanatate, argintiul le confera scutul de care au nevoie in lupta pe care o duc pentru a ramâne cât mai sanatosi.

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro