Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 1-7 februarie. Se iau decizii radicale si se reevalueaza oameni si prioritati

Aspectele astrale ale saptamanii indica multa energie si incredere in sine, dar si evenimente care vor tulbura apele si ne vor scoate din zona de confort.

HOROSCOP 1-7 februarie. Previziuni complete pentru zodii

Inceputul lunii februarie este momentul in care multi nativi isi vor reevalua relatiile, in special pe cele sentimentale, si vor decide in cine si in ce merita sa investeasca sentimental si material.

HOROSCOP 1-7 februarie BERBEC

Profita din plin de inceputul de saptamana, cand astrele favorizeaza luarea unor decizii mature si importante. Este momentul sa eviti greseli din trecut si sa reusesti sa avansezi. Desi astrele te indeamna la analiza in aceste zile, incearca sa gandesti pragmatic, concis, sa iti planuiesti atent orice mutare, pentru o eficienta maxima.

Actiunile tale sunt rezultatul ambitiilor pe care le ai, dar trebuie sa ramai rabdator, draga Berbecule. Foloseste in avantajul tau tot ce ai invatat din momentele grele si din "furtunile" din viata ta si ar fi pacat sa nu profiti de lectiile pentru care ai "platit" scump.

HOROSCOP 1-7 februarie TAUR

Saptamana aceasta te concentrezi pe relatiile tale. Rezolvi probleme pe care le-ai avut cu alte persoane si astfel reusesti sa te concentrezi pe ce ai de facut in continuare. Este momentul sa iti recunosti greseli din trecut, sa iti asumi responsabilitatea si, astfel, sa devii un om mai bun.

Relatiile de familie se imbunatatesc, atmosfera va fi pozitiva, confortabila si calma si vei reusi in sfarsit sa te relaxezi.

HOROSCOP 1-7 februarie GEMENI

Ai ocazia sa iti exprimi ideile, sa iti pui in valoare creativitatea si sa rezolvi situatii ce par fara iesire. Se contureaza o calatorie pe care iti doreai de multa vreme sa o faci, desi nu va fi un drum fara obstacole.

Te asteapta schimbari si rasturnari de situatie, in special in plan personal. Primesti vesti bune care iti vor imbunatati starea de spirit si iti vor da motive sa fii mai optimist.

HOROSCOP 1-7 februarie RAC

Dai dovada de multa intelepciune in aceste zile si asta te ajuta sa faci fata oricarei situatii. Chiar si in momentele tensionate, vei reusi sa iti folosesti experienta pentru a "indulci" lucrurile.

Simti nevoia sa ai mai mult timp pentru tine, departe de stresul si presiunea obligatiilor de zi cu zi. Daca vei reusi sa te retragi intr-un loc linistit, vei reusi sa iti regasesti echilibrul.

HOROSCOP 1-7 februarie LEU

Dinamic, cum te stie toata lumea, nu te feresti niciodata de lupte si de situatii in care trebuie sa iti dovedesti superioritatea. Vei face la fel si in aceasta saptamana, in care vei avea de a face cu multe situatii neasteptate, in care va trebui sa actionezi rapid si cu inteligenta.

Presiunea si restrictiile pe care le-ai resimtit in ultima vreme te fac sa simti nevoia sa te eliberezi, insa trebuie sa te exprimi si sa actionezi cu tact, mai ales in viata sentimentala. Analizeaza lucrurile cu atentie inainte de a lua decizii radicale, pentru a evita sa pui capat unei relatii din motivele gresite.

HOROSCOP 1-7 februarie FECIOARA

In general nu faci nimic fara a avea un plan, iar zilele acestea nevoia de a controla lucrurile si de a sti pas cu pas ce ai de facut va fi si mai puternica decat de obicei. Nu este neaparat un lucru rau, pentru ca te va ajuta sa ramai pe calea cea dreapta si sa scapi de anxietate. Ai ocazia sa constati ca ai invatat cu adevarat ceva din greselile trecutului.

Weekendul iti aduce satisfactii in plan amoros. Ai incredere in intuitia ta!

HOROSCOP dragoste 1-7 februarie. E momentul deciziilor! Cine pune capat relatiei si cine isi gaseste sufletul perecheĀ 

HOROSCOP 1-7 februarie BALANTA

Organizarea, gandirea matura si limpede te vor ajuta sa privesti lucrurile din perspectiva corecta si sa iei deciziile cele mai bune. Situatii care ti-au dat batai de cap isi gasesc rezolvarea, mai ales cele care iti dadeau o oarecare nesiguranta sau in care te temeai ca ai putea nedreptati pe altcineva.

Te asteapta o serie de schimbari in privinta colaborarilor si cel mai bine este sa nu lasi egoismul sa dicteze, pentru ca ai putea pierde oameni care chiar sunt de partea ta.

HOROSCOP 1-7 februarie SCORPION

Situatii care te-au incarcat negativ in ultima vreme isi gasesc in sfarsit rezolvarea, ceea ce iti aduce o senzatie de usurare si eliberare. Poti, in sfarsit, sa privesti catre viitor, sa incepi sa construiesti ceva cu fundatie solida si iti vei pune toata experienta in slujba unui plan de actiune consistent.

Weekendul te va gasi intr-o stare de liniste, insa va trebui sa ai grija la emotiile puternice. Odihneste-te si bucura-te de tot ce este frumos in viata ta.

HOROSCOP 1-7 februarie SAGETATOR

Treci printr-o perioada de evolutie si dezvoltare personala, reusesti sa te folosesti de tot ce ai invatat pana acum, sa iti recunosti si accepti propriile greseli si sa faci un plan in functie de noua realitate. Ai obosit sa amani lucruri din cauza altora si esti determinat sa faci lucrurile sa se intample, draga Sagetatorule, insa nu uita ca ai nevoie de multa disciplina.

La sfarsit de saptamana te intalnesti cu prietenii care ti-au lipsit in ultima vreme si petreceti timp de calitate impreuna cu ei si cu familia.

HOROSCOP 1-7 februarie CAPRICORN

Vin zile grele pentru tine, cu experiente ce te vor afecta la nivel psihologic. In general ai o capacitate mai mare de intelegere a lucrurilor decat altii si asta te va ajuta sa privesti in ansamblu o situatie importanta. Reusesti sa te detasezi de detaliile care iti distrageau atentia si sa scapi din vedere aspecte importante. Parca ti se ridica o ceata de pe ochi si vezi lucrurile mai clar ca niciodata, ceea ce te ajuta sa faci planuri pe termen lung.

Reorganizeaza-ti viata astfel incat totul sa fie in avantajul tau. Atentie, insa, la capcanele pe care ti le pot intinde altii!

HOROSCOP 1-7 februarie VARSATOR

Ai o saptamana destul de armonioasa, in ciuda faptului ca astrele nu te vor scuti de greutati. Gasesti solutii pentru a depasi toate obstacolele care iti apar in drum. Te gandesti la o serie de schimbari de care ai nevoie in viata ta si, cu o buna organizare, nimic nu se va dovedi a fi imposibil. Nu te apuca de lucru fara un plan, pentru ca risti sa strici ceva.

HOROSCOP 1-7 februarie PESTI

Treci printr-o perioada buna, in care tratezi orice situatie cu realism si intelepciune. Este un moment excelent pentru a pune bazele unui plan pe care il aveai de multa vreme, dar pe care l-ai tot amanat. Nu te teme sa te ghidezi dupa propriile ambitii, dar ai rabdare pentru ca lucrurile nu se pot intampla de la o zi la alta!

Weekendul va fi unul in care toate tensiunile se dilueaza si in care vei putea sa iti faci mici bucurii si placeri. Frumusetea vietii sta in lucrurile marunte!

HOROSCOP bani si succes 1-7 februarie. Este momentul ca eforturile sa fie rasplatite. Se configureaza castiguri neasteptate

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro