Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 1-7 martie. Saptamana Martisorului va fi un carusel emotional pentru zodii

HOROSCOP 1-7 martie. Venim dupa o Luna plina, iar energia ei se reflecta asupra zodiilor si in zilele urmatoare.

HOROSCOP 1-7 martie. Previziuni complete pentru zodii

Marte si Pluto ne indeamna in continuare sa traim clipa si sa facem tot ce pare mai bine pe moment pentru a ne apropia de telurile personale.

HOROSCOP 1-7 martie BERBEC

Saptamana aceasta este un carusel de emotii si intamplari bune si rele, dar la finalul ei veti avea un gust dulce. Intri intr-o perioada in care reusesti sa te exprimi mai bine si sa comunici mai dinamic. Este momentul potrivit sa rezolvi chestuini ce necesita discretie.

HOROSCOP 1-7 martie TAUR

Ai de rezolvat chestiuni care au nevoie de discretie si totul va merge cum trebuie daca te bazezi pe intuitie si iti asculti vocea interioara. Simti nevoia sa petreci mai mult timp cu familia pentru a te incarca de energii pozitive. Nu umbla cu jumatati de masura la serviciu.

HOROSCOP 1-7 martie GEMENI

Totul iti merge ca uns si ai echilibrul psihic necesar pentru a face fata oricarei situatii ce se iveste. Totusi, judecata s-ar putea sa iti fie intunecata de o amintire neplacuta sau de o persoana din trecut care incearca sa revina in viata ta si iti distrage atentia de la ceea ce ai de facut. Controleaza-te, pastreaza-ti calmul si analizeaza bine lucrurile inainte de a lua decizii.

HOROSCOP 1-7 martie RAC

Emotiile nu iti dau batai de cap, ca de obicei, ci te ajuta sa iti intelegi mai bine nevoile. Astrele iti dau forta necesara si determinarea de a infrunta orice provocare. Nu uita sa iti exprimi sentimentele si sa le arati sprijin celor dragi. Gestioneaza-ti inteligent energia pentru ca te asteapta o perioada ceva mai dificila, cu multa presiune si cu situatii neplacute.

HOROSCOP 1-7 martie LEU

Te conectezi mai bine cu lumea ta emotionala si orice faci se bazeaza mai mult pe intuitie. Persoane dragi au nevoie de ajutorul tau si investesti timp si energie pentru a rezolva problemele altora. Optimismul si determinarea te vor ajuta sa iei in sfarsit o serie de decizii pe care le-ai tot amanat.

HOROSCOP 1-7 martie FECIOARA

Esti mai sensibila la critici decat de obicei si pui prea mult pret pe parerea altora. Ai de rezolvat multe probleme, dar nu ale tale, ci ale altora. Simti nevoia sa petreci mai mult timp in familie si cu partenerul, insa obligatiile de la serviciu te coplesesc, mai ales in a doua parte a saptamanii.

HOROSCOP 1-7 martie BALANTA

Simti nevoia sa acorzi o mai mare atentie propriilor emotii si vei descoperi ca aceasta este cheia fericirii si a echilibrului. Familia si partenerul iti sunt alaturi si nu ar fi rau sa le amintesti cat de mult ii apreciezi.

Este un moment bun pentru planuri, pentru ca ai inspiratia, dinamismul si determinarea necesare.

HOROSCOP 1-7 martie SCORPION

Te asteapta o saptamana incarcata de emotii, tandrete si dinamism. Cu siguranta nu o sa te plictisesti! Ai momente de confuzie in plan profesional, insa daca vei acorda atentie si celor mai mici detalii, lucrurile se vor rezolva asa cum ti-ai propus. Ai nevoie de gandire rationala si autocontrol, pentru ca altfel risti sa te fortezi prea mult, inutil.

HOROSCOP 1-7 martie SAGETATOR

Iti este greu sa privesti lucrurile in perspectiva si iti lipseste luciditatea in aceasta saptamana; comportamentul tau va fi influentat de aceste lucruri si nu vei putea sa scapi de anxietate. Atentie la pretentiile absurde pe care ai putea sa le emiti fata de altii. Relaxeaza-te, scapa de gandurile rele si evita sa te implici in situatii care nu iti aduc niciun beneficiu, mai ales la serviciu. Singurele tale momente de liniste vor fi cele petrecute alaturi de partener.

HOROSCOP 1-7 martie CAPRICORN

Te asteapta o saptamana relativ dificila. Nu reusesti sa gandesti foarte clar, asa ca ar fi bine sa amani decizii si obligatii care necesita concentrare.

HOROSCOP 1-7 martie VARSATOR

Creativitatea este la cote inalte si astfel vei reusi sa gasesti solutii pentru a-ti face viata mai interesanta, pe toate planurile. Te concentrezi pe cei dragi si este cel mai bun lucru pe care l-ai putea face.

HOROSCOP 1-7 martie PESTI

Saptamana aceasta va fi un roller coaster emotional Vei trece prin toate starile posibile si nici macar nu te vei stradui sa iti maschezi sentimentele. Simti nevoia sa petreci mai mult timp in sanul familiei si, daca vei reusi, te vei incarca de energia de care ai nevoie. Nu uita, totusi, de sarcinile pe care ti le-ai asumat. Te asteapta o perioada intensa, pe care iti vei dori sa o traversezi fara stres suplimentar.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro