Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 10-16 mai. Oportunitati importante pentru zodii. Este momentul reevaluarilor

 

HOROSCOP 10-16 mai. Aceasta saptamana aduce incheierea unei perioade tulburi. Luna noua in Taur, vindecatorul Neptun si planeta transformarii, Pluto, pun umarul la ruperea vrajii care a plutit ca un val negru in vietile noastre, iar Marte si Uranus ne indeamna sa profitam de oportnuitatile de a ne face viata mai buna.

HOROSCOP 10-16 mai. Calendarul astrologic al săptămânii

Marti, Luna noua in Taur marcheaza un moment extraordinar pentru a face planuri si pentru a urmari scopuri materiale. Succesul nu se intampla peste noapte, deci ai nevoie de rabdare.

Marte in Rac formeaza un sextil cu Uranus in Taur si favorizeaza schimbari majore in viata, insa determinarea, motivatia si inspiratia pe care o ofera acest aspect vine si cu o veste buna: ele se petrec rapid si fara durere.

Miercuri, trigonul Mercur in Gemeni - Saturn in Varsator favorizeaza relatiile. Legaturile ale caror baze sunt puse in aceasta zi vor fi de durata si solide. Acest aspect astral oferă un farmec unic tuturor zodiilor. Analizati, insa, cu atentie, toate detaliile si puneti pret pe comunicare in aceasta perioada, pentru ca doar ea va rezolva problemele inerente.

Joi, Jupiter, planeta norocului, intra in Pesti si incurajeaza atitudinile pozitive, deschiderea si visarea. Jupiter te poate ajuta sa iti indeplinesti fanteziile in aceasta perioada.

Soarele in Taur formeaza un sextil cu Neptun in Pesti si ne indeamna sa ne conectam mai bine cu emotiile si cu latura spirituala a vietii.

HOROSCOP 10-16 mai. Luna Noua in Taur este despre a pune pret pe sine

Este momentul sa te reevaluezi, sa inveti sa te pretuiesti mai mult si sa reanalizezi acele lucruri de zi cu zi care te fac sa te simti in siguranta.

Atentie la tendinta de a cheltui prea mult pe placerile mici ale vietii, fie ca vorbim despre mancare buna, vin bun sau vacante. Nu renunta la ele, insa este recomandat sa incerci sa nu iti destabilizezi bugetul.

Marte si Uanus nu sunt in cele mai favorabile pozitii, insa impreuna ne ajuta sa avem un mai bun simt al oportunitatilor; sunt sanse pentru realizarea unor tranzactii avantajoase, pentru inceperea unei afaceri ori pentru schimbari in locuinta sau chiar pentru mutarea in casa noua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului