Horoscop saptamanal

#horoscop # horoscop saptamanal

HOROSCOP 10-16 mai. Saptamana schimbarilor radicale. Ce nativi sunt in pragul colapsului

 

Horoscopul saptamanii 10-16 mai vine cu vesti in general bune pentru zodii, insa unii nativi vor avea mari batai de cap din cauza astrelor.

HOROSCOP 10-16 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Luna Noua in Taur favorizeaza planurile si aspectele materiale ale vietii. Marte in Rac si Uranus in Taur anunta schimbari majore si nevoia de a lua decizii uneori radicale.

HOROSCOP 10-16 mai BERBEC

Ai nevoie de timp si rabdare pentru a de adapta la ceea ce ti se intampla. Vei intampina situatii care iti vor strica echilibrul dobandit, insa trebuie sa stii ca lucrurile care nu sunt menite sa dureze, nu vor dura. Este momentul sa renunti la oameni si lucrurile care nu mai au nimic sa-ti ofere si trebuie sa ai o abordare realista. Fii sincer cu tine si cu cei din jur, draga Berbecule!

HOROSCOP 10-16 mai TAUR

Te asteapta o perioada complicata pe toate planurile materiale: finante, noroc, cariera. Te afli in fata unor decizii importante, care iti vor schimba viata radical. Evita noi "aventuri" profesionale si, mai ales, inceperea unor afaceri, pentru ca in aceasta perioada nu iei cele mai bune decizii in plan financiar. Vestea buna este ca aceasta saptamana iti da ocazia sa revitalizezi legaturile cu cei din cercul tau de prieteni.

HOROSCOP 10-16 mai GEMENI

Esti una dintre zodiile rasfatate de astre in aceasta saptamana. Totul ti se leaga si duci in sfarsit la indeplinire planuri mai vedhi. Profita de orice mana de ajutor care ti se intinde. Daca asteptai de multa vreme o veste, ea va veni in aceasta perioada, chiar daca poate nu va fi la fel de buna cum te asteptai.

Spre sfarsitul saptamanii ai de gestionat cu calm si asumare o problema ivita din senin; conditia este sa nu faci din tantar armasar.

HOROSCOP 10-16 mai RAC

Esti foarte sociabil si extrovertit, draga Racule. Inviti prieteni in vizita, te revezi cu oameni pe care nu i-ai mai intalnit de multa vreme. Traiesti totul foarte intens si chiar si oboseala pare dulce.

Recuperezi timpul pierdut in compania celor dragi, dupa o perioada in care diferite obligatii te-au impiedicat sa le fii alaturi.

HOROSCOP 10-16 mai LEU

Pasiunea, dinamismul si determinarea care te definesc iti sunt foarte utile in aceasta saptamana. Vei starni admiratia oamenilor din jurul tau, insa atentie si la cei care vor incerca sa te puna intr-o lumina nefavorabila. Primestii informatii importante de la oameni de incredere si ai ocazia sa le folosesti in avantajul tau.

HOROSCOP 10-16 mai FECIOARA

Te concentrezi pe lucrurile pe care iti sta in putere sa le gestionezi, pentru ca simti nevoia sa te eliberezi de ele. Este momentul sa te ocupi de chestiuni legate de bani, proprietati, probleme legale si, chiar daca va fi pentru tine un test de rezistenta, gandeste-te la usurarea pe care o vei simti la final.

Nu refuza ajutor din partea altor persoane, pentru ca nevoia ta de independenta ar putea trece drept incapatanare.

HOROSCOP 10-16 mai BALANTA

Te preocupa in mod special ideile de convietuire, munca in echipa si camaraderie. Situatii ivite la serviciu te fac sa ai indoieli si sa reevaluezi multe lucruri. S-ar putea sa descoperi ca anumite persoane nu au meritat increderea ta, iar acasa se intampla lucruri care te fac sa realizezi importanta rolului tau in familie si sa ii apreciezi mai mult pe cei apropiati, care sunt, de fapt, sursa ta de putere si energie.

Profita de weekend pentru a petrece timp in compania celor dragi.

HOROSCOP 10-16 mai SCORPION

Atentia ta se concentreaza in aceasta saptamana pe familie si camin. Este posibil sa te afli in fata unor schimbari sau a unor decizii importante si este bine sa actionezi cu incredere si siguranta de sine. Cere si parerea membrilor familiei, pentru a evita viitoare conflicte.

HOROSCOP 10-16 mai SAGETATOR

Te revezi cu o persoana draga din trecut si acest lucru iti face mare placere. Cei mai tineri membri ai familiei se afla in centrul atentiei tale pentru ca au nevoie de ajutor sau de o discutie consistenta.

Situatii care te-au coplesit in ultima perioada isi gasesc rezolvarea si te simti, in sfarsit, mai calm, draga Sagetatorule! Poate tocmai de aceea, sfarsitul saptamanii te gaseste intr-o stare foarte buna si intr-o dispozitie numai buna pentru a te distra.

HOROSCOP 10-16 mai CAPRICORN

Ai nevoie de mai multa organizare si disciplina pentru a scapa de chestiuni care te incarca inutil. Cu o buna planificare, chiar si problemele financiare se pot face nevazute.

Relatiile cu cei din jur vor fi usor tensionate. Ai mereu impresia ca toata lumea vrea ceva de la tine sau, mai rau, intentii ascunse. Rabdarea este cheia succesului si in curand vei primi raspunsurile pe care le astepti.

HOROSCOP 10-16 mai VARSATOR

Viata ta are nevoie de un restart, mai ales ca in ultima vreme te-ai simtit supus unei presiuni uriase, draga Varsatorule. Nu te teme de inceputuri, nu ezita sa iti stabilesti noi teluri si sa directionezi energia spre activitati creative.

Relatiile cu cei din jur sunt foarte importante in aceasta perioada, iar sfaturile lor ar putea fi foarte importante.

HOROSCOP 10-16 mai PESTI

Este momentul sa faci schimbari acolo unde simteai nevoia in ultima vreme. Nu mai amana deciziile importante, insa ia-le dupa ce vei fi analizat cu atentie fiecare pas. Anumite situatii te vor face sa iesi din zona ta de confort, insa va merita, pe termen lung.

Nu ignora sfaturile primite de la cei din jurul tau, pentru ca probabil sunt mai obiectivi si privesc lucururile mai in ansamblu decat o faci tu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro